Korsoon ostoskeskus

Me muutetaan pian pois huonomaineisesta Myllypurosta, johon on tulossa pian uusi ostoskeskus. Kun saavuimme tänne pari vuotta sitten, täällä oli vain karsea ostari täynnä pubeja. Nyt alue kasvaa, asuntojen arvot nousee ja asukkaatkin muuttuu. Se oli ainut syy miksi olisimme tänne vielä voineet jäädä, asunnon arvo olisi vielä noussut.
Nyt muutamme kuitenkin vuorostaan huonomaineiseen Korsoon, jossa pubit ja pubikansa kukoistaa. (Paljon kertoo myös se, mihin kuntoon asema on päässyt)
No, mitäs, eilisessä(??)  Hesarissa oli juttu, ”Korsoon uusi ostoskeskus”.:D Okei, se on vasta suunnitteluvaiheessa ja menee vielä vuosia ennen kuin se toteutuu, mutta aika hyvä tuuri meillä on. Vaikka olen itsekin vanha Korsolainen ja on ihana palata juurilleen, niin kyllä se pubimeininki ym hirvittää myös. Kovasti mietityttää myös se, koska ihmiset tajuaa että meidän pihan läpi ei enää kävellä ja käydä sotkemassa seiniä, vai tajuavatko koskaan…
Ostoskeskus, kokonaan muutenkin uusittu alue kuulostaa siis oikein hyvältä. Ensin me siistimme itse aseman aluetta, sitten muuttuu vielä koko Korso! Kyllä me saadaan vielä mahtava paikka asua!:)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Huonomaineiseen Korsoon? Itse en ole koskaan kuullut että Korso olisi ainakaan yhtä huonossa maineessa kuin Myllypuro.

 2. 2

  sanoo

  Niin, no, siitä en tiedä, mutta itse olen monesta suunnasta kuullut että Korso on huonossa maineessa, ihmiset puhuu naureskellen Korsosta ja sen baareista. Ymmärtääkseni hesarissakin oli jokin aika sitten juttu joka viittasi siihen.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  No en nyt sanoisi tätä huonomaineiseksi, eikä noista lukuisista baareista ja niiden asiakkaista ole haittaa ollut (asutaan tässä samassa ympäristössä kuin te), enemminkin paikallinen nuoriso on ongelma. Käyttäytyvät miten sattuu, töhrivät seiniä, murtautuvat rappuihin ja tuhoavat siellä paikkoja yms…
  Kesällä sitten ajavat missä sattuu mopoillaan (viimekesänä asematunnelissa jäi pikkupoika tytön ajaman skootterin alle, tunnelissa ajo on kielletty) ja pörräävät kauppojen edessä. Jokin mennyt kasvatuksessa pieleen…

  Kesällä täällä onkin sitten rappuset täynnä ihmisiä, eli K-Kaupan ja S-Marketin välisillä rappusilla, jossa usein myös Korson oma Kultakurkku laulelee käheällä äänellään laulujaan, alkaen joskus jopa 5 aamulla…

  Ja ainahan se perus Korso ja Kerava huumori on ollut.

 4. 4

  sanoo

  Ei millään pahalla, mutta eikö juuri tuo kaikki tuo sen huonon maineen?:)
  Eikä tuo kommentti millään pahalla ollut, tietenkään ei ole tarkoituksena haukkua Korsoa, kun meistä itsestäkin tulee Korsolaisia! Lähinnä kirjoituksen pointti oli se, että ensin asuimme Myllypurossa, ja nyt Korsossa jotka molemmat ovat vähän samassa maineessa. Ja molempiin tulee uusi ostari. Täällä Myllypuro siistiytyi heti kun vanha ostari ja pubit lähtivät, en tiedä miten Korson käy. Myllypuro on muutoin paljon mainettaan parempi, uskon niin myös Korsosta. Esimerkiksi omakotitaloalueet vaikuttavat oikein mukavilta alueilta.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Kyllä se Korso on huonomaineinen. Se on sitten eri asia, missä määrin nykyisin ansaitsee sen maineen.

  Hassua: Näin aiemmin myynti-ilmoituksen asemasta ja tänään sitten kävelin sen ohi ja ihmettelin, kun näkyi lamppu ikkunassa. Hienoa, että asema pääsee taas kuntoon.

  Hieman kyllä hirvittää aina, kun kriisiäiti bloggaa. Eikö sinua pelota, että joku voisi tunnistaa, taikka muuten vain tulla katsomaan onko "meidän lapset teillä"?

 6. 6

  sanoo

  No tuskin voi tunnistaa kun en lapsista mitään kerro. Korkeintaan iän ja sukupuolen. ja miksi kukaan tulisi katsomaan onko heidän lapset meillä? Kyllä yleensä vanhemmat tietävät missä lapsi on. ja vaikka ei tiedä, on ihme jos kyseinen henkilö on lukenut mun blogia ja kuvittelisi että meillä on kaikki sijoitetut lapset, että tänne vaan riehumaan. Paremmalla todennäköisyydellä tänne voisi tulla joku ihan yksittäinen hullu riehumaan kun ei tajua että talo ei ole enää tyhjä tms.
  Kerron lähinnä muuta työstä, fiiliksiä tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *