Blogit
Koti asemalla

Pieniä edistymisiä

Ei harmita enää ettei päästy mökille juhannusta viettämään. Sateella sielä ei olisi ollut kivaa pieneen mökkiin ahtautuneena tällä porukalla ja remontti eteni kiitettävästi viikonlopun aikana.

Mies sai olohuoneen hitaimman osion tehtyä, eli katon rapsutettua ja lopulta myös maalattua pariin kertaan. Vielä kerros maalia kattoon ja loppu olohuoneesta pitäisikin olla paljon nopeampaa. Seinistä pois paneelit ja tapetit ja mulla vielä vähän lattian rapsuttelua ja hiominen. Parin viikon päähän saatiin lapsivapaa-päivä joka on suurluksusta meille nykyään, ja tarkoittaa sitä että voidaan tapetoida. Lisäksi maalaan lattian joka kuivuukin kuukauden ihan rauhassa. Sitten voidaankin taas keskittyä ulkomaalaukseen joka on jäänyt pahasti kesken jo heti alkutekijöissään..

Päätettiin meinaan sittenkin hoputtaa sisäremppaa ensin jotta päästään vihdoin syksyllä muuttamaan. Tuntuu niin pahalta kun miestä ei enää nykyään näe. Hän katoaa heti töiden jälkeen toiselle puolelle remppaamaan ja on sielä viikonloputkin… Kunhan päästään muuttamaan, jatkuu remontti edes tavallaan samassa tilassa joten ei hänenkään tarvitse yksin touhuta.

Tänään saimme miehen ystävän jälleen avuksi ja keittiön kaakelointi tuli saumattua ja ihana allaskin on paikallaan. Miehen veli toivotaan seuraavaksi paikalle jotta saadaan sähköjä keittiössä ja muualla kuntoon.

Vihdoin alkaa tuntumaan että nyt remppa etenee taas! Kyllä me syksyllä muutetaan, se on jo 90 prosenttisen varmaa ellei mitään ihmeellistä tule vastaan.:)

-Henna-

Ps. Muistatte ehkä kulkukissan joka kävi meidän pihassa useaan otteeseen? Yritin ottaa katin kiinnikin kerran mutta mokoma karkasi. Onneksi karkasi, se meinaan palasi parin viikon päästä, panta kaulassa! Eli jonkun se on, en tutkinut tarkemmin pantaa mutta asia selvisi eikä ole kissaa enää juurikaan näkynyt. Taisi meidän Osku ja Eppu ajaa vieraan pois…

Kommentit (8)

  1. Töölön tyllerö

    Hei, mistä noi teidän välitilan kaakelit on? Mä etsiskelen parhaillaan laattoja meidän keittiöön ja haluaisin just tommoiset! Mielessä on sellainen "Pariisin metroaseman seinät" -look. 🙂

  2. hennaasemalta

    Nuo on ihan K-raudasta. Sielä oli noita mattana ja kiiltävänä, meidän on kiiltävät.:)

  3. Töölön tyllerö

    Kiitos tiedosta, K-rautaan suunnistan siis! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *