Itsenäisyyspäivän köllöttelyä

Osku-kissa ja Unto-koira näyttävät vähän mallia, että kuinkas meillä on tänään päivää vietetty.
Pitkät aamu-unet ja köllöttelyä siis takana. Tosin ei sitä ihan toimettomana osattu olla, Mikin huoneeseen lisäiltiin vähän hyllyjä ja paneeleihin maalia. Niitä ärsyttäviä roikkumaan jääneitä hommia. Katsotaan nyt koska saan aikaiseksi maalata vielä toisen kerroksen paneeleihin. Saatikka loput listat paikalleen… No, oli tämäkin jo jotain!

Pitihän ne presidentin juhlatkin katsoa, mutta oli kyllä aikas tylsää katsottavaa tänä vuonna, anteeksi vaan Sauli… Ainoa hauska juttu oli Duudsonit ja heidän asunsa.
No eipä niistä sen enempää, tänä vuonna sellaiset juhlat ja toisaalta, linnanjuhlien korvaajaksi aika hyvin vedetty. Arvokkaasti.

Eikös ole muuten ihana joulupanta Untolla? Mun tuttu ja entinen koulukaveri tekee näitä koirien pantoja, meillä on jo Untolle Batman-panta sekä sininen ankkuripanta ja toki jouluksi piti saada omansa. Kata myy niitä ainakin facebookissa, jos olet kiinnostunut niin täältä löytyy.

Huomenna on tiedossa jouluostoksia naisporukalla, mua vähän ahdistaa kun on niin monelle vielä ostamatta…

Täytyy yrittää olla huomenna tehokas, mutta myös nauttia päivästä!

Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa!

-Henna-

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Oiiii, sinulla on Susannan Maatuska-kuosia! IHANA tyyny, tahtoo kans!

  Ekaa kertaa minä itsenäisyyspäivänjuhlista liikutuin 😉 Vesku on vaan niin rautaa. Ja Duudsoneiden charmi oli kieltämättä WAU. Ei-niin-puuduttava juttu kuin yleensä (mutta jäi siltikin kesken…)

  • 2.1

   sanoo

   Tuo tyyny on varmaan jo pari vuotta vanha. Susannan rättejä mulla on toki myös, pitäisi tilata niitä uusia ruskeitakin jossain vaiheessa.:)
   Joo oli siinä liikuttavia hetkiä, mutta jotenkin kun ne puvut ei ollut niin näyttäviä kuin yleensä niin kättelyä oli vähän tylsää katsoa… Mäkin loput katsoin vain puolella silmällä.

  • 2.2

   sanoo

   Mun täytyy meilata Susannan puotiin ja anella Maatuska-tyynyä… 😉 Ne ruskeat rätit on upeita, samoin tarjottimet, joten josko tästä lähtis tekemään itselleen joululahjatilausta…

 2. 4

  sanoo

  Hyvää itsenäisyyspäivää! Mä taas olin mun etukäteisasenteeseen nähden ihan positiivisesti yllättynyt tämän vuoden juhlista. Varsinkin konsertti, tai se mitä nyt ehdin synttärileipomisilta katsomaan, oli tosi koskettava. Liikutti itseäkin kun katsoi liikuttuneita sotaveteraaneja katsomossa Finlandia hymnin tai Lapin äidin kehtolaulun aikana… Eihän tuo paikkana tietenkään ollut linnan veroinen, mutta sanoisin, että ihan hienot juhlat musta silti. 🙂
  Ja joo noista lahjoista… Mulla on niin huonolla mallilla ostokset, ettei oo tosikaan! Yritän vaan muistutella itteeni siitä, että se on kuitenkin kivaa hommaa ja yritän olla stressaamatta. Vähän glögiä ja torttua kahvilassa välillä, nautiskellen ja fiilistellen. 🙂 Kyllä tässä vielä ehtii (kai!!???).

  • 4.1

   sanoo

   Joo se olikin liikuttavaa, ja Finlandiahymnit sun muut tuntuu aina sydämessä asti. ja lapsikuoro myös oli liikuttava. Muutenkin juhlissa oli sitä itsenäisyyspäivän tuntua josta tosiaan tunsi että itsenäisyyspäivää eletään. Lähinnä mua harmitti se ettei pukuloisto ollut niin upea, eikä tänä vuonna ollut mua kiinnostavia nuoria vieraita juurikaan…
   Joo niin mäkin yritän mutta äiti just pelotteli että to kaupasta oli loppunut puolet mitä se haki.:O Lisäksi tän lapsilauman kanssa on vähän hankala sumplia että koska ehtii edes ostoksille. mutta mä luotan että ehdin, ainahan sitä ehtii! ja onneksi on vähän ajatusta siitä että mitä kellekin, pahinta on se kun ei tiedä yhtään mitä ostaa! Mun veljet on pahimmat….

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Oi voi, ennen sai laiskana vaan tykätä sun jutuista (ja näin jotenkin näyttää että täällä ollaan ja nautitaan blogitarinoista) mutta ny ei enää voi….Miksi?

  • 5.2

   sanoo

   Tarkotti vissiin sitä Tykkäsin, Ihanaa, Inspiroivaa sitä, banneria tuossa tekstin lopussa. Ei näy ainakaan tässä tekstissä. 🙂

  • 5.3

   sanoo

   Aa!!:D en ymmärtäny yhtään. Mä otin sen pois kun kukaan ei sitä oikein käyttänyt. Kyllä mä lukijamääristä näen tykkääkö kukaan käydä täällä eli ei hätää. 🙂 kiitos kuitenkin!:) pääasia että täällä käytte.:)

 4. 9

  Anonyymi sanoo

  tuo Osku kisu on niin komea ja ylväs kissa ja Unto taas maailman kiltein
  Näin kun heidät tunteekin! terkkuja Andy-kisu (Hennan nuoruuden kisu)

 5. 10

  sanoo

  Ihanat matot, mistä ne on?? Yritän ihan epätoivoisesti etsiä jotain pirteän väristä räsymattoa eteiseen mutta turhaan tuntuu olevan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *