Leikkimielistä

Sairastamisessa on myös se ”huono puoli” että tulee tuijotettua enempi kodin seiniä ja mietittyä sisustamista, ja sitä kautta tulee pyörittyä nettipuodeissa.
Mä pyörin ja pyörin tänään pitkään Kaunis pieni elämä-shopin nettisivuilla. Raaskinko ottaa vai enkö. Lopulta raaskin koska niin monesti jo harkinnut tilaamista. 
Nimittäin tuo taivaallisen ihana ja suloinen Bambi joka on siis valaisin! Voiko mitään suloisempaa valaisinta ollakaan? Saatikka että se on täydellinen tuonne lastenhuoneeseen vaikka yövaloksi lattialle. (Ikean haamu-yövalokin poksahti just sopivasti)
Mikiltä kyselin myös että minkä ottaisi kaikista samaisen puodin lasten eläin ym valaisimista. Poika halusi mieluiten sienen. Joten pukinkonttiin kääräisen pojalle punaisen sienivalaisimen sekä sen kaveriksi tuon alimman kuvan sieni-säästöpankin. 
Seuraavana haaveilun kohteena uusia Tolix-tuoleja keittiöön sekä julisteita olkkariin. Mutta niitä sitten joskus kun on taas varaa. 
-Henna-
Ps. Miksulla on muuten sattuu olemaan tuo alimman kuvan lentokone-julistekin, odottaa rullassa josko saisin sen kehyksiin. Tosin se taitaa olla isompi kuin tuo.
Kuvat: www.kaunispienielamashop.com 
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hitsi, en tajua tuon bambin viehätystä. Olen bongannut sen nyt monessa blogissa ja sisustuslehdessä. Se on varmaan sellainen esine, että kun sitä tarpeeksi bongailee, siitä alkaa viehättyä. Niinkuin isoäidinneliöiden kohdalla kävi.

 2. 4

  sanoo

  Susanna: Heh, niin voi olla. Mä voitin ajat sitten jostain arvonnasta sen tuon valmistajan pupulampun. Eka olin et "aha, onks tää nyt sit kiva vai…?" ja johonki huoneen nurkkaan se jäi. en jotenki tajunnu sen ideaa. Sitten aloin näkee sitä sisustusjutuissa jotenkin kivasti aseteltuna ja aloin tykkäämään. Mut sitten siitä paloi lamppu ja nyt se on varastossa kun en ole löytänyt uutta niin pientä lamppua…(tossa bambissa on erilainen lamppu)
  Mut bambia oon ihastellu alusta asti, niitä ei ollu sillon pari vuotta sitten kun pupun sain.

  Lievestuore: Jep, niin on.:)

  Hanna: Jep, meillä on se pupukin niinku just Susannalle kerroin.:) Toi bambi sopii tuonne majan viereen metsän sävyiseen lastenhuoneeseen kuin nenä päähän, mut pupun otan itselleni kunhan saan siihen uuden lampun.:)

 3. 5

  sanoo

  Jos pupulamppu vaatii tosi pienen polttimon, niin kaupasta saa uuniin laitettavia pikkuruisia polttimoita. Olen joskus käyttänyt niitä lasten yövaloissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *