Blogit
Koti asemalla

Taulu vihdoin seinällä ja vähän lisää joulua

Mä sain vihdoin mun lempparitaulun seinälle. Mä en osannut yhtään päättää mihin laitan tuon Chat noir-taulun. Mietin että sopiikohan se olkkarin hempeään tyyliin. Nyt kun se on seinässä telkkarin päällä, se on ihan täydellinen siinä. Heti näyttää kivemmalta kun ei ole ihan jokainen seinä tyhjänä. 
Päätin myös ostaa sohvan päälle pitkän tauluhyllyn jossa voi sitten vaihdella tauluja helposti fiiliksen mukaan.

 Jos jotakuta ärsyttää ”jouluhössötys” jo näin aikaisin marraskuun alussa, niin ei kannata lukea eteenpäin, heh. Mähän nimittäin punaisten lakanoiden vaihdon jälkeen tuttuun tapaan innostuin, punaista tuli vähän muuallekin. Pari tyynyä ja lyhtyä laitoin esille.
Nyt mennään sitten näin joulukuun puoliväliin, jolloin kaivan loput joulukoristeet esille.
Käytiin tänään myös hypistelemässä Stockan joulua Helsingin keskustassa. Ihmeteltiin myös että kaikkialla muualla on joulujutut olleet esillä jo jonkin aikaa, mutta H&M Homessa laittavat niitä vasta esille. Ikeassa oli parhaat joulukoristeet loppuneet jo viikko sitten, Stockan joulukalentereita oli paljon loppunut jo nyt. Eli en mä ole ainut aikainen hössöttäjä.;)

Huomenna piparinpaistoa ja glögiä heti aamusta.

-Henna-

Ps. Lupaan etten kuitenkaan hössötä joulusta joka kerta jouluun asti. Nyt on vaan tulevien pikkujoulujen vuoksi joulutunnelma tämän viikon katossa.:)

Kommentit (12)

  1. Triine

    Ihanan tunnelmallista 🙂

    • hennaasemalta

      Kiitos.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *