Lepoa

 Terveisiä täältä yskän ja nuhan keskeltä. Monta viikkoa mun flunssa sinnitteli tuloaan, mutta nyt se iski. Tänään siis näkymiä vain sängynpohjalta.
Huomasin myös tässä tänään että vaikka pikkuiset lapset on niin ihania ja suloisia, on myös kiva kun niistä palleroista kasvaa vähän isompia.
Meidän Miki on nimittäin antanut tänään äidilleen oikeasti mahdollisuuden levätä. Lapsiystävällisen keittiömme ansiosta Miki on jo pitkään voinut hoitaa itse aamupalansa. Tänään hän hoiti lasten aamupalan ja lämmitti heille päiväruoan mikrossa. Mikä parasta, poika nauttii ihan hirveästi siitä että saa itse tehdä.
Ihanaa siis kun kerrankin saa oikeasti levätä kun on sairaana, yleensä kun kotiäidin elämässä se lepo on aika mahdonta. Sairaanakin saa hoitaa muita vaikka oma pää olisi kainalossa ja jalat poikki.

Myös yksi musta ja karvainen kaverimme on tuonut iloa taloon viime aikoina. Nimittäin Osku on vihdoin kotiutunut uuteen kotiinsa. Enää hän ei ravaa taukoamatta ja hukassa olevan näköisenä sisällä ja ulkona edestakaisin.
Kaikki lähti ehkä siitä että mies oli jättänyt taas jonkun läppärilaukun lattialle. Oskuhan kapusi laukun päälle heti nukkumaan, kuten aina. Oskun rakkaus juuri läppärilaukkuja kohtaan on niin hauska. (Osku onkin ihan isäntänsä kissa muutenkin, isäntä tykkää tietokoneista, Osku niiden laukuista.:) )
Siirsin laukun olkkarin lattialle ja siinä tuo kaveri nukkuu jatkuvasti vaikka lapset leikkisi ympärillä.
Täällä on tästä aiemminkin keskusteltu, mutta tulin taas siihen tulokseen että laukun ihanuus on varmaan pääosin tuo väri. Meillä kun ei ole kotona oikeasti mitään muuta mustaa sisustuksessa.
On siis aika ostaa Oskulle oma peti, musta, ehkä joku pikkukoiran peti reunojen kera tms. Josko Osku kelpuuttaisi senkin.
Onko täällä muut kissanomistajat huomanneet samanlaista kissan väriviehätystä omaan väriin? Haluaako kissatkin maastoutua värin mukaan?
Epulla on helpompaa kun maastoutuu meidän värimaailmaan paremmin, ehkä siksi isännän entinen beige työtuoli, sängyn päällä oleva iso nalle, ja beige sohva onkin Epun lempipaikkoja.

Nyt pää takaisin tyynyyn josko sitä pian tulisi taas kuntoon.

-Henna-

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  MOI.En ole kyllä huomannut että pedin värillä olisi mitään väliä kisun pedeissä. 4 kisuani nukkuu missä mielivät,kyllä jokaisella on ne omat lempi nukkumispaikat. Sohvan käsinoja kelpaa yhdelle, toiselle normi kisu peti, kolmas tykkäää telineistä ja neljäs nukkuu paljon partsille telineessä. Ja 2 kisua rakastaa lampaantaljaa 🙂 Nyt huomaa kun ilma viilennyt niin pedit kelpaa taas paremmin ja sängyssä mamin vieressä on ruuhkaa 😀 Oskulle ja Roopelle silityksiä 🙂 T: Niina ja 4kisua

 2. 3

  Helena sanoo

  Heippis Hennaseni,

  meidän Mei viihtyy aika pitkälti varmaan väristä riippumatta paikassa, kuin paikassa, mutta on silläkin jotain mieltymyksiä, niinku esim. kaikki paperit. Oli sitten kyseessä joku mun koulumoniste tai mikä vaan mainoslehtinen, niin paperin päällä on kivaa kölliä! Ja tietty aurinkoiset paikat on tosi pop 😉 Mutta nyt rupeen kyllä pitää silmällä, josko se hakeutuis nimenomaan mustiin paikkoihin tutimaan tms.

 3. 4

  sanoo

  Hmmm, mielenkiintoista 🙂 Meidän kotona ei taida olla kissamme värisiä paikkoja kovinkaan paljon. Kissa on mun mielestä kullanvärinen, toisten mielestä punainen ja joidenkin mielestä ehkä beige 😉 Mutta mitään noista väreistä ei taida löytyä meiltä kovin paljon. Lempipaikkoja on lämpöiset viltit, varsinkin musta, ja sitten valkoinen lampaantalja. Sohvan punaisella peitolla nukkuu myös mielellään, sekä keinutuolin ruskehtavalla pehmusteella 🙂 Eli kaikki värit näkyy kelpaavan, mutta johtuneeko lie siitä ettei meiltä kissan värisiä paikkoja löydy! 🙂

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Nyt meni meikäläisellä kisu nimet sekaisin:S On niiiiiiiin paljon noita kisukavereita ;D Sorke,siis Oskulle ja Epulle silityksiä

 5. 6

  sanoo

  Kaikki: Kiitos kommenteista!
  Niin en mä tietenkään tarkoita että kaikki kissat aina hakeutuu oman värisiin paikkoihin, kyllähän nämäkin kaverit nukkuu missä vaan. Lisäksi kissat on niin yksilöllisiä, meidän Eppukin syö jäätelöä ja shipsejä, Osku taas tyhjentää ruokakupista mitä vaan mut ei muuta jne.
  En vaan keksi oikein muuta selitystä tolle Oskun pakkomielteelle just läppärilaukkuja kohtaan, ja muutenkin oon huomannu että nämä pojat ainakin tykkää omasta väristä. Toisaalta Eppu meni tänään läppärilaukkuun kans, mut salettiin vaan Oskun kiusaksi. Se kun tykkää kiusata Oskua, kuvittelee kai olevansa se isoin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *