Lelukauppa

Me ollaan lähdössä kohta viettämään vappupäivää pienen pojan 4-vuotissynttäreille.
Tässä odottaessa ajattelin vinkkasta ihanasta lelukaupasta jossa kävin tiistaina ensimmäistä, mutta en varmasti viimeistä, kertaa.
Lelukauppa Tingelingin löysin Huvila ja huussi-ohjelmasta, ekassa jaksossa siitä kerrottiin ja totesin heti että tuolla pitää käydä.
Tiistaina oltiinkin Helsingissä äitini ja lasten kanssa, kun kävin homeopatialla hakemassa vähän apua raskausoireisiin.
Lelukauppa Tingeling on hyvällä paikalla Helsingissä, heti Forumin takana Yrjönkadulla. Pieni puoti oli täynnä ihania puuleluja, puuruokia, Mailegin pupuja, pehmoleluja, kortteja, ja vaikka mitä. Myyjä oli todella mukava ja auttavainen, sieltä löytyi vaikka mitä lahjaideoitakin.

Mulla vähän sormet syyhyää jo vauvanhuoneen laittamisesta, ja sieläkin mietin mitä kaikkea voisin vauvan huoneeseen laittaa. Äitikin totesi että tässä kaupassahan sekoaa sitten kun vauva on syntynyt ja tänne pääsee ostoksille. Tällä kertaa kotiin tuli kuitenkin mukaan vain pieni pahvinen salkku, joihin olen aivan heikkona. Oli niin sopivat värit lastenhuoneeseen, eli tulevaan vauvanhuoneeseen.

Jotenkin kiva kun lastenhuone selkenee tosi paljon kun se muuttuu vauvanhuoneeksi. Vauva kun ei heti leluja tarvitse, toinen sänky lähtee ja muutenkin tila vähän muuttuu. Hoitopöytä on ainut kaluste jonka sinne meinaan ostaa, muuten kaikki löytyy. Vähän koristeita vain, ja ehkä uusi matto jos löytyy kiva edullisesti.

Me häivytään nyt mm. keijun ja spidermanin kanssa juhlimaan synttäreitä ja vappua, mukavaa vappupäivää teillekin! ja huomenna onkin taas perjantai!

-Henna-

Ps. En saa mitään lelukaupan mainostamisesta, haluan vain mainostaa yrittäjiä joilla on hyvä, mainostamisen arvoinen juttu!

Kommentit
 1. 4

  Anonyymi sanoo

  Älä huoli, Henna. Mä en ole ainakaan bongannut montakaan mainosta sun blogista ja jos muutama tulisikin, niin tuskinpa kukaan siitä hernettä nenään vetäisi. Ja ainakin mun mielestä pieni mainostaminen on ihan ok, kunhan kirjoittaja itse uskoo tuotteisiin. Onhan blogin pitäminen oikeasti aikaa vievää ja jos vaivan palkaksi saa jonkun mainosnäytteen, niin hyvä 🙂 Joten mä ainakin kannustan sua hankkimaan hoitopöydän Brion, Muurame, Iskun ym. tukemana 😉
  -Mia

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Tervehdys. Ja KIITOS Hennalle ihanasta blogista! Samaa mieltä, jos ite tykkää jostain niin miksei siitä saisi kertoa. Sama juttu kuin hyvän palvelun kanssa, kyllä siitä kerrotaan eteenpäin. Semmosen ylitsevuotavan mainostelun kyllä erottaa. Tässä ei ole sitä. Käännynkin tämän blogin lukijoiden puoleen pikku pulmassani: huomasin jokin aika sitten jossain blogissa (en muista MILLÄÄN että missä) kerrotun mahdollisuudesta saada tehtyä julisteita omilla teksteillä. Että on joku paikka (se firma on ehkä vieläpä suomalainen), johon voi lähettää oman haluamansa tekstin, ja sitten siitä saa julisteen. Mallivaihtoehtoja oli useita. Sitten oli pelkkiä kirjaimia tai numeroita… Se ei ollut mikään mainos, kirjoittaja oli vaan teettänyt jostain omasta tekstistään tai lapsensa nimestä oman julisteen ja kertoi siitä. Ja nyt minä en löydä sitä nettisivua mistään!!! Muistaako kukaan tai tietääkö vai näinkö vaan unta? – Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *