Makuuhuone

 Tossa toissapäivänä valitin kun en saa makuuhuonetta siistiksi kun ei ole kunnon vaatekaappeja. No, siltä istumalta marssin makuuhuoneeseen ja siivosin sen, jopa ikkunan pesin!
No ikkuna ei vieläkään ole kovin siisti koska ikkunat aukeavat ulospäin, enkä siis saa ulointa puolta sisältä pestyä. (Selkeästi miesten suunnittelema tuokin ratkaisu, hemmetti korkealla olevat ikkunat jotka aukeaa ULOS…murr…)

Tämä huone oli pienen huoneiston ainoa huone jonka seiniä ei oltu yhtään sotkettu. Tämä oli siis siinä mielessä aika helppo. Tosin tässä huoneessa oli varmaan jokainen ikkunaruutu rikki…
Tämä huone on nyt myös vähän sellainen ”sisustuksellisesti sekava”. Heitin vain tavaraa sisään, ajatuksena vain että kunhan olisi viihtyisä, ei kaikki ole muutoin niin justiinsa. Sekaisin siis romanttista, sekä mustaa ym.

Tuo juliste yllä on muuten se, josta kerroin aiemmin. Eli juliste on kulkenut kaikissa omissa asunnoissani mukana, ja nyt kehystytin sen ennen kuin mokoma repeää. Tämä juliste on todella rakas minulle. (Tuijotin julistetta lukiossa ranskankielen tunnilla monet kerrat. Kieli on ihana mutta pirun vaikea, ja ranska maanakin niin ihana! Siksi pidän tästäkin. Kieltä en enää osaa yhtään, mutta julisteen ostin itsellenikin.)

Täällä on myös sinänsä kaikki vähän sekaisin, että esimerkiksi kenkähylly ei todellakaan kuulu makkariin, mutta ei nyt muualle mahtunut ja siihen saa edes jotain tavaraa. Kuvat ja taulut ovat vähän myös miten sattuu. En hirveästi pistänyt aikaa niihin, kunhan pistin seinälle. (Monet vielä vanhoihin reikiin jotka seinällä jo oli)
Joten, tämä huone kuvastaa aika hyvin sitä, että tähän ei olla jäämässä, kunhan nyt edes hetki täällä viihdyttäisiin.:)

 Tuo liila tuoli taitaa muuten jäädä ompelupöydän tuoliksi. On niin hyvänvärinen tuohon ja luulen että tätä värimaailmaa tulee tulevaankin ompeluhuoneeseeni myös.
Huoneesta ei ole ennen-kuvia, koska tämä oli vain tyhjä siisti huone. Alussa meillä ei ollut sähköjäkään, niin pimeässä olisi ollut vähän hankala kuvata.
Tämä ei ole lempihuoneeni, mutta tästä tuli huomattavasti viihtyisämpi nyt kun sain siistittyä tämän!:)
-Henna- 

Ps. Potuttaa vieläkin eilen saamani ”ei millään pahalla”-kommentti edellisessä postauksessa. Siinä todettiin etten näköjään ole sopiva valitsemaani työhön. Tiedän että tätä tänne vielä tulee kun kerron kaikesta niin avoimesti, mutta tuo oli mielestäni liian henk.kohtainen loukkaus. Ihan siksi että työni on muutenkin todella henkisesti rankkaa, ja joka päivä taistelen itseni kanssa ajatuksilla ”olinko liian rankka lapselle, teinkö kaiken oikein ym”. En työskentele tietokoneiden, tavaroiden tms kanssa, vaan oikeiden ihmisten, vielä lasten. Sitten minulle sanotaan että et sovi tuohon työhön, ala pitää vaikka kahvilaa. Kiitti, en siis osaa hoitaa lapsia.
Ei voi myöskään odottaa että lyhytaikaisissa sijoituksissa rakastuisin täysin jokaiseen lapseen. Silti hoidan heitä parhaani mukaan ja välitän heistä. He ovat perheenjäseniä sen ajan kun meillä ovat, ja heidät muistetaan vielä pitkään. Välillä purin harmiani vanhassa blogissani, kun vaikka yritin vaikka piristää lasta ja lapsi ei ollutkaan asiasta moksiskaan.
No, sitä en tee täällä enää, monestakin syystä.
Anteeksi purkautumiseni, harmittaa vaan tuollaiset vaikka tiedän että mitä väliä, kyseinen ihminen ei tunne meitä. Eri asia on vaikka sanoa ettei pidä jostain sisustusratkaisustani, se ei ole henkilökohtaista niinkään, ja saattaa olla rakantavaa kritiikkiä, tämä ei sitä ollut.

Kommentit (12)
 1. VILLAKÖLHIN PIHAMAA
  26.3.2011, 12:45

  Tossa taulussa on kyllä jotain mistä mäkin pidän…se on jotenkin niin koruton 😉 heh jos noin nyt voi kuvailla.

 2. hennaasemalta
  26.3.2011, 13:32

  Niin, onhan se koruton. En mä tykkääkään jos on liikaa "hässäkkää".:D Mikä näkyy myös siinä Mikin huoneen taulussa.
  Tossa on kivaa myös tuo ranskalaisuus ja värit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *