Makuuhuone

 Tossa toissapäivänä valitin kun en saa makuuhuonetta siistiksi kun ei ole kunnon vaatekaappeja. No, siltä istumalta marssin makuuhuoneeseen ja siivosin sen, jopa ikkunan pesin!
No ikkuna ei vieläkään ole kovin siisti koska ikkunat aukeavat ulospäin, enkä siis saa ulointa puolta sisältä pestyä. (Selkeästi miesten suunnittelema tuokin ratkaisu, hemmetti korkealla olevat ikkunat jotka aukeaa ULOS…murr…)

Tämä huone oli pienen huoneiston ainoa huone jonka seiniä ei oltu yhtään sotkettu. Tämä oli siis siinä mielessä aika helppo. Tosin tässä huoneessa oli varmaan jokainen ikkunaruutu rikki…
Tämä huone on nyt myös vähän sellainen ”sisustuksellisesti sekava”. Heitin vain tavaraa sisään, ajatuksena vain että kunhan olisi viihtyisä, ei kaikki ole muutoin niin justiinsa. Sekaisin siis romanttista, sekä mustaa ym.

Tuo juliste yllä on muuten se, josta kerroin aiemmin. Eli juliste on kulkenut kaikissa omissa asunnoissani mukana, ja nyt kehystytin sen ennen kuin mokoma repeää. Tämä juliste on todella rakas minulle. (Tuijotin julistetta lukiossa ranskankielen tunnilla monet kerrat. Kieli on ihana mutta pirun vaikea, ja ranska maanakin niin ihana! Siksi pidän tästäkin. Kieltä en enää osaa yhtään, mutta julisteen ostin itsellenikin.)

Täällä on myös sinänsä kaikki vähän sekaisin, että esimerkiksi kenkähylly ei todellakaan kuulu makkariin, mutta ei nyt muualle mahtunut ja siihen saa edes jotain tavaraa. Kuvat ja taulut ovat vähän myös miten sattuu. En hirveästi pistänyt aikaa niihin, kunhan pistin seinälle. (Monet vielä vanhoihin reikiin jotka seinällä jo oli)
Joten, tämä huone kuvastaa aika hyvin sitä, että tähän ei olla jäämässä, kunhan nyt edes hetki täällä viihdyttäisiin.:)

 Tuo liila tuoli taitaa muuten jäädä ompelupöydän tuoliksi. On niin hyvänvärinen tuohon ja luulen että tätä värimaailmaa tulee tulevaankin ompeluhuoneeseeni myös.
Huoneesta ei ole ennen-kuvia, koska tämä oli vain tyhjä siisti huone. Alussa meillä ei ollut sähköjäkään, niin pimeässä olisi ollut vähän hankala kuvata.
Tämä ei ole lempihuoneeni, mutta tästä tuli huomattavasti viihtyisämpi nyt kun sain siistittyä tämän!:)
-Henna- 

Ps. Potuttaa vieläkin eilen saamani ”ei millään pahalla”-kommentti edellisessä postauksessa. Siinä todettiin etten näköjään ole sopiva valitsemaani työhön. Tiedän että tätä tänne vielä tulee kun kerron kaikesta niin avoimesti, mutta tuo oli mielestäni liian henk.kohtainen loukkaus. Ihan siksi että työni on muutenkin todella henkisesti rankkaa, ja joka päivä taistelen itseni kanssa ajatuksilla ”olinko liian rankka lapselle, teinkö kaiken oikein ym”. En työskentele tietokoneiden, tavaroiden tms kanssa, vaan oikeiden ihmisten, vielä lasten. Sitten minulle sanotaan että et sovi tuohon työhön, ala pitää vaikka kahvilaa. Kiitti, en siis osaa hoitaa lapsia.
Ei voi myöskään odottaa että lyhytaikaisissa sijoituksissa rakastuisin täysin jokaiseen lapseen. Silti hoidan heitä parhaani mukaan ja välitän heistä. He ovat perheenjäseniä sen ajan kun meillä ovat, ja heidät muistetaan vielä pitkään. Välillä purin harmiani vanhassa blogissani, kun vaikka yritin vaikka piristää lasta ja lapsi ei ollutkaan asiasta moksiskaan.
No, sitä en tee täällä enää, monestakin syystä.
Anteeksi purkautumiseni, harmittaa vaan tuollaiset vaikka tiedän että mitä väliä, kyseinen ihminen ei tunne meitä. Eri asia on vaikka sanoa ettei pidä jostain sisustusratkaisustani, se ei ole henkilökohtaista niinkään, ja saattaa olla rakantavaa kritiikkiä, tämä ei sitä ollut.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Niin, onhan se koruton. En mä tykkääkään jos on liikaa "hässäkkää".:D Mikä näkyy myös siinä Mikin huoneen taulussa.
  Tossa on kivaa myös tuo ranskalaisuus ja värit.

 2. 3

  Joppu sanoo

  Sisään-ulos aukeavat ikkunat voivat tuntua käsittämättömiltä, mutta ne on aikanaan tehty niin, koska sillä tavoin ikkunoista saa kestävämmät – kun on kyse kunnollisista vanhoista ikkunoista. Sadeveden ohjaus on varmempi toteuttaa.
  Ulkopuolen pesuun äitini antoi ohjeen: pitää roikkua naapuri-ikkunasta ulos ja pestä siitä. Hän kun on asunut kerrostaloissakin, joissa oli sisään-ulos aukeavat fönarit. Homma ei sovi korkeanpaikankammoisille 😉
  Omassa vanhassa talossani en pesekään ikkunoita edes joka toinen vuosi, kun se on niin iso ja osin pelottavakin homma.

 3. 4

  sanoo

  Niin, no kyllä siinä varmaan joku järki on sitten ollut kun näin on tehty…:D
  mä mietin kanssa äidin kanssa tota että onnistuisko jos roikkuisi vähän viereisestä ikkunasta ulos ja ottaisi siitä toisen ikkunan puhtaaksi. No, toinen puoli saattaakin onnistua, MUTTA kun näissä ikkunoissa toinen ikkuna on saranoilla, toinen taas sellaisilla tapeilla, tiedätkö? sellainen joka tipahtaa syliin jos ei varo, ja siis mahdoton avata sisältä…
  eli tuskin kovin usein minäkään täällä pesen ikkunoita…:D

 4. 5

  sanoo

  Jopas olette ahkeroineet :). Ikkunoiden pesu on tässäkin pikku talossa jätetty suosiolla vähäisemmälle huomiolle huonosti avautuvien vanhojen ikkunoiden vuoksi 😉

  Tsemppiä + jaksamista askareisiin sekä työhösi.

 5. 7

  sanoo

  Seija: Kiitos!:)
  Huopahattutehtailija: Ne on seven artista Jumbosta. Ei tosin valmiskehykset, vaan teetin ne heillä koska juliste oli niin hankalan kokoinen.

 6. 9

  sanoo

  No se ei kyllä tosiaan ole halvin mahdollinen…:( Itselläkin pikkasen hinta kirpaisi, mutta kuva oli niin tärkeä, että annoin mennä. 😀 en kyllä osaa sanoa mistä saisi halvempia…

 7. 10

  Jenna sanoo

  Eiks toi Chat Noir ollu joskus joku kabaree (? tms) Ranskassa? Toi on koruissa, tauluissa ja joka paikassa toi kuva :D! Ekaa kertaa näin sen teiän entisen kodin seinällä, ja siitä lähtien oon nähny sitä vaikka missä, espanjassa erittäin paljon 😀 Heti ku näin sen ni muistin et toi on sun juliste!:D

 8. 11

  sanoo

  Jenna: kyllä, se on ollut joku teatteri tms. En tiedä sen tarkemmin, koska on ollut tms. Aika tunnettu kuva kyllä juu.:) Näitä on tosiaan näkyny kasseina ym.:D Haluan ehkä lisää vastaavia elokuva/teatterijulisteita, niissä on jotain tosi kivaa!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *