Mummonneliöitä

Edellinen postaus on niin ruma että täytyy äkkiä saada uusi juttu tähän.

Mulla on pitkästä aikaa ”pieni” virkkausprojekti meneillään. Kun ompelukoneella en saa mitään aikaiseksi, niin päätin tarttua taas virkkuukoukkuun ja väsätä mummonneliöitä. Mä viimeksi vannoin ettei enää ikinä, kun tein suht ison peiton neliöistä. Siitä juttu täällä. Silti aloin tähän taas, koska mummonneliöt ovat söpöjä, ja helppoa pientä puuhaa esimerkiksi television äärellä. (Ja aika kultaa muistot.)

Tällä kertaa vuorossa värikkäät neliöt. Värit kun näköjään valtaa meidän kodin.
Kaivoin kaikki 7 veljestä-langanjämät esille (paitsi harmaat) ja ostin alesta pari kerää lisää. Tarkoitus olisi tehdä iso peitto mun käsityöhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Tuleeko tästä kiva, en tiedä, mutta värikäs ja iloinen ainakin.:)

-Henna-

Ps. Valmis työ on täällä esillä ehkä vuonna 2020….:D

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tulee kyllä tosi herkullisen värinen peitto! <3

  Älä välitä muiden ilkivalta-kommenteista. Tottakai saat puolustaa teidän kotia ja sen koskemattomuutta! Kyllä minuakin raivostuttaisi jos olisin vastaavassa tilanteessa. Voimia.

 2. 2

  sanoo

  Tuli muuten vielä muuten mieleen, että menee varmaan jonkun aikaa ennen kuin graffittiporukoissa alkaavat tietää Korson aseman uudesta tilanteesta. Siis että siellä asutaankin nyt. Toki varmasti jotkut voi olla ihan idioottejakin, mutta uskon, että kun sen maine "ei enää hyvänä graffittipaikkana" kulkee niin yrittäjien määräkin vähenee?!?

 3. 3

  sanoo

  Ihanan värikästä! Hieno siitä tulee. 🙂

  Ja jos jota kuta ahdistaa se, että sä "valitat" ilkivallasta, niin eiköhän se joku voi sitten jättää lukematta suosiolla. Tämähän on sun blogi, sun elämä ja sun kirjoitukset. Sulla on oikeus kirjoittaa just siitä mistä sä haluat. Jos se jotakuta ahdistaa, niin luulisi ihmisen ymmärtävän, että hänelläkin on oikeus jättää sun kirjoitukset lukematta. 😉

 4. 4

  sanoo

  Terhi: Voi kiitos!
  Toi on totta. ne jotka täällä viimeksi kävi sotkemassa, varmaan säikähti itse yhtä paljon kuin me, kun näki että sielähän on hemmetti ihmisiä sisällä, ja kalusteet ja kaikki!:D
  Mä nyt vahvasti uskon että sotkijat vähenee, mutta suurempi pelko on murtovarkaat…Ne eilisetkin kun ehkä sen takia yritti sisään…Ei meillä kyllä oikeasti mitään varastettavaa ole, mutta kerropa se nyt niille. Lappu oveen "turhaan yrität sisälle, sielä on vain perus vanhat kalusteet ja lasten leluja".:D

  Nasba: Kiitos!:)

  Niinpä, mutta kun nettimaailmassa kuka tahansa saa kirjoittaa mitä huvittaa kun ei tarvitse paljastaa kasvojaan…ja pientähän tämä mun blogiin kirjoittelu on verrattuna johonkin kalastajan vaimoon joka saa ihan järkyttävää palautetta välillä…:/
  ja mulla oikeasti on tämä viimeisin kommentoija ja eräs toinenkin pyytäneet anteeksi! ja se on kyllä hienoa!

 5. 5

  sanoo

  ihanan raikkaita neliöitä! mä sainb tehtyä tuossa lopputalvesta ehkä yhdeksän, ja sit rupes tökkii. mä luulen että tein virheen siinä, et virkkasin ne puuvillalangalla, ja se ei jousta samalla tavala kun villa… ehkä jos pari kuitenkin vielä tekis että niistä sitten saa jotain väkerrettyä, vaikka tyynynpäällisen.

 6. 6

  sanoo

  Raikkaita värejä neliöissäsi, tämä on terapeuttista monessa mielessä.

  – Kun muutimme omaan tosi pieneen taloomme, joka oli kaiketi ollut tyhjillään jonkin aikaa niin erään rajanaapurin perhe piti sitä omana takapihanaan 🙁 . Muksut pelasiva ja potkivat palloa pihallemme, se mikä kasvaa tonttirajalla onkin heidän ym. Puheväleissä ei olla, esim. ensimmäisiin norm. hyvän päivän tervehdyksiin tuli vastaus: "Ei me haluta olla teidän ystäviä."

  Lisäksi kerron seuraavan tarinan. Työskentelin pienessä pk:ssa, joka oli taloyhtiön pihapiirissä. Tila oli ollut tyhjillään, pientä ilkivaltaa oli tehty ja se jatkui, vaikka päiväkoti oli avattu. Meidän pomo sitten huomasi ketä nämä jäynän tekijät oli ja pyysikin heitä tulemaan tutustumaan uusittuihin tiloihin. Jälkeenpäin tekijät moikkailivat ohimennessä + ilkivalta väheni. Tämä oli kiva juttu, ehkäpä riitti aikuisen välittäminen (väliin tuleminen ennenkuin isompia vahinkoja sattuu).

  Mitenköhän voisi vaikuttaa tuon Korso siistiksi – kamppanjan kautta? Koiran pito pihamaalla, eihän sen isokaan tarvitse olla, kunhan ilmaisee isäntäväelle vierailijoiden läsnäolosta?
  Kaunista heinäkuuta!

 7. 7

  sanoo

  Mummuneliöt ovat ihania! Kauniita, raikkaita värejä. Hyvää viikonloppua sinulle! Selailin mielenkiinnolla blogiasi, en ole ennen tänne eksynyt. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *