Blogit
Koti asemalla

Korsoon ostoskeskus

Me muutetaan pian pois huonomaineisesta Myllypurosta, johon on tulossa pian uusi ostoskeskus. Kun saavuimme tänne pari vuotta sitten, täällä oli vain karsea ostari täynnä pubeja. Nyt alue kasvaa, asuntojen arvot nousee ja asukkaatkin muuttuu. Se oli ainut syy miksi olisimme tänne vielä voineet jäädä, asunnon arvo olisi vielä noussut.
Nyt muutamme kuitenkin vuorostaan huonomaineiseen Korsoon, jossa pubit ja pubikansa kukoistaa. (Paljon kertoo myös se, mihin kuntoon asema on päässyt)
No, mitäs, eilisessä(??)  Hesarissa oli juttu, ”Korsoon uusi ostoskeskus”.:D Okei, se on vasta suunnitteluvaiheessa ja menee vielä vuosia ennen kuin se toteutuu, mutta aika hyvä tuuri meillä on. Vaikka olen itsekin vanha Korsolainen ja on ihana palata juurilleen, niin kyllä se pubimeininki ym hirvittää myös. Kovasti mietityttää myös se, koska ihmiset tajuaa että meidän pihan läpi ei enää kävellä ja käydä sotkemassa seiniä, vai tajuavatko koskaan…
Ostoskeskus, kokonaan muutenkin uusittu alue kuulostaa siis oikein hyvältä. Ensin me siistimme itse aseman aluetta, sitten muuttuu vielä koko Korso! Kyllä me saadaan vielä mahtava paikka asua!:)

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    No tuskin voi tunnistaa kun en lapsista mitään kerro. Korkeintaan iän ja sukupuolen. ja miksi kukaan tulisi katsomaan onko heidän lapset meillä? Kyllä yleensä vanhemmat tietävät missä lapsi on. ja vaikka ei tiedä, on ihme jos kyseinen henkilö on lukenut mun blogia ja kuvittelisi että meillä on kaikki sijoitetut lapset, että tänne vaan riehumaan. Paremmalla todennäköisyydellä tänne voisi tulla joku ihan yksittäinen hullu riehumaan kun ei tajua että talo ei ole enää tyhjä tms.
    Kerron lähinnä muuta työstä, fiiliksiä tms.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *