Blogit
Koti asemalla

Seinätarroja

Piti ihan kuva ottaa kun sain vihdoin jauhot tuonne isoon lasipurkkiin, johon pitänyt ne jo ennen joulua laittaa. Edellinen muovipurkki oli kanssa iso, mutta tosi hankala ja ruma. Nyt tekisi heti mieli jotain leipoa, ehkä voisin tehdä joku päivä leipää, makeat kun meillä nykyään menee vähän huonosti. Ihme kyllä.

Miki sai synttärilahjaksi Tigerin seinätarroja. Mä olen niitä muutaman kerran pyöritellyt tässä, että mihinkäs näitä saa täällä tapetoiduilla ja paneloiduilla seinillä laitettua. Monesti olen nettipuodeissa, blogeissa ym vastaavia ihaillut mutta ajatellut ettei meille saa niitä mihinkään.
No keksinhän mä paikkoja, noi on niin söpöjä!

Ne oli tosi helppo laittaa ja uskon että ne melko helposti irtoaakin sitten kun ne haluaa pois. Uudestaan niitä ei kyllä saa enää sitten liimattua. Hintakaan ei luultavasti ole ollut päätä huimaava kun ovat Tigerista, joten helppo ja edullinen tapa sisustaa lastenhuonetta!

Tai keittiötä.:)

-Henna-

Kommentit (16)

 1. Nalle

  Ihanat tarrat! Mulla on sellainen kissatarra puoliksi keittiön ja eteisen välissä.

  • hennaasemalta

   Mulla ei noita muualla olekaan. Tekstitarrojakin on vain yksi tervetulo-toivotus eteisen kenkätelineessä.

 2. Pirjo

  Tosi söpöset varsinkin nuo virtahevot keittiössä 🙂

  • hennaasemalta

   Jep! Mun lemppari on nuo lastenhuoneen ovessa, sopii siihen parhaiten näin kun livenä näkee.

 3. Ulpu

  Ihana tuo jauhopurkki, mistä ole sen hankkinut? Kivat tarrat myös.

  Teidän kodista ja näistä kuvista tulee niin hyvälle tuulelle! 🙂 Oikeasti, tämä on hyvän mielen blogi. Itsellä on tässä huolta omista vanhemmista sekä veljestä, jotka sairastavat ja oman perheen pyöritys kahden pienen tyttösen kanssa vie oman osansa. Tulipa mieleeni, että kurkkaanpa Koti asemalla-blogiin ja kyllä sain ainakin hetkellisen piristyksen. Kiitos. 🙂

  • hennaasemalta

   Voi kun kiva kuulla!:) Nyt mäkin piristyin sun kommentista!:) Just juteltiin mun mummin kanssa eilen äitienpäivänä mun elämästä. Sanoin ettei se elämä ole aina todellakaan ruusuilla tanssimista, johon mun mummi sanoi että mun blogista saa ihan eri kuvan. Mut enhän mä täällä mun murheitani halua purkaa, tämä on hömppäjuttujen maailma jossa saa relata lukijat sekä minä itse. Muistutus myös itselle että on mulla aikas ihanaakin.:)

   Purkki on Tuusulan Kodin Terrasta. Vastaavia saattaa olla muissakin rautakaupoissa, jossain olen mielestäni nähnyt.

   Voimia ja kovasti paranemisia sun läheisille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *