Miu ja mau

Sainpas niistä kuvat!
Nimittäin meidän uusista kissapojista. Saanko siis esitellä: Vaalea ja ujo Eppu sekä tumma ja rohkea Osku. Kyllä mä olen ollut jo helisemässä näiden kanssa. Tänään viimeksi tuli viherkasvi ruukkuineen lattialle. Meillä on nimittäin yksi viherkasvi joka on kovasti niiden mieleen. Osku tuhosi siitä jo osan joten laitoin sen kapean kukkapöydän päälle johon kissat eivät muka mahdu sitä syömään. No, tänään tuo iso, kömpelö rontti hyppäsi siihenkin ja koko höskä kaatui…argh… Mulla on ollut ikuisuuden tuo kasvi, kerrankin kasvi jota en ole siis onnistunut itse tappamaan, niin sitten tulee kissat ja tekee sen… Kyllä ne sen vielä tuhoaa koska sitä ei voi mihinkään laittaa. Sellaista paikkaa ei ole mihin ne ei pääsisi.

Äsken kissat hyppi jopa tuolla keittiön kaapistojen päällä katon rajassa. Sielä on viinipulloja. Arvatkaa mikä sotku tulee jos ne tulee alas… Pitäisköhän ne pullot siirtää?

Sisustuslehdissä kissat makaa kauniisti sängyssä kääröllä, kuin koristeet. Ne kodit on muutenkin puhtaita ja kauniisti sisustettuja. Todellisuudessa kissat tuhoaa koko kämpän ja karvaa on joka paikassa.

 Silti ne on niiiiin ihania! Meidän miu ja mau on kotiutunut ja me tykätään. Ne sopii meille kuin nenä päähän.

-Henna-

Ps. Kiitos muuten E haalarista ja nallesta!:)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Sun kannattaa kävästä eläinkaupassa ostaa sellanen suihke mikä tarkotettu et kissat ja koirat karttaa sitä hajua,autto meillä kukkien kanssan.Toimii myös ulkona,en vaan nyt kuolemaksinikaan muista mikä sen nimi oli mutta entisenä korsossa asujana muistan et jopa siitä isomassa s-marketissa myydään sitä.

 2. 2

  sanoo

  oijoi miten suloisia poikia, aivan ihania! Ja kissat on tunnetusti omapäisiä, ei niitä niin vaan "kouluteta". Vähän sama kuin pienten lasten kanssa…joutuu kaikki laittamaan piiloon 🙂
  Kissat rakastaa ohransiemenistä kasvatettu ruohoa ja saattavat jättää kukatkin rauhaan paremmin. Niin ja onhan sitä kissanminttuakin 😉

 3. 3

  sanoo

  Anonyymi: Itseasiassa joo, sattui silmään sellainen karkotepurkki just sielä s-marketissa eilen ja mietin että käviskö se kukkiin myös. Pitää vissiin sitten kokeilla.:) Mä muistan että meidän entisen kissan kanssa käytettiin sitä, mutta eri tarkoitukseen.
  Kiitos vinkistä!:)
  Niina: Niinhän ne on. Meillä on täällä aika omapäinen porukka siis kasassa.:D Niin no ohraa en ole vielä ehtinyt kasvattaa, tuolla on tota herneenversoa joka kelpaa, mutta silti se kukka näyttää olevan suosikki. Tottakai!
  Kissanminttu ei kelvannut…

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Emendon kissakarkoite on tehokasta ja sopii myös kukille. Se on luonnontuote, joka on turvallista niin ihmisille kuin eläimillekin. Sitä saa useimmista marketeista. Lisäksi teidän kannattaisi mun mielestä ostaa Feliwayn haihdutin, joita myydään eläinkaupoissa, apteekeissa, netissä jne. Se on kissan feromoneja sisältävä valmiste, joka auttaa kissaa rauhoittumaan stressitilanteissa (Googlaa lisää tietoa). Meillä se on ollut korvaamaton apu esim. muuton ja uuden vauvan tulon yhteydessä! Aloituspakkauksessa on pistorasiaan laitettava koje + haihdutinpullo, myöhemmin riittää uuden täyttöpullon ostaminen.

  T: neljän kissan "emo"

 5. 6

  sanoo

  valkopippuri toimii myös kissojen häätämisessä. estettiin sillä nuoremman katin pentupissat tv-tason johtoviidakossa.. ja oli helppo imuroida pois 🙂

 6. 7

  sanoo

  Neljän kissan emo: Kiitos vinkeistä! Tuota karkoitinta täytyy kyllä ostaa!
  Mietin tuota haihdutinta, että onko siitä enää mitään hyötyä kun kissat on ollut meillä jo viikon ja pahin stressi tms ohi? Tietysti jatkossa hyvä jos tulee joku tilanteen muutos. Täytyypä googlata.:)

  Alli: Hyvä idea!

 7. 8

  sanoo

  No problem. Saanko tuoda lisää haalareita, talvisellaisia, kunhan tää talvi on ohi? 😉 Ne kun ei ole mitään huippuhyviä, mutta jospa kelpaisivat teille kun en viitsisi niitä roskikseenkaan laittaa. Ehjiä ovat, mutta nykykuluttajille eivät kelpaa kun ei o "muotiväreissä" enää.

  Eveliina

 8. 9

  sanoo

  Eveliina: Hmm… Meillä on kyllä haalareita aika hyvin jo…Jostain syystä niitä ollaan saatu jo aiemmin muutama. Lisäksi on Mikin vanhat ja ne sun tuomat. Eli ei oikeastaan tarvita, kiitos kuitenkin! Pistä Uffin lootaan.:)

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Moi, Suosittelen lämpimästi 4 kisun omistajana että hankitte väh.180cm korkean kiipeilytelineen kisuillenne jossa on paljon tasoja ja "mökki" ikkunan viereen kun sen laittaa niin varmasti on suosittu paikka 😉
  ZOOPLUS.FI sivuilta saa tilattua PALJON EDULLISEMMIN kisujen tavaroita kuin suomesta ja paketti tulee suoraan kotiin ;D
  VEHNÄORASTA saa kaupan yrttihyllystä se on meillä suurta kisujen herkkua!! jää kukkaset rauhaan 😉 T: 3tyttöä ja 1poika kisua

 10. 11

  sanoo

  Niin uskon, sellainen olisi varmasti kiva.:) Tähän pienempään asuntoon ei vain oikein ole paikkaa sille, katsotaan kun päästään toiselle puolelle muuttaa. Jep, mäkin ostin just sitä vehnäorasta ja kyllä kissoille kelpas.:)

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Katosta roikkuva amppeli mahdollistaa viherkasvit myös kissataloudessa. T: Kolmen katin emo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *