Blogit
Koti asemalla

Leikkimielistä

Sairastamisessa on myös se ”huono puoli” että tulee tuijotettua enempi kodin seiniä ja mietittyä sisustamista, ja sitä kautta tulee pyörittyä nettipuodeissa.
Mä pyörin ja pyörin tänään pitkään Kaunis pieni elämä-shopin nettisivuilla. Raaskinko ottaa vai enkö. Lopulta raaskin koska niin monesti jo harkinnut tilaamista. 
Nimittäin tuo taivaallisen ihana ja suloinen Bambi joka on siis valaisin! Voiko mitään suloisempaa valaisinta ollakaan? Saatikka että se on täydellinen tuonne lastenhuoneeseen vaikka yövaloksi lattialle. (Ikean haamu-yövalokin poksahti just sopivasti)
Mikiltä kyselin myös että minkä ottaisi kaikista samaisen puodin lasten eläin ym valaisimista. Poika halusi mieluiten sienen. Joten pukinkonttiin kääräisen pojalle punaisen sienivalaisimen sekä sen kaveriksi tuon alimman kuvan sieni-säästöpankin. 
Seuraavana haaveilun kohteena uusia Tolix-tuoleja keittiöön sekä julisteita olkkariin. Mutta niitä sitten joskus kun on taas varaa. 
-Henna-
Ps. Miksulla on muuten sattuu olemaan tuo alimman kuvan lentokone-julistekin, odottaa rullassa josko saisin sen kehyksiin. Tosin se taitaa olla isompi kuin tuo.
Kuvat: www.kaunispienielamashop.com 

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    Lievestuore: Oon ettinyt vaikka kuin monesta kaupasta pieniä lamppuja, mutta kaikki on silti liian isoja.:(

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *