Keittiön matot

Tänään tuntui viikon sairastelun jälkeen että seinät kaatuu päälle. Miki oli onneksi kuin toinen lapsi, pirteä ja… No, ei kovin iloinen, mutta parantuneen oloinen kylläkin, joten lähdettiin vähän asioille.

Mulla on niin kauhukuvat päässä vielä siitä kun viimeksi lähdin pojan kanssa liikenteeseen liian aikaisin sairastelun jälkeen ja poika sitten päätyi oksentamaan Helsingin stockalle keskelle ryysistä, että käytiin tositosi pikainen käynti. Eikä nyt muutenkaan ollut tarkoitus heti poikaa väsyttää ihan täysin.
Kurvattiin Kodin ykkösanttilan eteen, rynnättiin hakemaan ylläolevat matot (kunhan oltiin ensin minuutti kinattu otetaanko ne hemmetin ärsyttävät autokärryt, kävelläänkö vai mitä), kassoille ja kotiin.

Sielä Anttilassa on jotkut alepäivät ja mainoksesta bongasin nämä matot. Mulla oli alusta asti visiona päässä että keittiöön tulee värikkäät räsymatot, ja nämä on todellakin värikkäät! Ehkä vähän liiankin, sen näkee sitten kun pääsee mallaamaan. Jos ei sovi keittiöön niin sitten saavat paikan mun huoneesta, mutta uskon kyllä että toimii keittiössäkin.
Eli mm. näillä tulee sitten sitä mun tyylistä väriä sinne muuten vaaleaan keittiöön.:)

Niin nämä oli muuten sitten puoleen hintaan, nämä kaksi kooltaan 80×200 oli reilu 30€ yhteensä. Lyhyempiäkin löytyi.

Meidän jääkaappikin saapui eilen ja tänään päästiin avaamaan se paketista. Ai että se on magee! Olen kyllä tyytyväinen! Mieskin joutui myöntymään ja toteamaan että onhan se ihan kiva, eikä niin pienikään kuin luuli…:D Katotaan jos huomenna saisin kuvia.

-Henna-

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Oijoi, miten täydelliset matot! Tuli pakotustunne syöksyä heti Lappeenrantaan, jossa on meidän lähin Kodin ykkönen.

 2. 6

  sanoo

  No nuohan on aivan ihanat! Just sellasia pirteitä värejä joista tykkään itekin. Tuntuu siltä että kaupoista on nykyään tosi hankalaa löytää aidosti kivoja räsymattoja, aina on joku vialla, yleensä värit on jotenkin haljuja. Melkein parhaat räsymatot on vanhoja. Kirppiksiltä oonkin löytäny muutaman hauskan yksilön. Joo ja sit äidin varastoissa olis useampikin, täytyy ehkä ryhtyä neuvotteluihin jos saisin vaikka sieltä matot köökkiin. 🙂

 3. 7

  sanoo

  Aivan ihanan väriset! Ite vaan kun olen matonkudonnasta oppinut että loimilangat eivät hyvässä matossa näy, mutta kaupoissa on aina vain nuita missälie itämailla kudottuja :/

 4. 9

  Anonyymi sanoo

  Ovatko kuinka jämäkkää tekoa nuo matot? Jotkut puuvillamatot ovat niin ohkaisia, että ovat "rupelilla" koko ajan. Tuossa on kyllä ihanat väri 🙂

 5. 10

  sanoo

  Laura: 🙂

  Susanna: Jep, mietin kyllä sua kun tein tätä postausta, on kyllä niin sinunkin näköiset matot.:)

  Carovarium: Kiitos, käyn kurkkaamassa.:)

  Sesse ja Tintti: Jep, tein aika hyvän löydön.:)

  Sari: Toivottavasti saat! Niinpä. Mulla on räsymattoja joista osa on huutonetistä oikeasti vanhoja, osa jotain tiimarin halpoja, osa kaupasta, ja ainakin yksi on tilattu ihan matonkutojalta kun kaupasta ei tosiaan niitä hyvän värisiä saa. Nämä olikin sitten just sitä mitä pitikin.:) ja vielä melko halvat!

  Henna: No juu, eihän nuo mitään oikeasti taidokkaasti tehtyjä ole, mutta ne "oikeat" kyllä sitten uutena maksaisikin enemmän. On mulla sellaisiakin kyllä. Haave olisi että ehtisin joskus itse mennä matonkudontakurssille tms ja tekisin itse mattoni.:)

  Triine: No juu, ei kainostella.:D Pitää vaan löytää se hyvä keskitie ettei ole liian hienoa mutta ei nyt ihan mauttoman värikkääksi menisi.:D

  Anonyymi: Hmmm…No eihän nuo tosiaan mihinkään suomalaisiin käsintehtyihin ole verrattavissa mutta ei nyt ihan höttöäkään. En ole noita vielä kokonaan avannut ja tastannut lattialla kun tulevat vasta sitten sinne valmiiseen köökkiin.:) Toivottavasti pysyisivät kuitenkin suht suorana ettei tarvitse kissojen ja lasten jäljiltä koko ajan suoristella ja availla kasoista.

 6. 12

  Päpä sanoo

  Aivan huikeat matot! Täydellisen väriset tuommoisiksi riemunkirjaviksi ilopilkuiksi ja sopii takuulla teille kuin nenä päähän. 🙂
  En malta odottaa, että pääsee näkemään nämä in action ja keittiön muutenkin täydessä iskussaan. Kaunista ja ihanaa tulee!

 7. 13

  sanoo

  Sandra: Jes, I love those rugs too.:)

  Päpä: En mäkään malta!:D Jännittää myös että ovatko nuo sitten hyvänkokoisia ja olisiko pitänyt ottaa vielä yksi…Vielä kun olisi alessakin!Mutta kun ei pääse vielä testaamaan…:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *