Korsoon ostoskeskus

Me muutetaan pian pois huonomaineisesta Myllypurosta, johon on tulossa pian uusi ostoskeskus. Kun saavuimme tänne pari vuotta sitten, täällä oli vain karsea ostari täynnä pubeja. Nyt alue kasvaa, asuntojen arvot nousee ja asukkaatkin muuttuu. Se oli ainut syy miksi olisimme tänne vielä voineet jäädä, asunnon arvo olisi vielä noussut.
Nyt muutamme kuitenkin vuorostaan huonomaineiseen Korsoon, jossa pubit ja pubikansa kukoistaa. (Paljon kertoo myös se, mihin kuntoon asema on päässyt)
No, mitäs, eilisessä(??)  Hesarissa oli juttu, ”Korsoon uusi ostoskeskus”.:D Okei, se on vasta suunnitteluvaiheessa ja menee vielä vuosia ennen kuin se toteutuu, mutta aika hyvä tuuri meillä on. Vaikka olen itsekin vanha Korsolainen ja on ihana palata juurilleen, niin kyllä se pubimeininki ym hirvittää myös. Kovasti mietityttää myös se, koska ihmiset tajuaa että meidän pihan läpi ei enää kävellä ja käydä sotkemassa seiniä, vai tajuavatko koskaan…
Ostoskeskus, kokonaan muutenkin uusittu alue kuulostaa siis oikein hyvältä. Ensin me siistimme itse aseman aluetta, sitten muuttuu vielä koko Korso! Kyllä me saadaan vielä mahtava paikka asua!:)

Kommentit (6)
  1. Huonomaineiseen Korsoon? Itse en ole koskaan kuullut että Korso olisi ainakaan yhtä huonossa maineessa kuin Myllypuro.

  2. hennaasemalta
    8.2.2011, 20:21

    Niin, no, siitä en tiedä, mutta itse olen monesta suunnasta kuullut että Korso on huonossa maineessa, ihmiset puhuu naureskellen Korsosta ja sen baareista. Ymmärtääkseni hesarissakin oli jokin aika sitten juttu joka viittasi siihen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *