Seinätarroja

Piti ihan kuva ottaa kun sain vihdoin jauhot tuonne isoon lasipurkkiin, johon pitänyt ne jo ennen joulua laittaa. Edellinen muovipurkki oli kanssa iso, mutta tosi hankala ja ruma. Nyt tekisi heti mieli jotain leipoa, ehkä voisin tehdä joku päivä leipää, makeat kun meillä nykyään menee vähän huonosti. Ihme kyllä.

Miki sai synttärilahjaksi Tigerin seinätarroja. Mä olen niitä muutaman kerran pyöritellyt tässä, että mihinkäs näitä saa täällä tapetoiduilla ja paneloiduilla seinillä laitettua. Monesti olen nettipuodeissa, blogeissa ym vastaavia ihaillut mutta ajatellut ettei meille saa niitä mihinkään.
No keksinhän mä paikkoja, noi on niin söpöjä!

Ne oli tosi helppo laittaa ja uskon että ne melko helposti irtoaakin sitten kun ne haluaa pois. Uudestaan niitä ei kyllä saa enää sitten liimattua. Hintakaan ei luultavasti ole ollut päätä huimaava kun ovat Tigerista, joten helppo ja edullinen tapa sisustaa lastenhuonetta!

Tai keittiötä.:)

-Henna-

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Mä taisin nähdä noita kun viimeksi, eli ekan kerran, kävin Itäkeskuksen tigerissa muutama viikko sitten. Tiikeri on kyllä sellainen paikka että sielä pitäisi seistä tunti ainakin jotta silmä näkee kaiken ihanan.:D

 1. 3

  sanoo

  Söpöjä! Täytyy käydä katsomass ajosko noita myytäisiin Turun Tigerissakin. Ois just passelit Raffen huoneeseen ja ehkä kodinhoitohuoneeseenkin 🙂 Nähdään pian!

 2. 4

  Johanna sanoo

  Ihania tarroja! Ja nyt on ihan pakko mennä tonne Tigeriin katselemaan kaikkia noita ihanuuksia:) Kiitos vinkistä!

 3. 5

  sanoo

  Kivoja väripilkahduksia yllättävissä paikoissa.
  Muutenkin kotinne on elämänmakuinen ja kodikas, tykkään! Keittiön seinältä bongasin tutun tapetin: kun aika on, sama tapetti päätynee kesäkodin olohuoneen seinään.
  Tervetuloa visiitille myös Fiiantielle!

 4. 8

  Ulpu sanoo

  Ihana tuo jauhopurkki, mistä ole sen hankkinut? Kivat tarrat myös.

  Teidän kodista ja näistä kuvista tulee niin hyvälle tuulelle! 🙂 Oikeasti, tämä on hyvän mielen blogi. Itsellä on tässä huolta omista vanhemmista sekä veljestä, jotka sairastavat ja oman perheen pyöritys kahden pienen tyttösen kanssa vie oman osansa. Tulipa mieleeni, että kurkkaanpa Koti asemalla-blogiin ja kyllä sain ainakin hetkellisen piristyksen. Kiitos. 🙂

  • 8.1

   sanoo

   Voi kun kiva kuulla!:) Nyt mäkin piristyin sun kommentista!:) Just juteltiin mun mummin kanssa eilen äitienpäivänä mun elämästä. Sanoin ettei se elämä ole aina todellakaan ruusuilla tanssimista, johon mun mummi sanoi että mun blogista saa ihan eri kuvan. Mut enhän mä täällä mun murheitani halua purkaa, tämä on hömppäjuttujen maailma jossa saa relata lukijat sekä minä itse. Muistutus myös itselle että on mulla aikas ihanaakin.:)

   Purkki on Tuusulan Kodin Terrasta. Vastaavia saattaa olla muissakin rautakaupoissa, jossain olen mielestäni nähnyt.

   Voimia ja kovasti paranemisia sun läheisille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *