Blogit
Koti asemalla

Tuoleja, tuoleja, tuoleja

 Onpas nyt tuoli-aiheinen postaus.
On kyllä syytäkin, meille kun on tullut nyt kolme ”uutta” tuolia. Ensin pari vähän halvempaa, melkein ilmaista tuolia. Sain ystävältäni pari keittiöntuolia lisää (Kiitos vielä E!), niissä maksoi vain maali. Toisesta tuli sitruunankeltainen, toisesta turkoosi.
Vielä tarvitsen ainakin kaksi tuolia jostain, niistä voisi tulla limenvihreä ja vaaleanpunainen värityksiltään.
Meidän keittiö on nyt aika herkullisen värinen, vai mitä?:) Niin ihanaa väriterapiaa pimeään talveen! Nämä tulevat varmasti vielä enempi esille tulevassa keittiössä. Tässä ahtaudessa, ruman muovimaton kaverina eivät pääse niin oikeuksiinsa.

 Sitten vähän kalliimpaa tuolia: Eamesin Rar-tuoli saapui!:) Olin kuin pieni tyttö jouluaattona, ihan intona avasin jättisuurta pakettia (arvatkaa veikö poika laatikon maja-käyttöön…:) ) ja kyllä tuo tuoli oli just niin ihana kuin pitikin. Pienempi kuin odotin, mutta just passeli mulle, kun olen itsekin niin pieni. Mies nyrpisteli tuolille nenäänsä, mutta ei se mitään, tämä onkin MUN!:)
Tämäkin pääsee varmasti paremmin esille tulevassa olkkarissa, tänne se vaan ahdettiin kun halusin sen tietty heti käyttöön. (Kuvassa se on kuin viidakossa, kiitos mummin jättisuuren saniaisen jolle en keksi paikkaa.:D )

Täälllä on ollut sukulaismies Samin kanssa hommissa, pihahommia tehty oikein urakalla, katon paikkausta ym. Niistä lisää myöhemmin, ei ihan näin hempeässä postauksessa.:)

-Henna-

Kommentit (13)

  1. mka

    Moi. Käykääpä Joken Osto&Myynnissä Järvenpäässä, löytyy varmasti kaikkea hienoa edullisesti!!! Myös tosi halpoja tuoleja.

  2. Johanna

    Moi. Oletko seurannut facebookissa olevaa annetaan/otetaan/vaihdetaan- palstaa? Sieltä voisi löytyä sopivia tuoleja esim. kahvipaketin "hinnalla". Ihana blogi sulla ja ihana seurata tutun talon remonttia:)

  3. Petra

    Minusta nuo värikkäät tuolit ovat vaan niin pirteitä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *