Blogit
Koti asemalla

Lasten kanssa hulluilla päivillä

Otsikko saattaa kuulostaa pelottavalta tällä lapsiporukalla, mutta itseasiassa hyvin se meni! Oltiin tosiaan Stockan hulluilla päivillä, koska mä halusin hakea noita Greengaten astioita. Harmittaa vaan kun olen metsästänyt noita kuppeja sinisenä ja juuri niitä menin hakemaan, niin loppuhan ne oli…mutta nämä oli oikein hyvät ostokset! Muuta en edes katsonut, olisi vaan tullut tehtyä heräteostoksia.

Sen sijaan otin ilon irti tilaisuudesta ostaa tytöille vaatteita ja käytiin H&M:llä tyhjentämässä lompakkoa. Kuvia ei nyt ole, mutta aika onnellinen pikkuneiti sieltä lähti ulos.:) Tämä isompikin, rouva kylläkin, oli myös oikein onnellinen kun sai kerrankin ostaa niitä tyttöjen juttuja mistä monesti haaveillut lastenvaatekaupoissa.:)

Mitäs muuta tänne…No kissoista ei vieläkään ole kuvia. Nämä pöllöt kissat kun piiloilee kaikki päivät, ja illalla, pimeällä tulee paijattavaksi ja riehuvat yön. Ollaan ihan helisemässä näiden kanssa. Kaksi kukkaa jo pilalla ym. Ymmärrän kyllä että kammoksuvat lasten meteliä päivisin ja siksi pysyvät poissa, mutta toivottavasti tällainen ei jatku kauaa. Oikein ihania ovat silti, kunnon suursyömäreitä.:D Täällä on ollut myös yksi oikein onnellinen poika, joka on yhtä hymyä kun saa vähänkin silittää kissoja.:) Harmi että kissat ovat vähän tuollaisia itsekkäitä otuksia eivätkä tule paijattaviksi elleivät itse halua..

Meillä remontti seisoo, mikä masentaa, mutta jolle ei nyt voi mitään. Ehkä sitten viikonloppuna. Sekä Kesälläkin tosin saadaan tehtyä varmasti vain pieni osa siitä mitä olisi halunnut. Ikkunat piti tehdä kesäksi…joopa joo, saa nähdä…Onneksi Samilla alkaa loma viikon päästä!:)

Ensi viikolla meidän pikkuinen skeittipoju täyttää 3-vuotta. Isot juhlat ja paljon hommaa edessä siis. Äiti kävi jo eilen auttamassa siivoamisessa ja keittiön ikkunan ehti pestä. Oli kyllä ihanaa kun joku auttoi, ja kahdestaan hommat tulee paljon nopeammin tehtyä! Täällä olikin ihan kamalan sotkuista kun mä en ole ehtinyt mitään muuta tehdä kuin hoitaa lapset. Sekä kissat. Gerbiiliraukatkin tarvitsisivat häkkien siivousta.

Ihan perus arkea täällä siis. Raskastakin, mutta kummasti antaa virtaa myös tällainen elämänmuutos.

-Henna-

Kommentit (11)

  1. hennaasemalta

    Kirsikka: Ei kiitos, meillä on jo.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *