Lelukauppa

Me ollaan lähdössä kohta viettämään vappupäivää pienen pojan 4-vuotissynttäreille.
Tässä odottaessa ajattelin vinkkasta ihanasta lelukaupasta jossa kävin tiistaina ensimmäistä, mutta en varmasti viimeistä, kertaa.
Lelukauppa Tingelingin löysin Huvila ja huussi-ohjelmasta, ekassa jaksossa siitä kerrottiin ja totesin heti että tuolla pitää käydä.
Tiistaina oltiinkin Helsingissä äitini ja lasten kanssa, kun kävin homeopatialla hakemassa vähän apua raskausoireisiin.
Lelukauppa Tingeling on hyvällä paikalla Helsingissä, heti Forumin takana Yrjönkadulla. Pieni puoti oli täynnä ihania puuleluja, puuruokia, Mailegin pupuja, pehmoleluja, kortteja, ja vaikka mitä. Myyjä oli todella mukava ja auttavainen, sieltä löytyi vaikka mitä lahjaideoitakin.

Mulla vähän sormet syyhyää jo vauvanhuoneen laittamisesta, ja sieläkin mietin mitä kaikkea voisin vauvan huoneeseen laittaa. Äitikin totesi että tässä kaupassahan sekoaa sitten kun vauva on syntynyt ja tänne pääsee ostoksille. Tällä kertaa kotiin tuli kuitenkin mukaan vain pieni pahvinen salkku, joihin olen aivan heikkona. Oli niin sopivat värit lastenhuoneeseen, eli tulevaan vauvanhuoneeseen.

Jotenkin kiva kun lastenhuone selkenee tosi paljon kun se muuttuu vauvanhuoneeksi. Vauva kun ei heti leluja tarvitse, toinen sänky lähtee ja muutenkin tila vähän muuttuu. Hoitopöytä on ainut kaluste jonka sinne meinaan ostaa, muuten kaikki löytyy. Vähän koristeita vain, ja ehkä uusi matto jos löytyy kiva edullisesti.

Me häivytään nyt mm. keijun ja spidermanin kanssa juhlimaan synttäreitä ja vappua, mukavaa vappupäivää teillekin! ja huomenna onkin taas perjantai!

-Henna-

Ps. En saa mitään lelukaupan mainostamisesta, haluan vain mainostaa yrittäjiä joilla on hyvä, mainostamisen arvoinen juttu!

Kommentit (6)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  1.5.2014, 10:03

  Tosi suloinen laukku..:)
  Mukavaa vappupäivää!

 2. Heli / Taikasaappaat
  1.5.2014, 11:37

  Minä olen käynyt useita kertoja tuolla lelukaupassa ja se on aivan ihana. Joka kerta sieltä lähtee jotain mukaan kotiin. Tai lahjaksi muille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *