Blogit
Koti asemalla

Mummonneliöitä

Edellinen postaus on niin ruma että täytyy äkkiä saada uusi juttu tähän.

Mulla on pitkästä aikaa ”pieni” virkkausprojekti meneillään. Kun ompelukoneella en saa mitään aikaiseksi, niin päätin tarttua taas virkkuukoukkuun ja väsätä mummonneliöitä. Mä viimeksi vannoin ettei enää ikinä, kun tein suht ison peiton neliöistä. Siitä juttu täällä. Silti aloin tähän taas, koska mummonneliöt ovat söpöjä, ja helppoa pientä puuhaa esimerkiksi television äärellä. (Ja aika kultaa muistot.)

Tällä kertaa vuorossa värikkäät neliöt. Värit kun näköjään valtaa meidän kodin.
Kaivoin kaikki 7 veljestä-langanjämät esille (paitsi harmaat) ja ostin alesta pari kerää lisää. Tarkoitus olisi tehdä iso peitto mun käsityöhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Tuleeko tästä kiva, en tiedä, mutta värikäs ja iloinen ainakin.:)

-Henna-

Ps. Valmis työ on täällä esillä ehkä vuonna 2020….:D

Kommentit (7)

 1. Seija

  Raikkaita värejä neliöissäsi, tämä on terapeuttista monessa mielessä.

  – Kun muutimme omaan tosi pieneen taloomme, joka oli kaiketi ollut tyhjillään jonkin aikaa niin erään rajanaapurin perhe piti sitä omana takapihanaan 🙁 . Muksut pelasiva ja potkivat palloa pihallemme, se mikä kasvaa tonttirajalla onkin heidän ym. Puheväleissä ei olla, esim. ensimmäisiin norm. hyvän päivän tervehdyksiin tuli vastaus: "Ei me haluta olla teidän ystäviä."

  Lisäksi kerron seuraavan tarinan. Työskentelin pienessä pk:ssa, joka oli taloyhtiön pihapiirissä. Tila oli ollut tyhjillään, pientä ilkivaltaa oli tehty ja se jatkui, vaikka päiväkoti oli avattu. Meidän pomo sitten huomasi ketä nämä jäynän tekijät oli ja pyysikin heitä tulemaan tutustumaan uusittuihin tiloihin. Jälkeenpäin tekijät moikkailivat ohimennessä + ilkivalta väheni. Tämä oli kiva juttu, ehkäpä riitti aikuisen välittäminen (väliin tuleminen ennenkuin isompia vahinkoja sattuu).

  Mitenköhän voisi vaikuttaa tuon Korso siistiksi – kamppanjan kautta? Koiran pito pihamaalla, eihän sen isokaan tarvitse olla, kunhan ilmaisee isäntäväelle vierailijoiden läsnäolosta?
  Kaunista heinäkuuta!

 2. sanna

  Mummuneliöt ovat ihania! Kauniita, raikkaita värejä. Hyvää viikonloppua sinulle! Selailin mielenkiinnolla blogiasi, en ole ennen tänne eksynyt. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *