Keittiön listoja ja olohuone aloitusvaiheessa

Me saatiin viikonloppuna laitettua keittiöön ensimmäisiä listojakin takaisin paikalleen. (Naurettiin että tämä on se homma mitä ei saatu ikinä tehtyä loppuun edellisessä kerrostalokodissa ja täällä tehtiin heti.:D )

Maalasin osan paneeleista ja osan vanhoista listoista, ja alkaa näyttämään aika kivalta! Tykkään tuosta värimaailmasta joka tässäkin kulmassa näkyy, kuvassa värit vaan vähän vääristyy jälleen… Olen edelleen tyytyväinen tuohon lattian väriin vaikka sitä kiiltoa saisikin lisää olla.

Sitten kun ehditään, alkaa olohuoneen remontti. Siinä vaan alkuun tulee miehen osuus, ja tuo hemmetin ärsyttävä katon rapsutus…. Niin kuin näkyy, vähän mies on jo aloittanutkin tuolla, ei siis ole mikään vesivahinko tms tuo tumma läntti katossa.:D

Mua niin masentaa tämä vaihe aina, aloitus. Se on niiiiiiin tylsää. Muovimatotkin vielä lattialla ym. Ei kannata miettiä monta huonetta jäljellä…:D Olohuoneeseen tulee siis harmaa tapetti valkoisin kuvioin ja lattia maalataan roosaksi. Alunperin suunnitelma oli maalata kaakaoksi tuokin mutta se ei sopisi tapettiin. Tähän huoneeseen ei tule paneeleja, onhan kyseessä kuitenkin vanha kaupunkilaiskodin ”sali” eikä ”maalaispirtti” jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Kattoon kristallikruunu, löhöilytuoleja, pieni musta työpöytä jne. Alemmassa huonekuvassa taustalla näkyy aula ja ovi pikkueteiseen ja ulos. Keittiö jää tuohon vasemmalle, lastenhuoneet oikealle.:)

Lisäsin loppuun vielä tämän tapettikuvan joka on siis Tapettitalon Oratuomi. Pitääkin muistaa laskea tarvittava määrä ja pistää tilaus menemään. Tosin mä en ole ihan satavarma tästä vielä, siksi en ole varmaan vielä tilannutkaan. Hmmm…

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oratuomi on kiva! Meillä on just tuota harmaata makkarissa. Kiva vanhafiilis, mutta silti neutraalipohja muulle sisustukselle ja väreille. Tulee varmasti ihana roosan lattian kanssa. Tykkään!

 2. 2

  sanoo

  Toi oratuomi on just kiva, kun ei ole liian "räikeä", niin voi sitten sinne olkkariin tuoda muulla tavalla väriä tai muuta kivaa. Pelkästään jo kristallikruunu antaa huoneelle oman loistonsa 🙂

 3. 3

  sanoo

  Hanna ja Niina: Niinpä! Sitä hain just takaa tossa tapetissa, että kun muutan aika usein, ehkä eniten just olkkarissa lookkia ja värimaailmaa tyynyillä ym niin tuo sopii kaikkeen.:) ja kuitenkin toi on tollainen vanhanajan tyylikkään olohuoneen tapetti, mutta ei liian mummomainen.:)

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Minun mielestäni tuo kuosi on kyllä Pikkurokokoo, kun itselleni juuri tilasin näytepaloja tuosta ja myös oratuomesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *