Blogit
Koti asemalla

Miu ja mau

Sainpas niistä kuvat!
Nimittäin meidän uusista kissapojista. Saanko siis esitellä: Vaalea ja ujo Eppu sekä tumma ja rohkea Osku. Kyllä mä olen ollut jo helisemässä näiden kanssa. Tänään viimeksi tuli viherkasvi ruukkuineen lattialle. Meillä on nimittäin yksi viherkasvi joka on kovasti niiden mieleen. Osku tuhosi siitä jo osan joten laitoin sen kapean kukkapöydän päälle johon kissat eivät muka mahdu sitä syömään. No, tänään tuo iso, kömpelö rontti hyppäsi siihenkin ja koko höskä kaatui…argh… Mulla on ollut ikuisuuden tuo kasvi, kerrankin kasvi jota en ole siis onnistunut itse tappamaan, niin sitten tulee kissat ja tekee sen… Kyllä ne sen vielä tuhoaa koska sitä ei voi mihinkään laittaa. Sellaista paikkaa ei ole mihin ne ei pääsisi.

Äsken kissat hyppi jopa tuolla keittiön kaapistojen päällä katon rajassa. Sielä on viinipulloja. Arvatkaa mikä sotku tulee jos ne tulee alas… Pitäisköhän ne pullot siirtää?

Sisustuslehdissä kissat makaa kauniisti sängyssä kääröllä, kuin koristeet. Ne kodit on muutenkin puhtaita ja kauniisti sisustettuja. Todellisuudessa kissat tuhoaa koko kämpän ja karvaa on joka paikassa.

 Silti ne on niiiiin ihania! Meidän miu ja mau on kotiutunut ja me tykätään. Ne sopii meille kuin nenä päähän.

-Henna-

Ps. Kiitos muuten E haalarista ja nallesta!:)

Kommentit (12)

  1. hennaasemalta

    Niin uskon, sellainen olisi varmasti kiva.:) Tähän pienempään asuntoon ei vain oikein ole paikkaa sille, katsotaan kun päästään toiselle puolelle muuttaa. Jep, mäkin ostin just sitä vehnäorasta ja kyllä kissoille kelpas.:)

  2. Anonyymi

    Katosta roikkuva amppeli mahdollistaa viherkasvit myös kissataloudessa. T: Kolmen katin emo

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *