Blogit
Koti asemalla

Lepoa

 Terveisiä täältä yskän ja nuhan keskeltä. Monta viikkoa mun flunssa sinnitteli tuloaan, mutta nyt se iski. Tänään siis näkymiä vain sängynpohjalta.
Huomasin myös tässä tänään että vaikka pikkuiset lapset on niin ihania ja suloisia, on myös kiva kun niistä palleroista kasvaa vähän isompia.
Meidän Miki on nimittäin antanut tänään äidilleen oikeasti mahdollisuuden levätä. Lapsiystävällisen keittiömme ansiosta Miki on jo pitkään voinut hoitaa itse aamupalansa. Tänään hän hoiti lasten aamupalan ja lämmitti heille päiväruoan mikrossa. Mikä parasta, poika nauttii ihan hirveästi siitä että saa itse tehdä.
Ihanaa siis kun kerrankin saa oikeasti levätä kun on sairaana, yleensä kun kotiäidin elämässä se lepo on aika mahdonta. Sairaanakin saa hoitaa muita vaikka oma pää olisi kainalossa ja jalat poikki.

Myös yksi musta ja karvainen kaverimme on tuonut iloa taloon viime aikoina. Nimittäin Osku on vihdoin kotiutunut uuteen kotiinsa. Enää hän ei ravaa taukoamatta ja hukassa olevan näköisenä sisällä ja ulkona edestakaisin.
Kaikki lähti ehkä siitä että mies oli jättänyt taas jonkun läppärilaukun lattialle. Oskuhan kapusi laukun päälle heti nukkumaan, kuten aina. Oskun rakkaus juuri läppärilaukkuja kohtaan on niin hauska. (Osku onkin ihan isäntänsä kissa muutenkin, isäntä tykkää tietokoneista, Osku niiden laukuista.:) )
Siirsin laukun olkkarin lattialle ja siinä tuo kaveri nukkuu jatkuvasti vaikka lapset leikkisi ympärillä.
Täällä on tästä aiemminkin keskusteltu, mutta tulin taas siihen tulokseen että laukun ihanuus on varmaan pääosin tuo väri. Meillä kun ei ole kotona oikeasti mitään muuta mustaa sisustuksessa.
On siis aika ostaa Oskulle oma peti, musta, ehkä joku pikkukoiran peti reunojen kera tms. Josko Osku kelpuuttaisi senkin.
Onko täällä muut kissanomistajat huomanneet samanlaista kissan väriviehätystä omaan väriin? Haluaako kissatkin maastoutua värin mukaan?
Epulla on helpompaa kun maastoutuu meidän värimaailmaan paremmin, ehkä siksi isännän entinen beige työtuoli, sängyn päällä oleva iso nalle, ja beige sohva onkin Epun lempipaikkoja.

Nyt pää takaisin tyynyyn josko sitä pian tulisi taas kuntoon.

-Henna-

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    Kaikki: Kiitos kommenteista!
    Niin en mä tietenkään tarkoita että kaikki kissat aina hakeutuu oman värisiin paikkoihin, kyllähän nämäkin kaverit nukkuu missä vaan. Lisäksi kissat on niin yksilöllisiä, meidän Eppukin syö jäätelöä ja shipsejä, Osku taas tyhjentää ruokakupista mitä vaan mut ei muuta jne.
    En vaan keksi oikein muuta selitystä tolle Oskun pakkomielteelle just läppärilaukkuja kohtaan, ja muutenkin oon huomannu että nämä pojat ainakin tykkää omasta väristä. Toisaalta Eppu meni tänään läppärilaukkuun kans, mut salettiin vaan Oskun kiusaksi. Se kun tykkää kiusata Oskua, kuvittelee kai olevansa se isoin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *