Blogit
Koti asemalla

Keittiön matot

Tänään tuntui viikon sairastelun jälkeen että seinät kaatuu päälle. Miki oli onneksi kuin toinen lapsi, pirteä ja… No, ei kovin iloinen, mutta parantuneen oloinen kylläkin, joten lähdettiin vähän asioille.

Mulla on niin kauhukuvat päässä vielä siitä kun viimeksi lähdin pojan kanssa liikenteeseen liian aikaisin sairastelun jälkeen ja poika sitten päätyi oksentamaan Helsingin stockalle keskelle ryysistä, että käytiin tositosi pikainen käynti. Eikä nyt muutenkaan ollut tarkoitus heti poikaa väsyttää ihan täysin.
Kurvattiin Kodin ykkösanttilan eteen, rynnättiin hakemaan ylläolevat matot (kunhan oltiin ensin minuutti kinattu otetaanko ne hemmetin ärsyttävät autokärryt, kävelläänkö vai mitä), kassoille ja kotiin.

Sielä Anttilassa on jotkut alepäivät ja mainoksesta bongasin nämä matot. Mulla oli alusta asti visiona päässä että keittiöön tulee värikkäät räsymatot, ja nämä on todellakin värikkäät! Ehkä vähän liiankin, sen näkee sitten kun pääsee mallaamaan. Jos ei sovi keittiöön niin sitten saavat paikan mun huoneesta, mutta uskon kyllä että toimii keittiössäkin.
Eli mm. näillä tulee sitten sitä mun tyylistä väriä sinne muuten vaaleaan keittiöön.:)

Niin nämä oli muuten sitten puoleen hintaan, nämä kaksi kooltaan 80×200 oli reilu 30€ yhteensä. Lyhyempiäkin löytyi.

Meidän jääkaappikin saapui eilen ja tänään päästiin avaamaan se paketista. Ai että se on magee! Olen kyllä tyytyväinen! Mieskin joutui myöntymään ja toteamaan että onhan se ihan kiva, eikä niin pienikään kuin luuli…:D Katotaan jos huomenna saisin kuvia.

-Henna-

Kommentit (13)

 1. Sandra – If it comes in pink

  I loooove the colors! I would like to have a rug like that 🙂

 2. Päpä

  Aivan huikeat matot! Täydellisen väriset tuommoisiksi riemunkirjaviksi ilopilkuiksi ja sopii takuulla teille kuin nenä päähän. 🙂
  En malta odottaa, että pääsee näkemään nämä in action ja keittiön muutenkin täydessä iskussaan. Kaunista ja ihanaa tulee!

 3. hennaasemalta

  Sandra: Jes, I love those rugs too.:)

  Päpä: En mäkään malta!:D Jännittää myös että ovatko nuo sitten hyvänkokoisia ja olisiko pitänyt ottaa vielä yksi…Vielä kun olisi alessakin!Mutta kun ei pääse vielä testaamaan…:/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *