Pikainen moi

Laitoin just Nestorin nukkumaan ja tulin sanomaan pikaisesti moi.

Tein ison kupin kahvia ja kylkeen minipala mansikka-raakakakkua. Eilen oli aikamoinen suklaanälkä, mutta onneksi nuo raakakakut auttaa asiaan. Jos sellaista sattuu kaapissa olemaan. Mullahan posahti eilen sauvasekoitin… Eli enpä tee raakakakkujaan tms ennen kuin saan uuden. Mä käytän nykyään melkein päivittäin sauvasekoitin, joten kyllä nyt harmittaa…

Onko muillakin jotenkin saamaton fiilis? Vaikka kuin on tammikuu ja monet aloittaa treenaa ym niin musta tuntuu että en saa mitään tehtyä. Ruokaa laitan jatkuvasti ym mutta jotenkin fiilis on aika ”plaah”. Se on tämä tammikuu varmasti. Ankein kuukausi vuodessa. Vaikka ilma on ollut ihan nättikin välillä. Ja ehkä myös tämä jatkuva palelu lisää sitä fiilistä. (Tänään aamulla meillä oli 15 astetta sisällä…..)

Mä latasin viikonloppuna Netflixin, ihan vaan jotta pääsen katsomaan Downton Abbey-sarjaa. Mä olen vasta viime aikoina, sarjan loppuessa telkkarissa, kuullut siitä hirveästi. Jostain syystä missannut sen aiemmin. Nyt päätin alkaa katsomaan kun sitä niin kehutaan. Siis jestas, mä olen aivan koukussa! Niiiiin mun tyylinen sarja. Tykkään tosi paljon tuollaisista historiallisista sarjoista joissa on draamaa ja suuria tunteita, kauniita vaatteita ja taloja. Eilen aloin heti katsomaan kun Nestori meni nukkumaan ja valvoin melkein kahteen sarjan parissa. Samoin toissapäivänä. Että vähän väsyttää nyt. Oma vika, en siis valita.

No, sehän tarkoittaa että en saa muuta aikaiseksi kuin sarjan katselun aina kun ehtii. Toisaalta, jos olo on alavireinen, niin ehkä täytyy sallia se että nyt sit otetaan iisisti. Helmikuussa saa aina virtaa, ja sitten voi taas touhottaa kaikenlaista!

Nyt kakkua napaan, ja yksi jakso Downton Abbeya kiitos!

-Henna-

Ps. Ai juu, en ole vastannut vielä viime postauksen kommentteihin, pahoittelen… Tänään vastaan!

Kommentit (9)
 1. Voi vitsi, kun sun blogia on ihana seurata! Täällä kans kummallinen matalapaine, mutta voi olla että ennenaikaisuuden riski vaikuttaa asiaan, kun en saa edes siivota… Onko sulla tohon raakakakkuun ohjetta?

  1. hennaasemalta
   11.1.2016, 18:33

   Oi, kiitos! 🙂 🙂
   Voi ei, kuulostaa aika turhauttavalta… Itse hyppisin seinillä sun tilanteessa! Joten koita kestää!

   http://syotava.blogspot.fi/2013/08/ihan-paras-vadelmainen-raakajuustokakku.html

   Tuolla ohjeella tein. 🙂 Oli tosi helppo tehdä, ja hyvää! Tosin itse laitoin mansikoita vadelman sijaan kun en löydä mistään kotimaisia vadelmia…
   Tuo nimi mun mielestä johtaa harhaan, se ei ole juustokakku.

 2. Pionimetsän Tiina
  11.1.2016, 16:41

  Ei oo totta, mä just mietin että tarttis Netflixistä kattoo Downton Abbey, kun en oo kyseistä sarjaa katsonut kuin tässä joulun alla jonkun satunnaisen ja haluun nähdä alusta koko systeemin 🙂

  1. hennaasemalta
   11.1.2016, 18:35

   Haha, hauska sattuma. 😀 Joo mä en ole koskaan nähnyt tuota, ja nyt alusta niitä katsellut. Just aloitin tänään kolmannen kauden. En tiedä mitä teen kun 5. kautta katsottu, tuolla kun ei kuudetta vielä ole….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *