Blogit
Koti asemalla

Keittiön listoja ja olohuone aloitusvaiheessa

Me saatiin viikonloppuna laitettua keittiöön ensimmäisiä listojakin takaisin paikalleen. (Naurettiin että tämä on se homma mitä ei saatu ikinä tehtyä loppuun edellisessä kerrostalokodissa ja täällä tehtiin heti.:D )

Maalasin osan paneeleista ja osan vanhoista listoista, ja alkaa näyttämään aika kivalta! Tykkään tuosta värimaailmasta joka tässäkin kulmassa näkyy, kuvassa värit vaan vähän vääristyy jälleen… Olen edelleen tyytyväinen tuohon lattian väriin vaikka sitä kiiltoa saisikin lisää olla.

Sitten kun ehditään, alkaa olohuoneen remontti. Siinä vaan alkuun tulee miehen osuus, ja tuo hemmetin ärsyttävä katon rapsutus…. Niin kuin näkyy, vähän mies on jo aloittanutkin tuolla, ei siis ole mikään vesivahinko tms tuo tumma läntti katossa.:D

Mua niin masentaa tämä vaihe aina, aloitus. Se on niiiiiiin tylsää. Muovimatotkin vielä lattialla ym. Ei kannata miettiä monta huonetta jäljellä…:D Olohuoneeseen tulee siis harmaa tapetti valkoisin kuvioin ja lattia maalataan roosaksi. Alunperin suunnitelma oli maalata kaakaoksi tuokin mutta se ei sopisi tapettiin. Tähän huoneeseen ei tule paneeleja, onhan kyseessä kuitenkin vanha kaupunkilaiskodin ”sali” eikä ”maalaispirtti” jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Kattoon kristallikruunu, löhöilytuoleja, pieni musta työpöytä jne. Alemmassa huonekuvassa taustalla näkyy aula ja ovi pikkueteiseen ja ulos. Keittiö jää tuohon vasemmalle, lastenhuoneet oikealle.:)

Lisäsin loppuun vielä tämän tapettikuvan joka on siis Tapettitalon Oratuomi. Pitääkin muistaa laskea tarvittava määrä ja pistää tilaus menemään. Tosin mä en ole ihan satavarma tästä vielä, siksi en ole varmaan vielä tilannutkaan. Hmmm…

-Henna-

Kommentit (6)

  1. Hanna

    Vahvistan että Oratuomi tuo on, sitä täällä kotonani juuri nenäni edessä katselen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *