Blogit
Koti asemalla

Keittiön syksy

Nyt on keittiö siivottu ja vähän syksyisempi. Seuraavan kerran keittiötä saakin sitten päivittää jouluun, lisätä punaista jne. Tosin sanoin äidillekin että ensin hoidetaan tämä vauva maailmaan, sitten vasta mietin joulua. Vaikka asiasta kuin hössötettäisiin jo kaupoissa. 

Nyt kuitenkin takaisin syksyyn ja tähän päivään. Vähän tosiaan poistin väriä keittiöstä, ja tyhjensin tasoja, vaikka sitä ei ehkä tavaraa pursuavissa kuvissa huomaa. Vähän lisää ruskeaa ja kasveilla vihreää. Sekä tietty kynttilöitä.
Vitsi mä niin haluaisin sellaisen ihanan Tine K:n lyhdyn vaikka tuonne avohyllyille, mutta en ole raaskinut ostaa.

Teetä tulee taas syksyllä juotua enempi, joten teepurkit ja pannu pääsi paremmin esille. Lisäksi meillä pyörii noita maustemyllyjä, vitamiinipurkkeja jne ympäri tasoja. Ne laitoin samaan H&M homen laatikkoon. Vähän selkeämpää kuin irtopurkit levällään.

 Ihme kyllä, mieskin huomasi mökiltä palattuaan, että keittiössä on tapahtunut jotain. Totesi että ”näinkö tylsää sulla oli yksin, kun koko kämppä on käännetty ylösalas?” Mä tosin luulen että se huomasi asian vain siksi, että kahvinkeitin oli eripäin kuin yleensä. Se on asia johon hän eniten keittiössä koskee.

Me jatkettiin eilen mun huoneen tapetointia, mutta kauheen pitkälle ei päästy kun vastaan tuli vaistoinkäymisiä. Sandbergin kalliissa tapeteissa menee ainakin kaksi rullaa palautukseen. Kun avasin ekan rullan, se oli sotkettu tussilla läpi koko rullan! Nähtävästi ollut joku virherulla joka merkattu, mutta vahingossa silti pakattu myyntiin.
Toisessa rullassa oli taas niin huonosti tarttunut kukkien väri noin metrin matkalta, että ei sellaista voi seinään laittaa… Ottaa niin päähän tällaiset, kestää ennen kuin saadaan uudet rullat tilalle. Lisäksi tuohon hintaan odottaisi saavansa laatutavaraa..
Olen ollut tuhat kertaa tyytyväisempi tapettitalon suomalaisiin paperitapetteihin. Jälki on hyvää, palvelu hyvää, he laskevat tarvittavan määrän tapettia jne. Lisäksi tapetit on järkevämmin/helpommin päin rullattu ja paperi sopivan paksua. Tuossa meidän kielossa rulla on hankalasti päin, väriä lähtee turhan herkästi, paperi on turhan paksua ja tosiaan rullissa virheitä. Olen pettynyt, vaikka kaunis tapetti onkin ja huoneesta tulee ihana!

Nyt mä harjaan vähän risiväriä ripsiin, ja lähden hakemaan Mikiä eskarista. Sitten lähdetään mummille kyläilemään.

-Henna-

Kommentit (14)

 1. Micu

  Ah, mun sydän sulaa, kun teillä on niin kaunista! Käytännöllistä ja iloista!
  Ihanaa loppuraskautta!

 2. Anonyymi

  Nyt on pakko kysyä, että mistä olet hankkinut nuo keittiössäsi olevat ihanan väriset seinäkoukut? Olen niitä ihastellut monessa postauksessasi kun itselläkin on etsinnässä. Sinulla on ihana blogi jota käyn kurkkaamassa säännöllisesti!

  Johanna

  • hennaasemalta

   Kiitos!
   Hmmm… Ne taisi olla edesmenneestä villa harmoniesta. Vastaavia olen kyllä nähnyt nettien sisustuskaupoissa. Esim country whitessa tai coloressa voisi olla. Googletapa ne, jos löytyisi! Coloressa on paljon värikästä sisustustavaraa muutenkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *