Olohuone ennen ja jälkeen

Jotenkin tosi vaikea oli kuvata meidän olohuonetta. Eikä nämä kuvat kerro mun mielestä kunnolla huoneen tunnelmaa, mutta olkoon.
Mä tykkään meidän olkkarista, mutta vielä se tuntuu keskeneräiseltä. Suurin syy varmaan se, että meillä on vielä toistaiseksi tuo sänky olkkarissa, joka vie tietty kamalasti tilaa. En siis pääse kunnolla laittamaan huonetta niin kuin haluaisin. Lisäksi huonetta on vaikea kuvata koska seinillä ei ole vielä juuri mitään. Kuvissa seinät näyttää vaan isolta tyhjältä tilalta… Oikeasti tapetti näyttää kauniilta ihan noinkin, mutta tauluja tulee kyllä, kunhan osaan ensin päättää mitä ja minne.

Olohuone on tilava mutta vähän hankala sisustaa koska täällä on kolmella seinällä ovi, ja yhdellä seinällä kaksi ikkunaa. Mihin mä työnnän kirjahyllyt??:O Toisaalta on kiva kun lattiatilaa on riittävästi esim leikeille.

Mun kauneuspistekin on vielä olohuoneessa…:) (Siivet ei tosin ole mun vaikka tuossa roikkuvatkin.;) )
Tapetti on tapettitalon Oratuomi, lattia on maalattu Betoluxilla koska halusin kiiltoa, sävyä en nyt muista…

Vielä pitää sähköjohtoja piilotella oikein urakalla paneelien taakse, maalata loput lattialistat, laittaa kattolistat jne. Että kyllä tässä huoneessa vielä tekemistä riittää.

 Ihana aurinko puskee ulko-ovesta! Huone on nyt vähän vahingossa melko romanttinen, kun tyynyt ym on vielä kesäisen romanttiset ja tuo lattia tuon värinen, mutta huoneen tyyliä voi silti muuttaa paljonkin, monet värit sopii kuitenkin hyvin tuon lattian kanssa. Sopisi vaikka kaikki olisi valkoista, ja lattia pelkkä väripisara…(Ihan kuin meillä olisi joskus kaikki valkoista)

 Oskukin halusi kuvaan.:)
Ja loppuun niitä ennen- kuvia. 

 Eli vaikka tekemistä vielä riittää niin ollaanhan me aika paljon jo tehty.:) Tämä ei järkytä niin paljon kuin keittiön ennen-kuvat, mutta onhan tuo ero aika huima. Varsinkin kun katsoo noita risoja ikkunoita. (En tiedä onko nuo olkkarin ikkunat, mutta ihan samalta ne olkkarissa ainakin silloin näytti)

Meillä oli tänään toiset tuparit, muutaman metrin päässä hyöri jälleen Korson markkinat, vähän tehtiin pihahommia ja huomenna alkaa taas arki. Poika kerhoon ja illalla shoppailemaan, jee.:)

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Kodistanne tule upea, kun se valmistuu. Tuollaisen vanhan talon puitteet on kertakaikkiaan niin ihanat. Ja kodin voi sisustaa kauniisti niin monella eritavalla.

  Satunnainen lukija

 2. 3

  sanoo

  On niin raikkaan näköistä!

  Katselen kateudella lattioitanne. Meillä on yhä kolmessa huoneessa ja eteisessä muovimatot. Jonain päivänä ne saavat kyytiä, vaikka siihen menisi vuosia.

 3. 4

  sanoo

  Satunnainen lukija: Kiitos! Niinpä, helppo sisustaa kun itse talo on niin kaunis.:)

  Anonyymi: Kiitos!:)

  Susanna: Voi kuule, meilläkin on vielä aulassa, neljässä huoneessa, kahdessa pikkueteisessä ja vanhan kodin keittiössä muovimatot.:D (plus pienet vaatekomerot tms jossa muovia) että kyllä täälläkin sitä repimistä vielä valitettavasti riittää…:/ Joka kerta saa myös jännittää että millainen lattia sieltä paljastuu. Tähän asti on ollut tuuria.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Heipsan ja kiitos oikein mielenkiintoisesta blogista! Loysin sen ihan vasta!

  Ihan mieletonta duunia ootte tehnyt aseman kanssa! Odottelen innolla seuraavia postauksia 🙂

  Kaunista alkusyksya!

  Lauriczek

 5. 6

  sanoo

  Nättiä, nättiä, ihania värejä ja iloa 🙂
  Aika iso muutos! Hienoa 🙂

  Mä en edelleenkään ymmärrä miten teillä pysyy tuoleissa maali (ihmettelin sitä joskus aikoja sitten jo), meillä ei pysy 😀

 6. 8

  sanoo

  Sitä ei aina tehdessä muista arvostaa sitä tehtyä työtä tai aina edes kunnolla huomaa sitä muutosta, mutta vanhoja kuvia katsoessa sen kyllä huomaa. Iso urakka on teilläkin takana ja paljon vielä edessäkin, mutta jos suunta on oikea niin ei vauhdilla ole niin väliä.

 7. 9

  sanoo

  Heippa, onko tapetti beigeä oratuomea? Olen itse katsellut olohuoneeseen sitä vihertävää Oratuomea mutta arveluttaa, että se on makuuni liian "laimean" vihreä. Kuviosta pidän kyllä hirveesti! Toinen on eräs gammalsvenskan syvänvihreä malli.. Täytyy punnita vielä 🙂

  Hyvältä näyttää! Ja juu, niin tuttua tuo "jännitys" mitä mattojen alta paljastuu.. meidän laudat aika huonossa kunnossa, kertaalleen revitty irti ja tuhansia koloja ja paksua maalia.. saa nähdä tuleeko niistä kalua.. tosin itseäni ei rähjäisyys haittaa, onpahan aidosti vanaha ja kulunut! :)Katsellaan..

 8. 10

  sanoo

  Tästä ei voi kun tykätä, hyvää työtä!

  Itseasiassa tuo lattia on hyvän värinen ja aivan täydellinen teidän kotiin, myönnän että saatoin olla alkuun hieman skeptinen vaaleanpunaisesta lattiasta 😉

 9. 11

  sanoo

  Lauriczek: Kiitos paljon.:)

  Merikuu: Kiitos.:) Joo mä muistan kun mietit sitä ennenkin.:D En osaa kyllä sanoa, onhan ne kulunut mutta ei niistä lohkeillen maali lähde.:O

  Pietaryrtti: Kiitos.:)

  Reetta: Niinpä, ja vielä vuosienkin päästä on hauska palata noihin ensimmäisiin kuviin.:D

  Villapullan Hanna: Mä kans arvoin sen vihreän ja tän nykyisen sävyn kanssa. Tuo meidän on harmaa, ja se valkoinen kuvio on vähän kiiltävä kun läheltä kattoo, todella kaunis siis. Meidän on tapettitalon sävy 69743.
  Se vihreä mikä meinattiin ottaa on 69742 joka koneella ei edes näytä vihreältä, ei ainakaan mulla. Olen tyytyväinen valintaani, tuosta vihreästä olisi tullut tähän liian tunkkainen. Mutta toi on siis tosi vaalean vihreä.
  Niinpä, kulunutta saa olla mutta kunhan olisi nätti, hyvää puuta eikä hirveästi rakoja.:D

  Lievestuoreen asema:
  Heh, kiitos!:D Joo niin varmaan moni muukin,saattavat olla vieläkin.:D Mutta ihan hyvä se on.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *