Blogit
Koti asemalla

Julisteita sekä arvonta

 Mä tykkään kovasti tauluista, julisteista sekä pienistä seinäkoristeista joista voi kasata sekalaisia kollaaseja seinille. Tykkään myös sekoitella omia käsityöjuttuja, lapsuudesta asti olleita tauluja, lasten piirustuksia, omia piirustuksia, moderneja julisteita, kaikkea sekaisin.
Koska meillä näitä seiniä riittää, kaipasin kovasti uusia kuvia seinille eikä itsellä ole ollut nyt aikaa mitään tehdä. Kuin tilauksesta, muhun otettiin yhteyttä julistekauppa-Deseniosta ja sain lisää ihania julisteita seinillemme. Tässä niistä muutama.

Desenio on ihana Suomeenkin juuri saapunut juliste-nettikauppa. Valikoima on todella runsas, ja heiltä löytyy moneen eri tyyliin julisteita ja tauluja. Erittäin naisellisia julisteita, yksinkertaisia, luontoaiheisia, typografiaa, karttoja, kauneus-aiheisia… Iso plussa myös siitä, että heidän sivuillaan on paljon erilaisia kollaaseja joista voi valita koko setin, tai osan. Ainakin niistä saa hyvin inspiraatiota omiin julistekollaaseihin. Julisteilla saa kivasti uutta ilmettä tilaan ja sisustus muuttuu taas täysin.
Itse tilasin vähän kaikenlaisia julisteita eri huoneisiin. Kuten ylimmän kuvan hajuvesipullon makuuhuoneeseen, tai seuraavan kuvan perhosen olohuoneeseen.

 Eniten kuvia tuli kuitenkin mun omaan huoneeseen, kuten yllä oleva kirjakasa. Loppuja en saanut kuvattua kun ulkoa tuleva valo heijastui kuviin, mutta eiköhän nekin täällä blogissa vielä vilahtele.

 

Nyt sinullakin on mahdollisuus voittaa Desenion julisteita. Yksi lukija voi voittaa yllä olevan julistekollaasin, sekä yhden koko Desenion julistevalikoimasta valitsemansa julisteen. Arvontaan voit osallistua kertomalla kommentteihin, minkä julisteen sinä valitsisit Desenion valikoimasta. Arvonta-aikaa vapunaattoon eli tämän viikon torstaihin 30.4 klo 18 asti. Jos kommentoit anonyymina, muistathan lisätä sähköpostiosoitteesi kommenttiin jotta saan sinuun yhteyden.

Käykäähän siis valitsemassa suosikkitaulu, veikkaan muuten ettei ole ihan helppo valita, tuolla on niin paljon ihania! Tämä oli kyllä todella mieluinen yhteistyö minulle.

Mukavaa viikonjatkoa, ja onnea arvontaan!

-Henna-

Ps. Viimeisessä kuvassa tuo pieni perhostaulu on Desenion valikoimasta. Muut itsetehtyjä.

*Sponsoroitu

Kommentit (63)

 1. Sammakkoprinssi

  Olipa vaikea valita… mutta lopulta päädyin tähän:http://desenio.fi/fi/artiklar/bubble-girl-posters.html

 2. Anonyymi

  Tulisi vaikea valinta. Nyt en sitä osaa tehdä. katjatam@gmail.com

 3. Cherrycloud

  Kauniita julisteita! Tykästyin etenkin vintage- kategorian julisteisiin, suosikkini taitaa olla Birds in trees 🙂
  cherrycloud@luukku.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *