Blogit
Koti asemalla

Kuulumisia

Meillä on ollut netti aivan surkea sen jälkeen kun muutettiin. Täällä on niin vähän paikkoja johon modeemin voi laittaa, ja se jäi toiselle puolen. Siitä hyvästä ei ole paljon huvittanut postailla kun palaa hermo jatkuvasti hitaan netin kanssa. Nytkin hirveän säädön jälkeen mies laittoi mulle puhelimesta netin lopulta.

Mutta se siitä.
Mä sain viime viikonloppuna viimeisen olkkarin huonekalun tälle puolelle, nimittäin meidän vitriinikaapin. Tuollahan mulla oli ennen kaikki kauniit astiat, mutta koska niitä saa nyt keittiössä esille, pääsee vitriinikaappiin ihan oikeita kirjoja. Toistaiseksi vain vähän koska suurinosa on jossain vielä laatikoissa. Vitriinikaappi toi kuitenkin kivan lisän tuohon melko paljaalle seinälle, jossa oli vain tv-taso.
Taulujahan tänne kaipaisi ihan hirveesti, kunhan nyt osaisi päättää että mitä minnekin… Haaveilen sohvan päälle isoa vaaleaa öljyväritaulua jossa olisi vain kaikkea sotkua. En tiedä osaisinko itse, se on nyt vielä harkinnassa. Eipä ne taulupohjatkaan ole ilmaisia joten sitten potuttaa jos menee aivan pieleen…

 Lastenhuoneessa on jo pari taulua seinällä, hyllyjä seinät kaipaisi myös. Laitan varmaan samalla systeemillä kuin keittiössä avohyllyt, puuhyllyjä jotka käsittelen vahalla tummaksi.
H&M Homen pöllötyyny on mun mielestä niin söde! Se oli tarkoitus tulla mun huoneeseen, mutta vielä toistaiseksi lapset saivat sen varastaa kun se mun oma huone on vasta tasolla ”haave”.
Uudet koukut pääsi seinälle myös jokin aikaa sitten. Mies sanoi että ei tylsästi suoraan, joten ne on nyt vinosti. Lasten huppareiden ja reppujen paikka on siinä.

Mies on flunssassa, toivottavasti parantuu viikonlopuksi koska mä odottelen eteisen tapetteja tulevan postista. Josko ne saisi vihdoin seinälle viikonloppuna…

-Henna-

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    Niin, se mun käsityö/ompelu/maalaus ym puuhasteluhuone on kyllä mun haave jo lapsuudesta asti! Ei millään jaksais oottaa et pääsee sen toteuttaa…mut vielä kestää varmaan vuosi ennen kuin sitä aloitellaan.
    Juu, JOS alan maalaamaan niin enköhän mä niitäkin esittele.:)
    Kuulostaa kivalta, varsinkin tuo kirjastohuoneen erkkerissä piirtely.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *