Blogit
Koti asemalla

Mummolan tunnelmaa

Mä selvästi tykkään enempi ja enempi sellaisesta mummola-tyylistä. Sen huomasi tänäänkin kun käytiin taas kierrätyskeskusta koluamassa.
Taas kävelin sieltä ulos hymy korvissa, tein kivoja löytöjä! Paras löytö oli tuo mummolamppu jollaista olen jo moneen kertaan mm. huutonetistä ja tori.fi:stä etsinyt. Sielähän se odotti mua kierrätyskeskuksessa, täysin sellainen mitä pitikin, varjostin ja puinen jalka ovat just sitä mitä hain ja lamppu vielä toimiikin!

 Lisäksi löysin kasan romanttisia mummokuppeja ja lautasia. Vielä ihan siedettävässä koossa. Sielä olisi ollut näitä yli kymmenen kappaletta mutta kun noita pieniä lautasia oli vain viisi, otin kuppeja ja isoja lautasiakin myös vain viisi… Nämä jää kotiin mutta mökille meinaan metsästää vielä vastaavia sinikuvioisena tai harmaana.

Lisäksi nappasin teepannun joka menee mökille, tämä on ihan pikkuruinen, niin kuin mökkikin!

Mä olen tänään taas monta tuntia pyörinyt huutonetissä, Pinterestissä tms. Suunnitellut mökin ja aitan sisustusta, Mikin huoneen ja mun huoneen sisustusta, makuuhuoneen muutoksia jne. Välillä harmittaa etten aikoinaan tehnyt tästä ammattia itselleni, toisaalta taas, ehkä tämä on kivempaa ihan vain näin harrastuksena.

Lauantaina olen menossa Porvooseen, saa nähdä teenkö sieläkin löytöjä…

-Henna-

Kommentit (19)

 1. Jaana

  Tosi kiva lamppu, tykkään sen roikkuvasta valokatkaisjasta. Ja miten söpöt kupit!
  Minussakin on sisäinen mummo, joka tykkää ruusukuoseista, pitseistä yms. 🙂

 2. Äiti Tietää

  Vanhassa Porvoossa on ainakin aivan ihana lelukauppa..! Se on ihan pieni, mutta siellä menee helposti tutkiessa tuntikin… 😉

 3. Triine

  Ooh, aivan ihania astioita 🙂 Kylläpäs oli taas nättejä kuvia 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *