It´s a…

Kyllä, me saamme syksyllä toisen pojan! Aika jännittävää, hassua, yllättävää. Kaksi poikaa. Miki ja pikkuveli.
Meillä oli tänään heti aamusta rakenneultra, ja kyllä vähän jännitti. Aika pian mä kuitenkin näin itsekin että jotain sielä jalkovälissä vilahti! Muutenkin kaikki oli tosi hyvin, mitat vastasi täysin viikkoja ja laskettu aika pysyy edelleen samana. Vauva on liikkuvainen, ja nytkin heilui ja potki.

Ei tullut siis vieläkään tyttöä meidän sukuun, kovin on poikavoittoista ollut viime vuosina. Tyttöä odotin, mutta en missään nimessä ole pettynyt. Tämä raskaus on mulle niin iso ihme ja onni etten ikinä olisi pettynyt. On vain tänään ollut hassua vaihtaa ne kuvitelmat tytöstä uusiksi. Nähdä tulevaisuuskuvissa meillä kaksi poikaa. Toisaalta, mulle on ollut hassua nähdä sitä toista lasta ollenkaan, sitä kun ehti jo niin luopua toivosta.

Nyt kuitenkin mietin jo että millainenkohan poika tästä tulee. Onkohan se yhtään Mikin näköinen? Onko se villi ja kikkaratukkainen, toisin kuin veljensä? Mikä sen nimi tulee olemaan? Oppiiko sekin aikaisin puhumaan, vai alkaako kävelemään aikaisin?
Näitä on niin hauska miettiä, ja lopulta nähdä mitä sieltä tuleekaan. Jotain ihanaa, se on ainakin varma!

-Henna-

Kuvat täältä

Kommentit (18)
 1. Hienoa, onnea! Ja ajatella kun vuodet kuluvat niin mikä rikkaus on oma veli, voi kuvitella miten hauskaa pojilla tulee vielä yhdessä olemaan =) Onnea teille kaikille. Kiitos kun tälläisiä henkilökohtaisia asioita jaat meille!

  1. hennaasemalta
   27.5.2014, 05:33

   Kiitos! Se on ihan totta, se on rikkaus! Vaikka olisihan se siskokin, mutta veljen kanssa voi ehkä kuitenkin vielä enempi jakaa niitä yhteisiä juttuja. Miki saa antaa vanhoja leluja pojalle ja nähdä miten pikkuveli innostuu niistä ym. 🙂

 2. Ihanaa! Sukupuolen ajatellaan olevan hirveän suuri asia, joka ohjaa lasta elämässä. Todellisuudessa tuskin monikaan miettii sukupuolta enää sen jälkeen, kun asia on tullut tietoon. Itse olen tytön äiti ja kuvitelmissani odotin poikaa raskauden loppuun asti (kaikki "poikamerkit" olemassa), oli todella vaikea muuttaa ajatusta viikko ennen laskettua aikaa, mutta kun nyytti syliin tuli niin ei ollut enää epäilystäkään fiiliksistä vaan vauva oli heti juuri se, jota oli koko pitkä aika odotettu 🙂

  1. hennaasemalta
   27.5.2014, 05:35

   Toi on ihan totta ja mäkin uskon että kun tämä nyytti syliin saadaan, hän on juuri se joka meille pitikin tulla! Se tunne alkaa jo nyt vahvistua kun mietitään nimiä ym.:)
   Tytöstä mä silti haaveilen myös siksi, koska mun mielestä on ihanaa tyttöjen kanssa tehdä tyttöjen juttuja, ja hoitolasten kanssa näkee miten tytöt on erilaisia sitten kuitenkin. Mä olen kuitenkin onnekas kun tosiaan saan niitä tyttöjuttujakin hoitolasten kans hömpöttää.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *