Lasten kanssa hulluilla päivillä

Otsikko saattaa kuulostaa pelottavalta tällä lapsiporukalla, mutta itseasiassa hyvin se meni! Oltiin tosiaan Stockan hulluilla päivillä, koska mä halusin hakea noita Greengaten astioita. Harmittaa vaan kun olen metsästänyt noita kuppeja sinisenä ja juuri niitä menin hakemaan, niin loppuhan ne oli…mutta nämä oli oikein hyvät ostokset! Muuta en edes katsonut, olisi vaan tullut tehtyä heräteostoksia.

Sen sijaan otin ilon irti tilaisuudesta ostaa tytöille vaatteita ja käytiin H&M:llä tyhjentämässä lompakkoa. Kuvia ei nyt ole, mutta aika onnellinen pikkuneiti sieltä lähti ulos.:) Tämä isompikin, rouva kylläkin, oli myös oikein onnellinen kun sai kerrankin ostaa niitä tyttöjen juttuja mistä monesti haaveillut lastenvaatekaupoissa.:)

Mitäs muuta tänne…No kissoista ei vieläkään ole kuvia. Nämä pöllöt kissat kun piiloilee kaikki päivät, ja illalla, pimeällä tulee paijattavaksi ja riehuvat yön. Ollaan ihan helisemässä näiden kanssa. Kaksi kukkaa jo pilalla ym. Ymmärrän kyllä että kammoksuvat lasten meteliä päivisin ja siksi pysyvät poissa, mutta toivottavasti tällainen ei jatku kauaa. Oikein ihania ovat silti, kunnon suursyömäreitä.:D Täällä on ollut myös yksi oikein onnellinen poika, joka on yhtä hymyä kun saa vähänkin silittää kissoja.:) Harmi että kissat ovat vähän tuollaisia itsekkäitä otuksia eivätkä tule paijattaviksi elleivät itse halua..

Meillä remontti seisoo, mikä masentaa, mutta jolle ei nyt voi mitään. Ehkä sitten viikonloppuna. Sekä Kesälläkin tosin saadaan tehtyä varmasti vain pieni osa siitä mitä olisi halunnut. Ikkunat piti tehdä kesäksi…joopa joo, saa nähdä…Onneksi Samilla alkaa loma viikon päästä!:)

Ensi viikolla meidän pikkuinen skeittipoju täyttää 3-vuotta. Isot juhlat ja paljon hommaa edessä siis. Äiti kävi jo eilen auttamassa siivoamisessa ja keittiön ikkunan ehti pestä. Oli kyllä ihanaa kun joku auttoi, ja kahdestaan hommat tulee paljon nopeammin tehtyä! Täällä olikin ihan kamalan sotkuista kun mä en ole ehtinyt mitään muuta tehdä kuin hoitaa lapset. Sekä kissat. Gerbiiliraukatkin tarvitsisivat häkkien siivousta.

Ihan perus arkea täällä siis. Raskastakin, mutta kummasti antaa virtaa myös tällainen elämänmuutos.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Sä olet sankari. Hullareilla lasten kanssa. Mä en menis edes yksin 🙂
  Millaista on lasten kanssa. Kerro jotain.

 2. 2

  sanoo

  Haha! No mutta oli mulla äiti mukana. Kaksi istui tuplarattaissa ja yksi oli kantorepussa. Oltiin ihan ihmeissään kun selvittiin niin hyvin vaikka tehtiinkin vaan pikakäynti itse stockalla.:D
  Hyvin menny, just tajusin että viikko menny jo tyttöjen kanssa! Siis mieletöntä hulinaa, kyllä nostan hattua monipikkulapsiperheille ja kaksosten tms vanhemmille! Kaikesta selviää kun osaa hyvin organisoida sen päivän, että mitä milloinkin ja pitää hermot kurissa tavalla tai toisella. Toka on vielä vähän vaikeaa, mut viikonloppu oman perheen kesken varmaan auttaa vähän lataamaan akkuja, ja jaksaa taas ensi viikon.:)

 3. 3

  sanoo

  Mua ei saa lasten kanssa hulluille päiville, kun en muutenkaan lähde ruokakauppaan lasten kanssa, hui. Toihan helpottaa suuresti, jos saat viikonloppuina huilata 🙂 Vai ovatko joka toinen viikonloppu muualla, kuten edellisen hoitolapsen kanssa? Toivottavasti kisut tottuvat…on niille varmasti aika rankkaa.

 4. 4

  sanoo

  kyllä ne kissatkin siitä tottuu. lapsiinkin. sitten niistä tulee sietämättömän kärsivällisiä lötköpötköjä jotka ei kaihda kun korkeintaan imuria 😛

 5. 5

  sanoo

  Niina: No mä en haluaisi kertoa edes niistä lasten menoista niin tarkasti täällä julkisesti…ja niin, mä oon päättänyt että liikun kaupoilla ym edes välillä lasten kanssa, koska muuten olisin vaan kotona ja se on vaihtelua sekä tavallaan opettavaa myös lapsille liikkua tuolla päivisin mun kanssa. Oppivat miten sielä pitää olla jne.

  Alli: Juu, eiköhän. Mikiin ovat jo jonkin verran tottuneet, ja viime yönä nukuin ekan kerran kaksi kissaa mun jalkojen päällä.:D

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Tuo että lähtee lasten kanssa kaupoille välillä on todellakin hatun nostoston arvoinen juttu.Meijän 3v,poika joka on ku tuuliviiri ja ääntä löytyy,osaa kyllä kaupassa olla nätisti,onnistuu ostos reissut pojankin kanssa aina kun on pienestä asti ollut mukana ja tietää jo että miten ollaan.Toisin kun sukulais tyttö 4v.huutaa joka hyllyllä "Mä Haluu!!!"" jota ei eikään kahteen vuoteen viety kauppaan juuri koskaan.

 7. 7

  sanoo

  Niinpä. Ja kyllä siitä kauppareissusta selviää kun ottaa hyvän asenteen. Miettii ja valmistelee kaikki hyvin etukäteen eikä mene kiireellä. Tosin lelukauppa on sellainen että sielä kyllä saattaa edelleen tulla aikamoiset "mä haluan" huudot!:D
  Mutta kyllä muksut tykkää kun saa vähän vaihtelua, työntää itse pieniä ostoskärryjä, punnita vihanneksia jne.:)

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Olen niin kateellinen sinulle noista lapsista Olisipa itselläkin rohkeutta (tai edes mies, joka suostuisi) alkaa sijaisperheeksi. Tiesitkö muuten, että kissojakin voi kouluttaa. Tilaa kouluttaja koirakoulu Heiluvasta Hännästä kotikäynnille. Saisit varmasti hyviä vinkkejä miten edetä

 9. 9

  sanoo

  Anonyymi: Hassua tässä mylläkän keskellä ajatella että joku olisi mulle kateellinen.:D Mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat.

  Onko mitään tietoa mitä sellainen koulutus maksaa? Täytyypä tarkkailla noita katteja, ja jos tarvii niin kokeilen tuota. Nyt ne on tosin ollut aika kiltisti pari yötä, sitä kukansyöntiä lukuunottamatta.:D

 10. 10

  sanoo

  Mulle tuli mieleen, että tarvitsetko kaksostenrattaiaisiin sadesuojan? Ostin vahingossa sellaisen. Asumme ihan tuossa kotinne lähellä. Voin heittää sen teille, jos tarvitsette (ja saan sen puörimästä kotinurkista). Ns. tyttöjen juttuja meillä ei ikävä kyllä ole, poikien kanssa kun eletään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *