Pieniä edistymisiä

Ei harmita enää ettei päästy mökille juhannusta viettämään. Sateella sielä ei olisi ollut kivaa pieneen mökkiin ahtautuneena tällä porukalla ja remontti eteni kiitettävästi viikonlopun aikana.

Mies sai olohuoneen hitaimman osion tehtyä, eli katon rapsutettua ja lopulta myös maalattua pariin kertaan. Vielä kerros maalia kattoon ja loppu olohuoneesta pitäisikin olla paljon nopeampaa. Seinistä pois paneelit ja tapetit ja mulla vielä vähän lattian rapsuttelua ja hiominen. Parin viikon päähän saatiin lapsivapaa-päivä joka on suurluksusta meille nykyään, ja tarkoittaa sitä että voidaan tapetoida. Lisäksi maalaan lattian joka kuivuukin kuukauden ihan rauhassa. Sitten voidaankin taas keskittyä ulkomaalaukseen joka on jäänyt pahasti kesken jo heti alkutekijöissään..

Päätettiin meinaan sittenkin hoputtaa sisäremppaa ensin jotta päästään vihdoin syksyllä muuttamaan. Tuntuu niin pahalta kun miestä ei enää nykyään näe. Hän katoaa heti töiden jälkeen toiselle puolelle remppaamaan ja on sielä viikonloputkin… Kunhan päästään muuttamaan, jatkuu remontti edes tavallaan samassa tilassa joten ei hänenkään tarvitse yksin touhuta.

Tänään saimme miehen ystävän jälleen avuksi ja keittiön kaakelointi tuli saumattua ja ihana allaskin on paikallaan. Miehen veli toivotaan seuraavaksi paikalle jotta saadaan sähköjä keittiössä ja muualla kuntoon.

Vihdoin alkaa tuntumaan että nyt remppa etenee taas! Kyllä me syksyllä muutetaan, se on jo 90 prosenttisen varmaa ellei mitään ihmeellistä tule vastaan.:)

-Henna-

Ps. Muistatte ehkä kulkukissan joka kävi meidän pihassa useaan otteeseen? Yritin ottaa katin kiinnikin kerran mutta mokoma karkasi. Onneksi karkasi, se meinaan palasi parin viikon päästä, panta kaulassa! Eli jonkun se on, en tutkinut tarkemmin pantaa mutta asia selvisi eikä ole kissaa enää juurikaan näkynyt. Taisi meidän Osku ja Eppu ajaa vieraan pois…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hienoa, että remontti edistyy! Elämä muuttuu niin paljon mukavammaksi, kun saatte lisää tilaa käyttöönne!

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Anonyymi vakkarilukija täällä ihastelee..

  Keittiö nimittäin näyttää kyllä ihanalle jo nyt <3 Meille tulee ruokahuoneeseen Lukkoa, mutta eri värisenä 🙂 Nyt utelenkin teidän keittiötasonne ostopaikkaa? Näyttää hyvältä ja saattaisi sopia meillekin! Meillä remontti alkaa ensi viikolla, joten hoppu alkaa olemaan materiaalien suhteen ;D

  -Maami

 3. 4

  sanoo

  Oij kun teille tulee suloinen keittiö <3 Tommossii kaakeleita oon itekin miettiny – jos nyt joskus päästään keittiön kimppuun. Ja teillä kun on kaikki huoneet niin ihanan isoja! Meidän miniversiossa saa ja pitää vähän miettiä mitä minnekin mahtuu 😉 Mut mahtia et hommat etenee! Ihana tunne se.

 4. 5

  sanoo

  Susanna: Todellakin, varsinkin keittiö joka on se kodin sydän ja tavallaan tärkein oleskelupaikka, niin inhan se ihana kun saa tilavan ja toimivan keittiön, nykyinen on niin pieni näin isolle porukalle…

  Sanna: Kiitos!:)

  Maami: Pahoittelen että vastaan vasta nyt.. taso on ostettu ikeasta, puutaso, muistaakseni tammea.:)

  Ninni: Kiitos!:) Niin, täällä on kyllä niin ihanan isoja huoneet! ja korkea katto lisää sitä tilavuuden tuntua kyllä!:) Toivottavasti tekin pian pääsette keittiön kimppuun, odotan mielenkiinnolla niitä postauksia.;)

 5. 6

  sanoo

  Hei, mistä noi teidän välitilan kaakelit on? Mä etsiskelen parhaillaan laattoja meidän keittiöön ja haluaisin just tommoiset! Mielessä on sellainen "Pariisin metroaseman seinät" -look. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *