Keittiön syksy

Nyt on keittiö siivottu ja vähän syksyisempi. Seuraavan kerran keittiötä saakin sitten päivittää jouluun, lisätä punaista jne. Tosin sanoin äidillekin että ensin hoidetaan tämä vauva maailmaan, sitten vasta mietin joulua. Vaikka asiasta kuin hössötettäisiin jo kaupoissa. 

Nyt kuitenkin takaisin syksyyn ja tähän päivään. Vähän tosiaan poistin väriä keittiöstä, ja tyhjensin tasoja, vaikka sitä ei ehkä tavaraa pursuavissa kuvissa huomaa. Vähän lisää ruskeaa ja kasveilla vihreää. Sekä tietty kynttilöitä.
Vitsi mä niin haluaisin sellaisen ihanan Tine K:n lyhdyn vaikka tuonne avohyllyille, mutta en ole raaskinut ostaa.

Teetä tulee taas syksyllä juotua enempi, joten teepurkit ja pannu pääsi paremmin esille. Lisäksi meillä pyörii noita maustemyllyjä, vitamiinipurkkeja jne ympäri tasoja. Ne laitoin samaan H&M homen laatikkoon. Vähän selkeämpää kuin irtopurkit levällään.

 Ihme kyllä, mieskin huomasi mökiltä palattuaan, että keittiössä on tapahtunut jotain. Totesi että ”näinkö tylsää sulla oli yksin, kun koko kämppä on käännetty ylösalas?” Mä tosin luulen että se huomasi asian vain siksi, että kahvinkeitin oli eripäin kuin yleensä. Se on asia johon hän eniten keittiössä koskee.

Me jatkettiin eilen mun huoneen tapetointia, mutta kauheen pitkälle ei päästy kun vastaan tuli vaistoinkäymisiä. Sandbergin kalliissa tapeteissa menee ainakin kaksi rullaa palautukseen. Kun avasin ekan rullan, se oli sotkettu tussilla läpi koko rullan! Nähtävästi ollut joku virherulla joka merkattu, mutta vahingossa silti pakattu myyntiin.
Toisessa rullassa oli taas niin huonosti tarttunut kukkien väri noin metrin matkalta, että ei sellaista voi seinään laittaa… Ottaa niin päähän tällaiset, kestää ennen kuin saadaan uudet rullat tilalle. Lisäksi tuohon hintaan odottaisi saavansa laatutavaraa..
Olen ollut tuhat kertaa tyytyväisempi tapettitalon suomalaisiin paperitapetteihin. Jälki on hyvää, palvelu hyvää, he laskevat tarvittavan määrän tapettia jne. Lisäksi tapetit on järkevämmin/helpommin päin rullattu ja paperi sopivan paksua. Tuossa meidän kielossa rulla on hankalasti päin, väriä lähtee turhan herkästi, paperi on turhan paksua ja tosiaan rullissa virheitä. Olen pettynyt, vaikka kaunis tapetti onkin ja huoneesta tulee ihana!

Nyt mä harjaan vähän risiväriä ripsiin, ja lähden hakemaan Mikiä eskarista. Sitten lähdetään mummille kyläilemään.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania kuvia, kivan näköinen syyskeittiö! Hyviä vointeja sulle odotuksen loppumetreille- täällä on kohta 2 kk tuhissut pikkuinen poika sisarusparven pienimmäisenä ♥ Liityin lukijaksi- tervetuloa kurkkaamaan meille Metelinmäkeen.

 2. 2

  sanoo

  Kyllähän noin kivannäköisiä ja värikkäitä asioita mielellään esillä pitää! Ja teillä tuo huonekorkeus onkin aika salliva, ei tuu ollenkaan täyteen tupatun näköistä vaikka tavaraa enemmän oliskin. 🙂 Mua on tässä nykyisessä vähän harmittanut, kun ei ole kuin yksi pieni hyllynurkka, johon laitella kauniita astioita ym. Kaupunkiasunnossa joudutaan väkisinkin miettimään vähän enemmän säilytystiloja eli huikean paljon ei avohyllyä sinnekään saada. Yhdelle seinälle hyllyä kuitenkin tulee, joten jotain sentään! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Niin se on kyllä totta, huonekorkeus auttaa asiaan. Onhan tuo huone kyllä muutenkin aika iso keittiöksi. 🙂
   No onhan sekin jo jotain! Totta kuitenkin että kaupunkiasunnossa ei sitä tilaa niin ole, joutuu ihan erilailla miettimään mitä mahtuu ja mitä ei.

 3. 4

  sanoo

  Hei Henna! Vastikään löysin ihanaakin ihanampaan blogiisi ja täällä silmät kiiluen tsiigailen sisustuskuvia 😉 Tuo teidän keittiön Lukko-tapetti on kauniin sävyinen, onko se beige vai harmaa-beige? Olen ostamassa kyseistä tapettia, mutta arvon vielä kumpaa väriä ottaisin…

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos paljon!:) Tuo meidän on se beige! Oon kyllä tykännyt, mukavan lämmin tapetti joka ei kuitenkaan hyppää silmille. Vaikka olisi se harmaakin varmaan kaunis, en muista oikein millainen se luonnossa oli…

 4. 5

  sanoo

  Hei, tiedän niin hyvin tuon tunteen kun tilattu tuote onkin väärä/huonlaatuinen ja pitää odotella ennen kuin saa uuden tilalle :/ ärsyttävää.

  Olen muuten pitkään ihastellut teidän ikkunalistojen väriä, millä värillä olette ne maalanneet? Meillä kun olisi nyt listojen maalaus ajankohtaista Pömpelissä 🙂

  • 5.1

   sanoo

   On, ja jotenkin vielä erityisesti jos on kallis tuote, niin sitä odottaa hyvää laatua…
   Jos tarkoitat sisäpuolen ikkunalistoja, niin ne itseasiassa oli tuon väriset. Samoin kuin sisäovet eli ei olla tehty niille mitään. Osassa on vähän harmaampi sävy, osassa vanhan vihertävä. Eli valitettavasti en nyt pysty auttaa tässä asiassa… 🙁

 5. 6

  sanoo

  Ah, mun sydän sulaa, kun teillä on niin kaunista! Käytännöllistä ja iloista!
  Ihanaa loppuraskautta!

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Nyt on pakko kysyä, että mistä olet hankkinut nuo keittiössäsi olevat ihanan väriset seinäkoukut? Olen niitä ihastellut monessa postauksessasi kun itselläkin on etsinnässä. Sinulla on ihana blogi jota käyn kurkkaamassa säännöllisesti!

  Johanna

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos!
   Hmmm… Ne taisi olla edesmenneestä villa harmoniesta. Vastaavia olen kyllä nähnyt nettien sisustuskaupoissa. Esim country whitessa tai coloressa voisi olla. Googletapa ne, jos löytyisi! Coloressa on paljon värikästä sisustustavaraa muutenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *