Itsenäisyyspäivän köllöttelyä

Osku-kissa ja Unto-koira näyttävät vähän mallia, että kuinkas meillä on tänään päivää vietetty.
Pitkät aamu-unet ja köllöttelyä siis takana. Tosin ei sitä ihan toimettomana osattu olla, Mikin huoneeseen lisäiltiin vähän hyllyjä ja paneeleihin maalia. Niitä ärsyttäviä roikkumaan jääneitä hommia. Katsotaan nyt koska saan aikaiseksi maalata vielä toisen kerroksen paneeleihin. Saatikka loput listat paikalleen… No, oli tämäkin jo jotain!

Pitihän ne presidentin juhlatkin katsoa, mutta oli kyllä aikas tylsää katsottavaa tänä vuonna, anteeksi vaan Sauli… Ainoa hauska juttu oli Duudsonit ja heidän asunsa.
No eipä niistä sen enempää, tänä vuonna sellaiset juhlat ja toisaalta, linnanjuhlien korvaajaksi aika hyvin vedetty. Arvokkaasti.

Eikös ole muuten ihana joulupanta Untolla? Mun tuttu ja entinen koulukaveri tekee näitä koirien pantoja, meillä on jo Untolle Batman-panta sekä sininen ankkuripanta ja toki jouluksi piti saada omansa. Kata myy niitä ainakin facebookissa, jos olet kiinnostunut niin täältä löytyy.

Huomenna on tiedossa jouluostoksia naisporukalla, mua vähän ahdistaa kun on niin monelle vielä ostamatta…

Täytyy yrittää olla huomenna tehokas, mutta myös nauttia päivästä!

Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa!

-Henna-

Kommentit (18)
 1. Hyvää itsenäisyyspäivää 🙂

 2. Oiiii, sinulla on Susannan Maatuska-kuosia! IHANA tyyny, tahtoo kans!

  Ekaa kertaa minä itsenäisyyspäivänjuhlista liikutuin 😉 Vesku on vaan niin rautaa. Ja Duudsoneiden charmi oli kieltämättä WAU. Ei-niin-puuduttava juttu kuin yleensä (mutta jäi siltikin kesken…)

  1. hennaasemalta
   6.12.2013, 22:26

   Tuo tyyny on varmaan jo pari vuotta vanha. Susannan rättejä mulla on toki myös, pitäisi tilata niitä uusia ruskeitakin jossain vaiheessa.:)
   Joo oli siinä liikuttavia hetkiä, mutta jotenkin kun ne puvut ei ollut niin näyttäviä kuin yleensä niin kättelyä oli vähän tylsää katsoa… Mäkin loput katsoin vain puolella silmällä.

  2. Mun täytyy meilata Susannan puotiin ja anella Maatuska-tyynyä… 😉 Ne ruskeat rätit on upeita, samoin tarjottimet, joten josko tästä lähtis tekemään itselleen joululahjatilausta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *