Kuulumisia

Meillä on ollut netti aivan surkea sen jälkeen kun muutettiin. Täällä on niin vähän paikkoja johon modeemin voi laittaa, ja se jäi toiselle puolen. Siitä hyvästä ei ole paljon huvittanut postailla kun palaa hermo jatkuvasti hitaan netin kanssa. Nytkin hirveän säädön jälkeen mies laittoi mulle puhelimesta netin lopulta.

Mutta se siitä.
Mä sain viime viikonloppuna viimeisen olkkarin huonekalun tälle puolelle, nimittäin meidän vitriinikaapin. Tuollahan mulla oli ennen kaikki kauniit astiat, mutta koska niitä saa nyt keittiössä esille, pääsee vitriinikaappiin ihan oikeita kirjoja. Toistaiseksi vain vähän koska suurinosa on jossain vielä laatikoissa. Vitriinikaappi toi kuitenkin kivan lisän tuohon melko paljaalle seinälle, jossa oli vain tv-taso.
Taulujahan tänne kaipaisi ihan hirveesti, kunhan nyt osaisi päättää että mitä minnekin… Haaveilen sohvan päälle isoa vaaleaa öljyväritaulua jossa olisi vain kaikkea sotkua. En tiedä osaisinko itse, se on nyt vielä harkinnassa. Eipä ne taulupohjatkaan ole ilmaisia joten sitten potuttaa jos menee aivan pieleen…

 Lastenhuoneessa on jo pari taulua seinällä, hyllyjä seinät kaipaisi myös. Laitan varmaan samalla systeemillä kuin keittiössä avohyllyt, puuhyllyjä jotka käsittelen vahalla tummaksi.
H&M Homen pöllötyyny on mun mielestä niin söde! Se oli tarkoitus tulla mun huoneeseen, mutta vielä toistaiseksi lapset saivat sen varastaa kun se mun oma huone on vasta tasolla ”haave”.
Uudet koukut pääsi seinälle myös jokin aikaa sitten. Mies sanoi että ei tylsästi suoraan, joten ne on nyt vinosti. Lasten huppareiden ja reppujen paikka on siinä.

Mies on flunssassa, toivottavasti parantuu viikonlopuksi koska mä odottelen eteisen tapetteja tulevan postista. Josko ne saisi vihdoin seinälle viikonloppuna…

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Öljyvärien päälle voi onneksi maalata uudestaan ja peittää kokonaan sen alemman työn, jos menee pieleen. Jos et oo kauheasti öljyväreillä maalannut, niin suosittelen ehkä käyttämään mieluummin akryyleja. Ne voidaan ohentaa vedellä, eikä tartte käyttää tärpättiä.

  Valmiita pohjia halvempaa on ostaa öljyvärimaalaukseen tarkoitettua kangasta, pohjustaa se itse pellavaöljyllä ja nikkaroida kehysrimat kankaan alle. Silloin saa just sen kokoisen kuin haluaa. Tosin se vaatii vähän säätöä ja pellavaöljyn käyttäminen on aina inhottavaa syttymisvaaran takia, joten itse oon yleensä satsannut valmispohjiin. Tai MDF-levyyn, jonka pohjustaa valkoisella alusmaalilla, sille on myös tosi hyvä maalata.

  Voi tuota kisua, että osaakin ottaa rennosti ja olla niin mielettömän hellyttävä! <3

 2. 2

  sanoo

  Juu kyllä mulle öljy ja akryylivärit tuttuja on. Joskus maalasin paljonkin ja mun isovanhemmat on maalannu paljon,ja tekijät myös ite pohjia ja kehyksiä. Sieltä oon saanu mallia.
  Mut en ole ikinä maalannut tollain "isosti",vain sellaista pikkutarkkaa selkeästi jotain esittävää.
  Lisäksi luonteeltani oon sellanen et jos ekalla ei onnistu niin sitten en tee,eli pohja menisi hukkaan vaikka kuin pystyis päälle maalaa.:D
  Pellavaöljyä meillä käytetään jatkuvasti rempassakin mut en mä jaksa kyllä alkaa itse tekee pohjaa…:/
  Mummi aina sanoo et kyllä mä vielä joku päivä maalaan taas,mut en tiedä. Tuntuu ettei osaa eikä ehdi enää. Mut niiden maalien tuoksua on ikävä…

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Kyllä oli mukava lause tuossa loppupuolella ja viisas. Olet moni taituri ihmisenä ja sulla ihan varmasti pensseli vielä kädessä (taulua varten)joskus. Kun nuo kiireet vähenee.

  titi

 4. 5

  sanoo

  Alrightie! 🙂 Oma ateljee, vähänkö luksusta! Mä odotan jo nyt innolla postausta tästä! <3 Ja jos alat maalata uudestaan, niin maalausten esittely blogissa olis kategoria, jota minä ainakin seuraisin mielelläni.

  …ja kotirintamalla mietin, että hei, suostuiskohan mies, jos meidän tällä hetkellä ylimääräisestä palvelijanhuoneesta tulis esimerkiksi maalaushuone… 🙂 Mun hommista vaan suurin osa on jotain tilauskuvia, sarjiksia jne., tai sitten ihan vain luonnostelen huvikseni, joten teen niitä milloin missäkin. Kirjastohuoneen erkkerissä piirtäminen on lempparipaikkani.

 5. 6

  sanoo

  Niin, se mun käsityö/ompelu/maalaus ym puuhasteluhuone on kyllä mun haave jo lapsuudesta asti! Ei millään jaksais oottaa et pääsee sen toteuttaa…mut vielä kestää varmaan vuosi ennen kuin sitä aloitellaan.
  Juu, JOS alan maalaamaan niin enköhän mä niitäkin esittele.:)
  Kuulostaa kivalta, varsinkin tuo kirjastohuoneen erkkerissä piirtely.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *