Tuoleja, tuoleja, tuoleja

 Onpas nyt tuoli-aiheinen postaus.
On kyllä syytäkin, meille kun on tullut nyt kolme ”uutta” tuolia. Ensin pari vähän halvempaa, melkein ilmaista tuolia. Sain ystävältäni pari keittiöntuolia lisää (Kiitos vielä E!), niissä maksoi vain maali. Toisesta tuli sitruunankeltainen, toisesta turkoosi.
Vielä tarvitsen ainakin kaksi tuolia jostain, niistä voisi tulla limenvihreä ja vaaleanpunainen värityksiltään.
Meidän keittiö on nyt aika herkullisen värinen, vai mitä?:) Niin ihanaa väriterapiaa pimeään talveen! Nämä tulevat varmasti vielä enempi esille tulevassa keittiössä. Tässä ahtaudessa, ruman muovimaton kaverina eivät pääse niin oikeuksiinsa.

 Sitten vähän kalliimpaa tuolia: Eamesin Rar-tuoli saapui!:) Olin kuin pieni tyttö jouluaattona, ihan intona avasin jättisuurta pakettia (arvatkaa veikö poika laatikon maja-käyttöön…:) ) ja kyllä tuo tuoli oli just niin ihana kuin pitikin. Pienempi kuin odotin, mutta just passeli mulle, kun olen itsekin niin pieni. Mies nyrpisteli tuolille nenäänsä, mutta ei se mitään, tämä onkin MUN!:)
Tämäkin pääsee varmasti paremmin esille tulevassa olkkarissa, tänne se vaan ahdettiin kun halusin sen tietty heti käyttöön. (Kuvassa se on kuin viidakossa, kiitos mummin jättisuuren saniaisen jolle en keksi paikkaa.:D )

Täälllä on ollut sukulaismies Samin kanssa hommissa, pihahommia tehty oikein urakalla, katon paikkausta ym. Niistä lisää myöhemmin, ei ihan näin hempeässä postauksessa.:)

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Söpöä! Noin minunkin piti joskus tehdä, että keittiössä olisi jokainen tuoli erivärinen, mutta just tällä hetkellä keittiössä ei ole tuoleja ollenkaan, kun keksin viedä ne toiseen huoneeseen…

 2. 2

  sanoo

  Ihana Huvikumpumainen tunnelma tuolien ansiosta! Tuollaista olen meillekin haaveillut, harmi kun on tuolit jo valmiina, ei niitä raaski pois heittää, jotta saisi vanhoja tilalle 😉

 3. 4

  sanoo

  Ihanan värisiä tuoleja!
  Meilläkin ois noita vanhoja puutuoleja vintissä, sais varmaan niistä kauniita, kun ois joskus aikaa ja voimia niitä tuunata. Voisin kyllä niistä pari lahjoittaa poiskin, jos sulla olis tarvetta 🙂

 4. 5

  sanoo

  Ihanat!
  Sulla on aivan samat suunnitelmat keittiön pöydän ympärille kuin mulla. =)
  Eilen löysin sen ison täysipuisen pöydän, minkä maalaan.
  Sitten sen ympärille tulee eriparisia ja erivärisiä tuoleja.
  Keltainen on jo, kaksi valkoista pinnatuolia, yksi turkoosi metalinen pinnatuoli. Tulee vielä kaksi tuolia, värejä en tiedä vielä. Katsotaan miltä tuntuu ensi keväänä. =)
  Tervetuloa kurkkimaan karamellimaiseen keltaiseen talooni.

 5. 6

  sanoo

  Ihanat tuolit! Varmasti alkaa päivä hyvin kun syö aamupalan väriloistossa 🙂 RAR on kyllä hieno, itse haaveilen kolmesta valkoisesta DAW tuolista… Ehkä vielä joskus.

 6. 9

  sanoo

  Susanna: Niin mä eilen luinkin sun blogista, toiv saat vielä jostain sen lasin siihen pöydän päälle, siitä tulee hieno!:)

  Mieli: Haha, no ei ihan raaski.:D

  kerttu: Kiitos!:)

  Sesse: Kiitos! Toki voin ottaa, asutko kuin kaukana?

  Anrinko: Kuulostaa kivalta!:) Tulen ehdottomasti kurkkaamaan blogiasi.:)

  Koo: Joo, on noi kyllä ihanan pirteät.:) Vielä kun keittiöön tulee pinkki ja turkoosi lamppu, värikäs matto ja jotain muuta pientä pirteää mutta muutoin valkoista, niin mä kyllä tykkään.:)
  Miksi just kolmesta?:)

  Heli: Joo mäkin eilen naureskelin että onkohan mulla joku tuolifetissi?:D Nojatuolit, korituolit, kaikki, ihania!:):)

  Riitta Sinikka: Kiitos ja tervetuloa!:)

 7. 10

  sanoo

  Henna: Asutaan vanhan Turkutien (eli entisen ykköstien ) varrella, jos olet joskus käynyt Kasvihuoneilmiössä, niin aika lähellä sitä. Reilu 40 kilsaa ennen Saloa.

 8. 11

  sanoo

  Moi. Käykääpä Joken Osto&Myynnissä Järvenpäässä, löytyy varmasti kaikkea hienoa edullisesti!!! Myös tosi halpoja tuoleja.

 9. 12

  Johanna sanoo

  Moi. Oletko seurannut facebookissa olevaa annetaan/otetaan/vaihdetaan- palstaa? Sieltä voisi löytyä sopivia tuoleja esim. kahvipaketin "hinnalla". Ihana blogi sulla ja ihana seurata tutun talon remonttia:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *