Julisteita sekä arvonta

 Mä tykkään kovasti tauluista, julisteista sekä pienistä seinäkoristeista joista voi kasata sekalaisia kollaaseja seinille. Tykkään myös sekoitella omia käsityöjuttuja, lapsuudesta asti olleita tauluja, lasten piirustuksia, omia piirustuksia, moderneja julisteita, kaikkea sekaisin.
Koska meillä näitä seiniä riittää, kaipasin kovasti uusia kuvia seinille eikä itsellä ole ollut nyt aikaa mitään tehdä. Kuin tilauksesta, muhun otettiin yhteyttä julistekauppa-Deseniosta ja sain lisää ihania julisteita seinillemme. Tässä niistä muutama.

Desenio on ihana Suomeenkin juuri saapunut juliste-nettikauppa. Valikoima on todella runsas, ja heiltä löytyy moneen eri tyyliin julisteita ja tauluja. Erittäin naisellisia julisteita, yksinkertaisia, luontoaiheisia, typografiaa, karttoja, kauneus-aiheisia… Iso plussa myös siitä, että heidän sivuillaan on paljon erilaisia kollaaseja joista voi valita koko setin, tai osan. Ainakin niistä saa hyvin inspiraatiota omiin julistekollaaseihin. Julisteilla saa kivasti uutta ilmettä tilaan ja sisustus muuttuu taas täysin.
Itse tilasin vähän kaikenlaisia julisteita eri huoneisiin. Kuten ylimmän kuvan hajuvesipullon makuuhuoneeseen, tai seuraavan kuvan perhosen olohuoneeseen.

 Eniten kuvia tuli kuitenkin mun omaan huoneeseen, kuten yllä oleva kirjakasa. Loppuja en saanut kuvattua kun ulkoa tuleva valo heijastui kuviin, mutta eiköhän nekin täällä blogissa vielä vilahtele.

 

Nyt sinullakin on mahdollisuus voittaa Desenion julisteita. Yksi lukija voi voittaa yllä olevan julistekollaasin, sekä yhden koko Desenion julistevalikoimasta valitsemansa julisteen. Arvontaan voit osallistua kertomalla kommentteihin, minkä julisteen sinä valitsisit Desenion valikoimasta. Arvonta-aikaa vapunaattoon eli tämän viikon torstaihin 30.4 klo 18 asti. Jos kommentoit anonyymina, muistathan lisätä sähköpostiosoitteesi kommenttiin jotta saan sinuun yhteyden.

Käykäähän siis valitsemassa suosikkitaulu, veikkaan muuten ettei ole ihan helppo valita, tuolla on niin paljon ihania! Tämä oli kyllä todella mieluinen yhteistyö minulle.

Mukavaa viikonjatkoa, ja onnea arvontaan!

-Henna-

Ps. Viimeisessä kuvassa tuo pieni perhostaulu on Desenion valikoimasta. Muut itsetehtyjä.

*Sponsoroitu

Kommentit
 1. 7

  sanoo

  Kylläpäs oli hankala valita omaa suosikkia 🙂 yksi monista lemppareista on Plum de canard, sulkataulu

 2. 9

  sanoo

  Suosikkini on tekstiposteri wonderfull life 🙂 ja ihana arvonta…julisteita kun voisin lahjoittaa tyttären ja pojan seinille uutta elämänjaksoa juhlistamaan!!

 3. 16

  sanoo

  Kyllä on vaikea valita suosikkia monista ihanista, mutta jotakin graafista mustavalkoista tai sitten se vihreä koppakuoriainen, terkuin Suska koivuladesignesta.

 4. 18

  Anonyymi sanoo

  Desenio mulle uusi tuttavuus. Pink butterfly on suosikkini. Mukana kivassa arvonnassa 🙂

  nelliina(at)yahoo.com

 5. 21

  sanoo

  Beetle plansch olisi ainakin mieleinen 🙂 Yksi valas sieltä löytyikin, jonka olen jo jostain ilmaisten printtien sivustolta tulostanut tauluksi lastenhuoneeseen.

 6. 23

  Anonyymi sanoo

  Ei hitsi mikä aarrearkku toi nettisivu on! Pitää kyllä ehdottomasti merkata suosikkeihin, niin saa vähän kaunistaa jossain vaiheessa tätä kotia, kun löyty niiiin paljon kivoja juttuja! Nyt valitsisin ”Be yourself unless you can be Batman, then always be Batman.” -taulun, koska, no, batman! 😉 Täydellinen lastenhuoneeseen.
  kaisu-@luukku.com

 7. 24

  tuhatjuttua sanoo

  Minä tykästyin vintage-osastolla olleeseen kasviaiheiseen kuvaan, jossa on suomuurain/Cloudberry. Lisäksi tykkäsin myös saman osaston vanhasta Tukholman kartasta. Karttajulisteet on minun heikkous. Näiden kahden välillä olisi vaikea valita.

 8. 30

  sanoo

  Voi tämä olisi ihan huikeeta voittaa! Löysin todella kaunokaisen: Vintage butterfly, eli sama perhonen kun sulla, mutta vintagetyyliin!

  Valoisaa loppuviikkoa sulle!

 9. 31

  sanoo

  Kahdesta pitää valita…joko, Uomo Vitruviano, poster Leonardo da Vincin piirustus tai Feather Gold, posters Kultapainatuksella tehty sulka…vaikea valinta…taidan valita tuon sulan.

 10. 35

  sanoo

  Oih, miten ihania! Leveimmän hymyn kirvoitti "Home is where your wifi connects automatically" 🙂
  tanja.sieranta (at) windowslive.com

 11. 41

  Anonyymi sanoo

  Kiitos linkkivinkistä 🙂 Meni eilen parisen tuntia kevyesti kuvia selaillessa ja pakko oli tilata 😀 Mun lempparit oli ehdottomasti pääkallot ja peurajulisteet! Heidikiiskinen@luukku.com
  -heidi

 12. 48

  Anonyymi sanoo

  Valinnanvaikeus iskee, niin paljon ihania julisteita oli tuossa kaupassa! Valitsisin kuitenkin ehkä Stockholm aiheisen julisteen.
  suloinensaukko(at)hotmail.fi

 13. 50

  sanoo

  Life is beautiful-juliste…todella pitkän harkinnan jälkeen! Vaihtoehtoja on niin monta ja kaikki ihania:)

 14. 54

  sanoo

  Perhoset ovat kaniita ja julisteet sopisivat hienosti saaressa olevan mökkini kammarin seinälle. Arvonnassa mukana siis…

 15. 55

  Anonyymi sanoo

  Pinkki alphabet tytön huoneeseen 🙂 tai forest silhouette saliin. Vaikea päätös, oikeassa olit :D.

  Olet sommitellut todella kauniisti taulut. Itse en juuri koskaan koe onnistuneeni kollaasien esillepanossa. Otankin kuvistasi hiukka mallia 🙂 kiitos kivasta blogista!

  -Eva

  eva.mikkonen@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *