Pikainen moi

Laitoin just Nestorin nukkumaan ja tulin sanomaan pikaisesti moi.

Tein ison kupin kahvia ja kylkeen minipala mansikka-raakakakkua. Eilen oli aikamoinen suklaanälkä, mutta onneksi nuo raakakakut auttaa asiaan. Jos sellaista sattuu kaapissa olemaan. Mullahan posahti eilen sauvasekoitin… Eli enpä tee raakakakkujaan tms ennen kuin saan uuden. Mä käytän nykyään melkein päivittäin sauvasekoitin, joten kyllä nyt harmittaa…

Onko muillakin jotenkin saamaton fiilis? Vaikka kuin on tammikuu ja monet aloittaa treenaa ym niin musta tuntuu että en saa mitään tehtyä. Ruokaa laitan jatkuvasti ym mutta jotenkin fiilis on aika ”plaah”. Se on tämä tammikuu varmasti. Ankein kuukausi vuodessa. Vaikka ilma on ollut ihan nättikin välillä. Ja ehkä myös tämä jatkuva palelu lisää sitä fiilistä. (Tänään aamulla meillä oli 15 astetta sisällä…..)

Mä latasin viikonloppuna Netflixin, ihan vaan jotta pääsen katsomaan Downton Abbey-sarjaa. Mä olen vasta viime aikoina, sarjan loppuessa telkkarissa, kuullut siitä hirveästi. Jostain syystä missannut sen aiemmin. Nyt päätin alkaa katsomaan kun sitä niin kehutaan. Siis jestas, mä olen aivan koukussa! Niiiiin mun tyylinen sarja. Tykkään tosi paljon tuollaisista historiallisista sarjoista joissa on draamaa ja suuria tunteita, kauniita vaatteita ja taloja. Eilen aloin heti katsomaan kun Nestori meni nukkumaan ja valvoin melkein kahteen sarjan parissa. Samoin toissapäivänä. Että vähän väsyttää nyt. Oma vika, en siis valita.

No, sehän tarkoittaa että en saa muuta aikaiseksi kuin sarjan katselun aina kun ehtii. Toisaalta, jos olo on alavireinen, niin ehkä täytyy sallia se että nyt sit otetaan iisisti. Helmikuussa saa aina virtaa, ja sitten voi taas touhottaa kaikenlaista!

Nyt kakkua napaan, ja yksi jakso Downton Abbeya kiitos!

-Henna-

Ps. Ai juu, en ole vastannut vielä viime postauksen kommentteihin, pahoittelen… Tänään vastaan!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi vitsi, kun sun blogia on ihana seurata! Täällä kans kummallinen matalapaine, mutta voi olla että ennenaikaisuuden riski vaikuttaa asiaan, kun en saa edes siivota… Onko sulla tohon raakakakkuun ohjetta?

 2. 2

  sanoo

  Ei oo totta, mä just mietin että tarttis Netflixistä kattoo Downton Abbey, kun en oo kyseistä sarjaa katsonut kuin tässä joulun alla jonkun satunnaisen ja haluun nähdä alusta koko systeemin 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Haha, hauska sattuma. 😀 Joo mä en ole koskaan nähnyt tuota, ja nyt alusta niitä katsellut. Just aloitin tänään kolmannen kauden. En tiedä mitä teen kun 5. kautta katsottu, tuolla kun ei kuudetta vielä ole….

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei suosittelen lämpimästi Bamix-sauvasekoitinta! Vanhemmilla ollut kyseinen laite yli 25 vuotta ja minulla ollut omani nyt seitsemättä vuotta lähes päivittäin käytössä ja aivan loistava. Takuu taisi olla elinikäinen ja erilaisia teriä tulee mukana useita. En suostuisi enää käyttämään muuta. Toki hinta on kalliimpi kuin ns. tavallisilla sauvasekoittimilla, mutta mielestäni joka euron arvoinen!

 4. 4

  sanoo

  Mä taas olen saanut hirveästi puhtia juuri nyt tammikuussa. Monta rästihommaa hoidettu ja uusiakin projekteja aloitettu. Viimeisimpänä jokavuotinen "mitä teen puutarhassa ensi kesänä"-fiilistely.
  Mutta tuohon toiseen eli Dowtnton Abbey.. Mulla kävi ihan samoin. Katsoin suunnilleen pari ihan viimeisintä jaksoa ennen vuoden vaihdetta ja ihmettelin, miten mä en ole tätä koskaan alkanut seurata 😀 no, toisaalta nyt on yksi hyvä syy lisää katsella kylminä talvi-iltoina telkkaria 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Downton Abbeyhin jäin itsekin koukkuun, ja koko elämä meni sekaisin kun piti katsoa jakso jakson perään, jäi aina niin jännittävään kohtaan 😀

  Onko teillä sellaisia irtopattereita talossa mitä voi liikutella huoneesta toiseen ja vaikka sängyn viereen? On pelastus meillä mökillä, kylmä tulisi yöllä ilman pikkupatteria.

  Onko muuten Ikean keittiö ollut hyvä ja oletteko olleet tyytyväisiä laatuun?

 6. 6

  sanoo

  Täällä kans ilmoittautuu yks myöhäisherännäinen Downton Abbey -fani. Käsittämätöntä, että vasta nyt syksyllä kerran katoin netflixistä ekan jakson, kun piti silittäessä keksiä itselleen jotain motivaatiota… ja arvaa tuliko yhden viikonlopun aikana sitten silitettyä sen siivittämänä varmaan enemmän kuin viimeiseen viiteen vuoteen. Nauti sarjasta ja jos on blääh-olo, niin ei tarvii tehdä mitään hyödyllistä edes samalla, käperry vaan lämpimään vilttiin 😉 Mäkin mielelläni vielä lääkitsisin alkuvuoden bläähiäni tolla sarjalla, mut harmi kun tuli ahmittua jo kaikki kaudet.

 7. 7

  sanoo

  Mä olen myös Downton Abbey – fani 🙂 Kattelin ihan alusta saakka. Netflix on kätevä – ainakin Lotta tykkää ja teini on katsonut sieltä sarjoja. Itse katselin joulunaikaan Narcos – sarjan yöllä kun heräilin vauvojen takia, se nyt on totaalisen ääripäästä kun DA, mutta koukutti sekin ! 🙂 Mukavaa Uutta Vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *