Kerholainen

Meidän pieni lähtee neljän vuoden kotona olon jälkeen kerhoon parin viikon päästä. Äitiä jännittää varmasti enemmän kuin lasta, mutta kyllä se lapsikin on aika jännittynyt asiasta. Innoissaan ja jännittynyt.

Mä olen niin iloinen että olen saanut olla kotona lapsen kanssa nämä vuodet, uskon että tämä on lapsellekin ollut paras vaihtoehto. Varsinkaan, kun niitä kavereita ei ole kuitenkaan puuttunut, päinvastoin, hän on saanut leikkiä päivät pitkät kivojen kavereiden kanssa kotona.

Kerhoon on kuitenkin nyt hyvä aika mennä, harjoitusta ennen koulua, askartelua ym mitä kotona ei tule niin luovasti tehtyä, muutenkin enemmän virikkeitä, ryhmätoimintaa, erilaista olemista ja eri hoitaja kuin oma äiti (tai mummi/täti/kummi tms). Lisäksi poika saa mahdollisesti niitä pitkäaikaisia ystäviä, näillä meillä asuvilla kavereilla kun on se ikävä puoli, että ne aina lähtee jossain vaiheessa eikä niitä yleensä sitten enää näe…

Katselin tuossa muksuille puisia leikkiruokia, ja törmäsin kivaan nettipuotiin: www.laurelin.fi .Sieltä sai niitä ruokia, ja törmäsin taas näihin hauskoihin Skip hopin eläinreppuihin. Monesti niitä katsellut, mutta koska tuo mehiläinen on niin Mikin näköinen, annoin periksi ostohalulle. Varsinkin kun poika itsekin valitsi mieluiten monista kivoista vaihtoehdoista (apina, koira, leppäkerttu jne) juuri tämän, niin kauppa oli selvä. Hoitolapselle tilasin saman sarjan hauskan koira-ruokalapun.

Nyt on pojalla iloinen reppu, ja jalkoihin sujahtaa tohvelisankarin hauskat dinotossut.:) Ei kun kerhoon mars!

-Henna-

Kommentit (8)
  1. Heips!
    Ei liity mitenkään tähän tekstiin, mut luin nyt kesällä ilmestyneestä Avotakasta, miten johonkin mökkiin oli tehty turvekatto. Tulit mieleen, kun sitä joskus mietit miten semmoinen tehdään.

    t: Marja

  2. Heh, onpa iloisen näköinen reppu, ihan yliveto! Fiksusti tunnut ajattelevan, kotona vietetyt vuodet ovat korvaamattoman arvokkaita ja nyt vähän isompana on sitten hyvä aika "laajentaa reviiriä". Hyvää elokuun alkua koko perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *