Mustaa ja blogiuutisia

Tämä viikko on kyllä ollut niitä ”kaikki menee pieleen” viikkoja. Viimeisin potutuksen aihe oli se, että heitin sitten läppärin lattialle eilen. Näyttö rikki. 
Onneksi mulla on mies joka korjaa, tai ainakin yrittää parhaansa. Tämän päivän olen säätänyt sitten vanhalla hitaalla koneella, ilman kuvia, fontteja, tai mitään muutakaan mitä nyt koneestani aina tarviin. 
On se hullua kun sitä on niin riippuvainen koneestaan. Tosin, jos en olisi bloggaaja, tuskin tilanne olisi niin paha. Koneella vaan on ne kaikki jutut jolla mä blogipostauksen saan aikaiseksi. 
Eli tänään tämä on ollut astetta vaikeampaa…

Yksi superkiva asia on kuitenkin tapahtunut/tapahtumassa. Koti Asemalla saa nimittäin kunnian liittyä mukaan Indiedays Inspiration-blogiyhteisöön! Mä olen tästä kauhean iloinen, jotenkin olen kaivannut pientä muutosta tänne blogiini ja vaikka sinänsä blogin sisältö ei muutu, tuo se ainakin lisää intoa mulle!
Lähden tähän ihan kokeilumielessä, innolla, josko tämä toisi mukanaan muitakin uusia juttuja ja uusia lukijoita.

Melkein kaikki pysyy samana, osoite, jutut, minä. Nyt meidät vaan löytää Inspirationin puolelta ja sieltäkin voi meitä seurata.

Mä lähden nyt jouluostoksille Helsinkiin, ja shoppailukaveri just ilmoitti että kotiin ei pääse ennen kuin ollaan otettu lasi viiniä, joten jes, kyllä tämä viikko menee kohti parempaa suuntaa! Se täytyy vain itse päättää, eikä vaipua synkkyyteen!

-Henna-

Kommentit (12)
 1. Muistatko mistä olet tuon peilin hommannut tuohon pöydän päälle, se on niin kaunis!

  1. hennaasemalta
   28.11.2013, 21:24

   Se onkin ihana! Eikä edes vanha. Ostin sen syksyllä Cafe latte spiritistä espoosta. Heiltä löytyy myös nettisivu! Muistaakseni Wanilla rose ja Nougat myi ainakin silloin samoja/vastaavia. Heiltäkin löytyy nettipuoti.
   http://www.cafelatte.fi/ranskalainen-kaminapeili-musta-p-489.html .Tuolta se löytyikin, kuvassa tosin ei näytä samalta mutta on sama!

 2. Ilona / Keskeneräinen
  28.11.2013, 15:53

  Onnea sinulle uusien tuulien puhaltaessa!

  1. hennaasemalta
   28.11.2013, 21:24

   Kiitos paljon!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *