Blogit
Koti asemalla

It´s a…

Kyllä, me saamme syksyllä toisen pojan! Aika jännittävää, hassua, yllättävää. Kaksi poikaa. Miki ja pikkuveli.
Meillä oli tänään heti aamusta rakenneultra, ja kyllä vähän jännitti. Aika pian mä kuitenkin näin itsekin että jotain sielä jalkovälissä vilahti! Muutenkin kaikki oli tosi hyvin, mitat vastasi täysin viikkoja ja laskettu aika pysyy edelleen samana. Vauva on liikkuvainen, ja nytkin heilui ja potki.

Ei tullut siis vieläkään tyttöä meidän sukuun, kovin on poikavoittoista ollut viime vuosina. Tyttöä odotin, mutta en missään nimessä ole pettynyt. Tämä raskaus on mulle niin iso ihme ja onni etten ikinä olisi pettynyt. On vain tänään ollut hassua vaihtaa ne kuvitelmat tytöstä uusiksi. Nähdä tulevaisuuskuvissa meillä kaksi poikaa. Toisaalta, mulle on ollut hassua nähdä sitä toista lasta ollenkaan, sitä kun ehti jo niin luopua toivosta.

Nyt kuitenkin mietin jo että millainenkohan poika tästä tulee. Onkohan se yhtään Mikin näköinen? Onko se villi ja kikkaratukkainen, toisin kuin veljensä? Mikä sen nimi tulee olemaan? Oppiiko sekin aikaisin puhumaan, vai alkaako kävelemään aikaisin?
Näitä on niin hauska miettiä, ja lopulta nähdä mitä sieltä tuleekaan. Jotain ihanaa, se on ainakin varma!

-Henna-

Kuvat täältä

Kommentit (18)

  1. Elina

    Ihanaa, paljon onnea poikalupauksesta! Veljeksistä on varmasti paljon seuraa toisilleen tulevaisuudessa. Ja voi miten herttaisia pienet pojat ovat!

    Mä en tiennyt lapseni sukupuolta ennen synnytystä. Nyt kun mulla on tosi vahva identiteetti pojan äitinä, voisi olla hassua saada toinen lapsi joka olisikin tyttö. 🙂 Varmasti siihen kuitenkin nopeasti tottuisi.

  2. NINNI

    Hei, onnea hirmusti! Kaksi poikaa on just hyvä 😉 Ei lopu meno ja meininki talosta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *