Taulu vihdoin seinällä ja vähän lisää joulua

Mä sain vihdoin mun lempparitaulun seinälle. Mä en osannut yhtään päättää mihin laitan tuon Chat noir-taulun. Mietin että sopiikohan se olkkarin hempeään tyyliin. Nyt kun se on seinässä telkkarin päällä, se on ihan täydellinen siinä. Heti näyttää kivemmalta kun ei ole ihan jokainen seinä tyhjänä. 
Päätin myös ostaa sohvan päälle pitkän tauluhyllyn jossa voi sitten vaihdella tauluja helposti fiiliksen mukaan.

 Jos jotakuta ärsyttää ”jouluhössötys” jo näin aikaisin marraskuun alussa, niin ei kannata lukea eteenpäin, heh. Mähän nimittäin punaisten lakanoiden vaihdon jälkeen tuttuun tapaan innostuin, punaista tuli vähän muuallekin. Pari tyynyä ja lyhtyä laitoin esille.
Nyt mennään sitten näin joulukuun puoliväliin, jolloin kaivan loput joulukoristeet esille.
Käytiin tänään myös hypistelemässä Stockan joulua Helsingin keskustassa. Ihmeteltiin myös että kaikkialla muualla on joulujutut olleet esillä jo jonkin aikaa, mutta H&M Homessa laittavat niitä vasta esille. Ikeassa oli parhaat joulukoristeet loppuneet jo viikko sitten, Stockan joulukalentereita oli paljon loppunut jo nyt. Eli en mä ole ainut aikainen hössöttäjä.;)

Huomenna piparinpaistoa ja glögiä heti aamusta.

-Henna-

Ps. Lupaan etten kuitenkaan hössötä joulusta joka kerta jouluun asti. Nyt on vaan tulevien pikkujoulujen vuoksi joulutunnelma tämän viikon katossa.:)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ketä nyt joulu voisi ärsyttää?;) Itse ajattelin lisätä joulujuttuja vähän asteittain, niin mieskin ehtii mukaan fiilikseen.:D Milloin se teidän uusi karvaturri muuten saapuu?

  • 1.1

   sanoo

   Heh, kyllä se jotakin voi, itse tosin en ymmärrä sellaisia ihmisiä laisinkaan.:D

   Meidän karvaturri vauveli kasvattelee vielä vähän itseään, mutta viikon päästä on poju luovutusikäinen. Tarkkaa saapumispäivää ei ole vielä sovittu kun pentu tulee niin kaukaa, mutta viim. 2 viikon päästä.:)

  • 3.1

   sanoo

   No joo totta…:O Ihan älytöntä jotenkin että kaikki viedään heti käsistä, siis niin heti että ei ollu varmaa viikkoakaan esim ikean joulukuvaston saapumisesta kun parhaat jutut oli jo menny.:O Ens vuonna pitää olla nopeampi.:D

 2. 4

  sanoo

  eei niin ihanan näköstä!! joulu<3

  ja joo korttienteko sopiipi mulle mainiosti joku päivä! mul alkaa koeviikko kahen viikon päästä ja jos tehää ne ajois ni ennen sitä sitte 😉

 3. 5

  sanoo

  Rrrrakastan jouluhössötystä! Itselläni vaan valitettavasti yllättäen vaihtuu koti vuodenvaihteessa, jonka vuoksi en voi rakentaa joulua kotiini.. 🙁 Mutta siksi nautin näistä joulupostauksista vielä enemmän! 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Voi ei…toi tilanne on jouluhössöttäjän pahin painajainen… Laita nyt kuitenki kynttilöitä ja joku jouluvalo edes sinne muuttolaatioiden keskelle,sekin on jo jotain.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *