Mummolan tunnelmaa

Mä selvästi tykkään enempi ja enempi sellaisesta mummola-tyylistä. Sen huomasi tänäänkin kun käytiin taas kierrätyskeskusta koluamassa.
Taas kävelin sieltä ulos hymy korvissa, tein kivoja löytöjä! Paras löytö oli tuo mummolamppu jollaista olen jo moneen kertaan mm. huutonetistä ja tori.fi:stä etsinyt. Sielähän se odotti mua kierrätyskeskuksessa, täysin sellainen mitä pitikin, varjostin ja puinen jalka ovat just sitä mitä hain ja lamppu vielä toimiikin!

 Lisäksi löysin kasan romanttisia mummokuppeja ja lautasia. Vielä ihan siedettävässä koossa. Sielä olisi ollut näitä yli kymmenen kappaletta mutta kun noita pieniä lautasia oli vain viisi, otin kuppeja ja isoja lautasiakin myös vain viisi… Nämä jää kotiin mutta mökille meinaan metsästää vielä vastaavia sinikuvioisena tai harmaana.

Lisäksi nappasin teepannun joka menee mökille, tämä on ihan pikkuruinen, niin kuin mökkikin!

Mä olen tänään taas monta tuntia pyörinyt huutonetissä, Pinterestissä tms. Suunnitellut mökin ja aitan sisustusta, Mikin huoneen ja mun huoneen sisustusta, makuuhuoneen muutoksia jne. Välillä harmittaa etten aikoinaan tehnyt tästä ammattia itselleni, toisaalta taas, ehkä tämä on kivempaa ihan vain näin harrastuksena.

Lauantaina olen menossa Porvooseen, saa nähdä teenkö sieläkin löytöjä…

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Huippulöytöjä! Varsinkin tuo lamppu! Ah, ihanuus!

  Ja tervetuloa tekemään löytöjä Porvooseen… 😉

 2. 2

  sanoo

  Valloittavan hurmaava lamppu! Ei tuo mitään mummolatyyliä ole, vaan oikein romanttinen! <3

  Oih, miten kauniita teekuppeja oot löytäny! Vähän mä oon nyt kade! 😉

  • 2.1

   sanoo

   Noo, mun mielestä mummolatyyli ruusukuppeineen on just sitä romanttista.:)
   Joo mä näin noi kupit jo pitkältä, pyörittelin niitä edes takas että tarviinko, montako otan ja ryntäsin hakemaan äkkiä ostoskorin kun mun takana tuli just kaksi naista jotka oli sen oloisia että ihasteli kaikkea ja olisi kuitenkin vienyt nämä. Kerkesin kuitenkin.:D

 3. 4

  sanoo

  Oi mikä kaunotar onkaan tuo lamppu ja kylläpä kävi hyvä tuuri, että on vielä ehjä varjostinkin, ne kun yleensä ovat joko ruskeaksi kärventyneitä tai muutoin repaleisia.

  • 4.1

   sanoo

   No niinpä! Toi varjostin on todellakin yllättävän siisti noin vaaleaksi kankaaksi! Kädet täristen sitä testasin että toimiiko myös.:D Ainoastaan tuo vetonaru on selvästi uusittu, mutta ei se haittaa.

 4. 5

  sanoo

  No tuo lamppu oli kyllä täydellinen löytö!! On se hassua miten sitä on hymy korvissa koko loppupäivän ja seuraavankin jostain mahtavasta kirppislöydöstä 🙂

 5. 6

  sanoo

  Oo nyt sä löysit sen!! Onnittelut, ihana on! 😀

  Porvooseen halajaisin minäkin. Toivottavasti tänä kesänä.. En oo päässyt kuin kerran käymään ja sekin oli sellanen puolen tunnin visiitti, kun kaveri kävi vain pikaisesti tekemässä korutilauksen putiikkiinsa. Hirveää vääryyttä, suoranaista kidutusta joutua juoksemaan puolessa tunnissa kaikki ne suloiset pikkupuodit! 😀 Hauskaa reissua teille!

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Onkohan tämä jo eläinsuojeluasia…, vähän liian kovalta näyttää tuo kissaraukan lepopaikka 😉 😉

 7. 8

  sanoo

  Ihana lamppu!! Itselläkin tuommonen hakusessa, kyllä se vielä joskus osuu kohdallle. Kauniita kuvia ole taas napsinu 🙂

 8. 11

  sanoo

  Tosi kiva lamppu, tykkään sen roikkuvasta valokatkaisjasta. Ja miten söpöt kupit!
  Minussakin on sisäinen mummo, joka tykkää ruusukuoseista, pitseistä yms. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *