Kerholainen

Meidän pieni lähtee neljän vuoden kotona olon jälkeen kerhoon parin viikon päästä. Äitiä jännittää varmasti enemmän kuin lasta, mutta kyllä se lapsikin on aika jännittynyt asiasta. Innoissaan ja jännittynyt.

Mä olen niin iloinen että olen saanut olla kotona lapsen kanssa nämä vuodet, uskon että tämä on lapsellekin ollut paras vaihtoehto. Varsinkaan, kun niitä kavereita ei ole kuitenkaan puuttunut, päinvastoin, hän on saanut leikkiä päivät pitkät kivojen kavereiden kanssa kotona.

Kerhoon on kuitenkin nyt hyvä aika mennä, harjoitusta ennen koulua, askartelua ym mitä kotona ei tule niin luovasti tehtyä, muutenkin enemmän virikkeitä, ryhmätoimintaa, erilaista olemista ja eri hoitaja kuin oma äiti (tai mummi/täti/kummi tms). Lisäksi poika saa mahdollisesti niitä pitkäaikaisia ystäviä, näillä meillä asuvilla kavereilla kun on se ikävä puoli, että ne aina lähtee jossain vaiheessa eikä niitä yleensä sitten enää näe…

Katselin tuossa muksuille puisia leikkiruokia, ja törmäsin kivaan nettipuotiin: www.laurelin.fi .Sieltä sai niitä ruokia, ja törmäsin taas näihin hauskoihin Skip hopin eläinreppuihin. Monesti niitä katsellut, mutta koska tuo mehiläinen on niin Mikin näköinen, annoin periksi ostohalulle. Varsinkin kun poika itsekin valitsi mieluiten monista kivoista vaihtoehdoista (apina, koira, leppäkerttu jne) juuri tämän, niin kauppa oli selvä. Hoitolapselle tilasin saman sarjan hauskan koira-ruokalapun.

Nyt on pojalla iloinen reppu, ja jalkoihin sujahtaa tohvelisankarin hauskat dinotossut.:) Ei kun kerhoon mars!

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Heips!
  Ei liity mitenkään tähän tekstiin, mut luin nyt kesällä ilmestyneestä Avotakasta, miten johonkin mökkiin oli tehty turvekatto. Tulit mieleen, kun sitä joskus mietit miten semmoinen tehdään.

  t: Marja

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Heh, onpa iloisen näköinen reppu, ihan yliveto! Fiksusti tunnut ajattelevan, kotona vietetyt vuodet ovat korvaamattoman arvokkaita ja nyt vähän isompana on sitten hyvä aika "laajentaa reviiriä". Hyvää elokuun alkua koko perheelle!

 3. 3

  sanoo

  Meillä löytyy myös tuleva kerholainen. Odottaa jo innoissaan, ollut myös kotona tähän asti ja on kiva kun pääsee samanikäisten parissa leikkimään ja oppimaan samalla ryhmässä toimimista. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Marja: Hmm, mullekin tulee avotakka, en muista tuollaista juttua..? Joten kiitos vinkistä, kurkkaanpa uudestaan!:)

  Anonyymi: Haha, joo toi on kyllä hauska!:) Mä varmaan hihittelen aina kerhomatkat kun poika tepsuttaa edessä tuo iloinen reppu selässä, sille ei voi olla hymyilemättä!:D Niinpä. Munkin äiti piti meidät kotihoidossa kunnes sitten siinä 4-vuotiaana alkoi kerho. Tai itse olin pk:ssa jo pienenä jonkin aikaa, mutta pikkusisaruksilla oli kotihoito ja sitten kerho. Se olikin kivaa!

  Catherine: Minkäs ikäinen teidän kerholainen on?:) Meillä poika olis varmaan hirmu "mulle kaikki, te ette saa mitään!!"-lapsi koulussa jos ei ensin vähän harjoiteltais.:D Kotona kun se jakaminen on jo niiiiin vaikeaa välillä.:D

 5. 5

  sanoo

  Suloinen tuo reppu kyllä! Huomasin tuossa viime viikolla, että paikallisen Citymarketin valikoimiin oli tullut Skiphopin reppuja muutamaa mallia (olikohan pöllö ja leppis). Olin positiivisesti yllättynyt!

  Pienelle on varmasti iso asia tuo kerhon aloitus! 🙂

 6. 6

  sanoo

  Merja: Joo kummitytöllä on muistaakseni se leppis, veikkaan että sieltä ostettu.:) Täällä poika ei meinaa pysyä pöksyissään kun haluaisi reppunsa jo!:D

 7. 7

  sanoo

  Noi on ihania noi reout samoin kuin Tohvelisankarin tossut. Kyllä on nyt hyvät varusteet kerhotielle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *