It´s a…

Kyllä, me saamme syksyllä toisen pojan! Aika jännittävää, hassua, yllättävää. Kaksi poikaa. Miki ja pikkuveli.
Meillä oli tänään heti aamusta rakenneultra, ja kyllä vähän jännitti. Aika pian mä kuitenkin näin itsekin että jotain sielä jalkovälissä vilahti! Muutenkin kaikki oli tosi hyvin, mitat vastasi täysin viikkoja ja laskettu aika pysyy edelleen samana. Vauva on liikkuvainen, ja nytkin heilui ja potki.

Ei tullut siis vieläkään tyttöä meidän sukuun, kovin on poikavoittoista ollut viime vuosina. Tyttöä odotin, mutta en missään nimessä ole pettynyt. Tämä raskaus on mulle niin iso ihme ja onni etten ikinä olisi pettynyt. On vain tänään ollut hassua vaihtaa ne kuvitelmat tytöstä uusiksi. Nähdä tulevaisuuskuvissa meillä kaksi poikaa. Toisaalta, mulle on ollut hassua nähdä sitä toista lasta ollenkaan, sitä kun ehti jo niin luopua toivosta.

Nyt kuitenkin mietin jo että millainenkohan poika tästä tulee. Onkohan se yhtään Mikin näköinen? Onko se villi ja kikkaratukkainen, toisin kuin veljensä? Mikä sen nimi tulee olemaan? Oppiiko sekin aikaisin puhumaan, vai alkaako kävelemään aikaisin?
Näitä on niin hauska miettiä, ja lopulta nähdä mitä sieltä tuleekaan. Jotain ihanaa, se on ainakin varma!

-Henna-

Kuvat täältä

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hienoa, onnea! Ja ajatella kun vuodet kuluvat niin mikä rikkaus on oma veli, voi kuvitella miten hauskaa pojilla tulee vielä yhdessä olemaan =) Onnea teille kaikille. Kiitos kun tälläisiä henkilökohtaisia asioita jaat meille!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Se on ihan totta, se on rikkaus! Vaikka olisihan se siskokin, mutta veljen kanssa voi ehkä kuitenkin vielä enempi jakaa niitä yhteisiä juttuja. Miki saa antaa vanhoja leluja pojalle ja nähdä miten pikkuveli innostuu niistä ym. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ihanaa! Sukupuolen ajatellaan olevan hirveän suuri asia, joka ohjaa lasta elämässä. Todellisuudessa tuskin monikaan miettii sukupuolta enää sen jälkeen, kun asia on tullut tietoon. Itse olen tytön äiti ja kuvitelmissani odotin poikaa raskauden loppuun asti (kaikki "poikamerkit" olemassa), oli todella vaikea muuttaa ajatusta viikko ennen laskettua aikaa, mutta kun nyytti syliin tuli niin ei ollut enää epäilystäkään fiiliksistä vaan vauva oli heti juuri se, jota oli koko pitkä aika odotettu 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Toi on ihan totta ja mäkin uskon että kun tämä nyytti syliin saadaan, hän on juuri se joka meille pitikin tulla! Se tunne alkaa jo nyt vahvistua kun mietitään nimiä ym.:)
   Tytöstä mä silti haaveilen myös siksi, koska mun mielestä on ihanaa tyttöjen kanssa tehdä tyttöjen juttuja, ja hoitolasten kanssa näkee miten tytöt on erilaisia sitten kuitenkin. Mä olen kuitenkin onnekas kun tosiaan saan niitä tyttöjuttujakin hoitolasten kans hömpöttää.:)

 3. 3

  sanoo

  Oi onnea ja iloa! Olen pitkään lukenut, mutta itsekkäästi jättänyt kittämättä. Nyt onnittelen!! Huikean huimaa!!

 4. 4

  sanoo

  Mä mietin tätä asiaa eilen kun näin yhden sun Pinterest-kuvan! 😀 Että näinköhän sieltä olisi tulossa poika. 🙂 Mut voi että, on se ihanaa tietää konkreettisesti ja alkaa fiilistellä poika-juttuja -sanokoot jotkut ihmiset sukupuolen etukäteen selvittämisestä mitä hyvänsä. 🙂 Miten Miki suhtautui asiaan?

  • 4.1

   sanoo

   Kyllä se on mun mielestä jotenkin ihana tietää, pystyy konkreettisemmin miettiä millainen lapsi olisi, mikä nimeksi tulee ym.:)
   Miki suhtautui ihan kivasti, mutta se suhtautuminen olisi ollut varmasti ihan sama tyttöönkin. Miki kun sanoi ettei ole väliä, ja hän varmasti todella tarkoitti sitä. Hän on niin tottunut toimimaan tyttöjen ja poikien kanssa. 🙂

 5. 6

  sanoo

  Löysin tieni takaisin blogiisi, nyt pysyvästi, lupaan 🙂
  Suuren suuret onnittelut raskaudesta!! Aivan huikean onnellinen uutinen 🙂

 6. 7

  sanoo

  Oikein paljon onnea! Hassua että sen sukupuolen niin vahvasti haluaa tietää etukäteen, vaikkei sillä mitään merkitystä olekaan. Itsekin odotin kiivaasti tyttöä ja tyttö tulikin, vaikka varmaan olisin ollut lopulta ihan yhtä onnellinen (alkujärkytyksen jälkeen), vaikka ultraaja olisikin ollut väärässä ja olisin saanut syliini pojan.

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos! Eihän kaikki haluakaan tietää. Eikä se onnellisuuteen vaikuta kumpi tulee, tai rakkauteen lasta kohtaan. On vain kiva tietää jotta voi ostaa sen mukaan vaatteet ym.

 7. 8

  sanoo

  Lämpimät onnittelut poikalupauksesta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ainakin tulee riittämään, se on varma! 😀
  Hienoa, että kaikki hyvin! 🙂

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos! Niin saa nähdä! Mikin kanssa ei paljon vaarallisia tilanteita ole ollut, on niin rauhallinen poika, mutta me ollaankin puhuttu että tää onkin sitten varmaan se villi ja vauhdikas pikkuveli.:D

 8. 11

  sanoo

  Ihanaa, paljon onnea poikalupauksesta! Veljeksistä on varmasti paljon seuraa toisilleen tulevaisuudessa. Ja voi miten herttaisia pienet pojat ovat!

  Mä en tiennyt lapseni sukupuolta ennen synnytystä. Nyt kun mulla on tosi vahva identiteetti pojan äitinä, voisi olla hassua saada toinen lapsi joka olisikin tyttö. 🙂 Varmasti siihen kuitenkin nopeasti tottuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *