Olohuone ennen ja jälkeen

Jotenkin tosi vaikea oli kuvata meidän olohuonetta. Eikä nämä kuvat kerro mun mielestä kunnolla huoneen tunnelmaa, mutta olkoon.
Mä tykkään meidän olkkarista, mutta vielä se tuntuu keskeneräiseltä. Suurin syy varmaan se, että meillä on vielä toistaiseksi tuo sänky olkkarissa, joka vie tietty kamalasti tilaa. En siis pääse kunnolla laittamaan huonetta niin kuin haluaisin. Lisäksi huonetta on vaikea kuvata koska seinillä ei ole vielä juuri mitään. Kuvissa seinät näyttää vaan isolta tyhjältä tilalta… Oikeasti tapetti näyttää kauniilta ihan noinkin, mutta tauluja tulee kyllä, kunhan osaan ensin päättää mitä ja minne.

Olohuone on tilava mutta vähän hankala sisustaa koska täällä on kolmella seinällä ovi, ja yhdellä seinällä kaksi ikkunaa. Mihin mä työnnän kirjahyllyt??:O Toisaalta on kiva kun lattiatilaa on riittävästi esim leikeille.

Mun kauneuspistekin on vielä olohuoneessa…:) (Siivet ei tosin ole mun vaikka tuossa roikkuvatkin.;) )
Tapetti on tapettitalon Oratuomi, lattia on maalattu Betoluxilla koska halusin kiiltoa, sävyä en nyt muista…

Vielä pitää sähköjohtoja piilotella oikein urakalla paneelien taakse, maalata loput lattialistat, laittaa kattolistat jne. Että kyllä tässä huoneessa vielä tekemistä riittää.

 Ihana aurinko puskee ulko-ovesta! Huone on nyt vähän vahingossa melko romanttinen, kun tyynyt ym on vielä kesäisen romanttiset ja tuo lattia tuon värinen, mutta huoneen tyyliä voi silti muuttaa paljonkin, monet värit sopii kuitenkin hyvin tuon lattian kanssa. Sopisi vaikka kaikki olisi valkoista, ja lattia pelkkä väripisara…(Ihan kuin meillä olisi joskus kaikki valkoista)

 Oskukin halusi kuvaan.:)
Ja loppuun niitä ennen- kuvia. 

 Eli vaikka tekemistä vielä riittää niin ollaanhan me aika paljon jo tehty.:) Tämä ei järkytä niin paljon kuin keittiön ennen-kuvat, mutta onhan tuo ero aika huima. Varsinkin kun katsoo noita risoja ikkunoita. (En tiedä onko nuo olkkarin ikkunat, mutta ihan samalta ne olkkarissa ainakin silloin näytti)

Meillä oli tänään toiset tuparit, muutaman metrin päässä hyöri jälleen Korson markkinat, vähän tehtiin pihahommia ja huomenna alkaa taas arki. Poika kerhoon ja illalla shoppailemaan, jee.:)

-Henna-

Kommentit (11)
  1. Kodistanne tule upea, kun se valmistuu. Tuollaisen vanhan talon puitteet on kertakaikkiaan niin ihanat. Ja kodin voi sisustaa kauniisti niin monella eritavalla.

    Satunnainen lukija

  2. Upea olohuone jo tässä vaiheessa. Uskomaton muutos aiempaan verrattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *