Modernia

Mikä tämä juttu on, että mä olen nyt ihastunut kaikkeen moderniin? Siis sisustuksessa.
Mulla on koko kesän ollut sellainen sisustusahdistus. En muutenkaan niin kesällä sisusta, niin kuin ei varmaan moni muukaan, mutta nyt on ollut ihan ”ahdistus”. No tietty olen katsellut sisustusjuttuja tuonne toiselle puolen taloa, tapetteja ym mutta joku tökkii.
Mä olen vuoden-pari tilannut innolla Toivekoti ja puutarha-lehteä, sekä Maalaisunelmaa, ja ne on ollut niin lemppareita. Nyt on alkanut tökkimään, kaikki on jotenkin niin nähty niissä lehdissä! Kotivinkistä tykkään, välillä on hyvä numero, välillä ei kauheasti luettavaa, mutta lempparilehti silti ollut.

Liekö syynä sitten esimerkiksi Cocon blogi josta pidän koko ajan enempi. Joskus vahingossa eksyin sinne ja ihme kyllä jäin lukijaksi, vaikka sisustusmaailmamme on niin erilainen. Cocolla on ihana ja raikas blogi, joten jäin ja olen sieltäkin saanut inspiraatiota.
Lehdet ovat vaihtuneet mm. Dekoon ja Glorian kotiin. Tulee ne vanhatkin vielä, mutta Toivekodin lopetan..
Esimerkiksi uusimmassa Glorian kodissa on Eelovin Lintukoto-valaisin. Mun mielestä se on mielettömän suloinen! Varsinkin juuri tuo keltainen!

Tämä olisi niin kiva esimerkiksi makuuhuoneessa johon tulee luultavasti kirsikkapuutapettia ja rottinkituoli, tämä siihen rottinkituolin päälle. Sellainen kotoisa nurkkaus. Makuuhuone jäisi muutenkin mahdollisimman selkeäksi. Vaatteet kaappiin, huonekaluina vain sänky, se tuoli, meikkipöytä ja pehmoinen matto.:)
(Sopiiko tuo keltainen sitten tuohon tapettiin, en tiedä, mutta en voisi kuvitella ostavani valkoista tai mustaa lamppua…)

Ei silti pelkoa, rakastan edelleen vanhaa ja kulunutta, mutta joku juju saisi olla. Vanhaa, värikästä, itsetehtyä, kodikasta mutta ripaus selkeyttä, modernia ja siistiä. Oi oi, mitähän tästä vielä tulee?

Huomaan että joka syksyinen sisustusinto taas nostaa päätään… Kivaa!:):)

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Sun pitää mennä vaikkapa kansalaisopiston puutyö piiriin ja alkaa tehdä erilaisia pieniä hyllyjä yms. nopeita juttuja jotka voit maalata piristävillä väreillä.
  Timo

 2. 2

  sanoo

  Jännä juttu, mulla on jo jonkin aikaa ollut meneillään ihan samanlaiset ajatukset; joku ihmeen sisustus-ahdistus on minuunkin iskenyt!
  Minä oon myös niin kyllästynyt Maalaisunelmaa-lehteen ja muihin sen tapaisiin lehtiin! Ykköslehti on tällä hetkellä Glorian koti, Dekostakin tykkään 🙂

  Haluaisin myös selkeää, modernia ja siistiä, mutta kuitenkin pitäisi olla myös kodikasta, vähän vanhaa, värikästä…!

 3. 3

  sanoo

  Timooo! Nyt sä kiusaat!:D

  Tuuletar: No just niin! Aika hassu juttu, onkohan muillakin maalaisromanttisesta pitkään tykänneillä samoja fiiliksiä? Tää on selkeästi joku röyhelö ja runsaus-ähky, nyt pitää saada välillä jotain selkeää!

 4. 4

  sanoo

  Itse tykkään yhdistellä sisustuksessa aivan erilaisia elementtejä. Silloin sisustukseen tulee se juju ja särmä, jota haen. Eli täydet pisteet täältä Riuttalasta 🙂

 5. 5

  sanoo

  Pihlgren&Ritolan tapetteja! Ne on niin ihania <3

  Pääsin joskus kesätoimittajan ominaisuudessa vierailemaan heidän tehtaallaan ja juttukeikan päätteeksi johtaja kysyi, että mikäs tapetti oli neiti-toimittajan silmään mieluinen. Sain mukaani kaksi rullaa Ritva Kronlundin suunnittelemaa Kulkurin ruusua. Niitä rullia on nyt pantattu. Jos vaikka tässä uudessa talossa olisi jokin seinä, johon ne voisi laittaa arvoiselleen paikalle.

  -Sanna-

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  En kai 🙂
  Kävin ton kottaraispöntön sivuilla mutta yhtään mainintaa joka viittaisi sähköturvallisuuteen en löytänyt. Kaipaan vanhoja hyviä aikoja jolloin sähkölaitteet piti tarkastuttaa Suomessa.
  Timo

 7. 7

  sanoo

  Moi! ihan kuin mun ajatuksia 🙂 Maalaisromanttisuus on ihanaa mutta mullakin on ehkä tullut joku ähky siihen. Onneksi olin kaukaa viisas ja kun rakensimme viime talvena valitsin esim. keittiöön aika modernin tyylin. Siihen olen sekoittanut nyt sitten kaikkea maalaisromanttista ja oikeastaan se näyttää ihan kivalta, ainakin mun mielestä 😉

  Mun mielestä toi Lintukoto-valaisin olis just ihana teille! Mukavaa syksyä!

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Kivoja juttuja ja kuvia, mukava käydä sivuillasi kattelemassa.

  terkut Marja-Riitta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *