Seinätarroja

Piti ihan kuva ottaa kun sain vihdoin jauhot tuonne isoon lasipurkkiin, johon pitänyt ne jo ennen joulua laittaa. Edellinen muovipurkki oli kanssa iso, mutta tosi hankala ja ruma. Nyt tekisi heti mieli jotain leipoa, ehkä voisin tehdä joku päivä leipää, makeat kun meillä nykyään menee vähän huonosti. Ihme kyllä.

Miki sai synttärilahjaksi Tigerin seinätarroja. Mä olen niitä muutaman kerran pyöritellyt tässä, että mihinkäs näitä saa täällä tapetoiduilla ja paneloiduilla seinillä laitettua. Monesti olen nettipuodeissa, blogeissa ym vastaavia ihaillut mutta ajatellut ettei meille saa niitä mihinkään.
No keksinhän mä paikkoja, noi on niin söpöjä!

Ne oli tosi helppo laittaa ja uskon että ne melko helposti irtoaakin sitten kun ne haluaa pois. Uudestaan niitä ei kyllä saa enää sitten liimattua. Hintakaan ei luultavasti ole ollut päätä huimaava kun ovat Tigerista, joten helppo ja edullinen tapa sisustaa lastenhuonetta!

Tai keittiötä.:)

-Henna-

Kommentit (16)
 1. Onpa kivoja!
  Miten en olekaan huomannut noita vaikka olen ahkera Tikrussa kävijä 😀

  1. hennaasemalta
   8.5.2013, 20:27

   Mä taisin nähdä noita kun viimeksi, eli ekan kerran, kävin Itäkeskuksen tigerissa muutama viikko sitten. Tiikeri on kyllä sellainen paikka että sielä pitäisi seistä tunti ainakin jotta silmä näkee kaiken ihanan.:D

 2. Ihanat peräkanaa lyllertävät virtahevot keittiössä! 😀

  1. hennaasemalta
   8.5.2013, 20:27

   Heh, eiks oo.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *