Mustaa ja blogiuutisia

Tämä viikko on kyllä ollut niitä ”kaikki menee pieleen” viikkoja. Viimeisin potutuksen aihe oli se, että heitin sitten läppärin lattialle eilen. Näyttö rikki. 
Onneksi mulla on mies joka korjaa, tai ainakin yrittää parhaansa. Tämän päivän olen säätänyt sitten vanhalla hitaalla koneella, ilman kuvia, fontteja, tai mitään muutakaan mitä nyt koneestani aina tarviin. 
On se hullua kun sitä on niin riippuvainen koneestaan. Tosin, jos en olisi bloggaaja, tuskin tilanne olisi niin paha. Koneella vaan on ne kaikki jutut jolla mä blogipostauksen saan aikaiseksi. 
Eli tänään tämä on ollut astetta vaikeampaa…

Yksi superkiva asia on kuitenkin tapahtunut/tapahtumassa. Koti Asemalla saa nimittäin kunnian liittyä mukaan Indiedays Inspiration-blogiyhteisöön! Mä olen tästä kauhean iloinen, jotenkin olen kaivannut pientä muutosta tänne blogiini ja vaikka sinänsä blogin sisältö ei muutu, tuo se ainakin lisää intoa mulle!
Lähden tähän ihan kokeilumielessä, innolla, josko tämä toisi mukanaan muitakin uusia juttuja ja uusia lukijoita.

Melkein kaikki pysyy samana, osoite, jutut, minä. Nyt meidät vaan löytää Inspirationin puolelta ja sieltäkin voi meitä seurata.

Mä lähden nyt jouluostoksille Helsinkiin, ja shoppailukaveri just ilmoitti että kotiin ei pääse ennen kuin ollaan otettu lasi viiniä, joten jes, kyllä tämä viikko menee kohti parempaa suuntaa! Se täytyy vain itse päättää, eikä vaipua synkkyyteen!

-Henna-

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Voi ei, välillä tuollaisia viikkoja vain on. Toivottavasti kone tulee kuntoon. On se vaan meille bloggareille niin tärkeä työkalu. Onnittelut Indiedaysin porukkaan liittymisestä. 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos! No joo, onneksi tällaisia viikkoja ei ole kovin usein ja täytyy vaan oikeasti päässä ajatella että kyllä tämä tästä paremmaksi muuttuu eikä synkistelyllä imeä lisää huonoa karmaa itseensä… Tänään olikin jo tosi mukava ilta ja mies väkertänyt mulle ahkerasti konetta kuntoon!:)

 2. 4

  sanoo

  Oi, jännä miten mulle tuli ihan ensimmäisenä jotenkin haikea fiilis…! En tiedä miksi, ehkä se on vaan joku muutokseen liittyvä juttu. Mutta jos olet itse asiasta innostunut (-ja lupaat olla liikaa muuttumatta! :)), niin ehdottomasti tsempit ja peukutukset asialle täältäkin! Mukana tullaan! 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Voiii, älä nyt! En mä aio muuttua, blogin ulkoasu muuttuu sen verran että tulee indiedaysin ne pakolliset bannerit sun muut tänne mutta sisältöä en meinaa muuttaa. En meinaa kirjoittaa pelkkiä mainospostauksia tms! Noilla indiedaysin muotibloggaajilla on niin eri meininki, sellainen johon musta ei olisi eikä ole tarkoituskaan. Ainoa mikä mun puolesta saisi muuttua, on mun kuvien laatu!:D Kissat, lapset, kulahtaneet villasukat, leluvuoret lattialla ja Untsi-puntsi karvapylly (eli Unto 😀 ) pysyy matkassa mukana edelleen!:)
   Kiitos paljon Sari!:)

  • 4.2

   sanoo

   Tietämättömille siis lisättäköön että Unto on koira, ei mies. 😀 (Vaikka kyllä se karvanaamainen mieskin mukana pysyy. Toivottavasti.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *