Ihana löytö lapsuudesta

Kaivelin tossa varastosta pari Piirustus- ja maalausopasta. Tekisi mieli kokeilla piirtämistä pastelliliiduilla, ja siksi luin vanhoja oppaitani. Toisen kirjan välistäpä tipahti ihana yllätys, kaksi vanhaa piirustustani! Ihailin ihan intona omia töitäni, en mä vaan enää osaisi!
Toisessa työssä lukee vuosi 98. Eli olen tehnyt nämä noin 14-vuotiaana!

 Kummassakin on toki paljon ”virheitä” mutta ikäni ajatellen, aika hyviä. Värimaailma on kiva molemmissa. Tuon naisen laitoin heti kehyksiin ja seinälle.
Muistan kyllä kun tein nämä. Jonkun tuollaisen oppaan mukaan, kun halusin opetella käyttämään värikyniä tuollain ”kerroksittain” eli monta väriä päällekäin.
Nyt tekisi taas niin mieli piirtää…

Mä en nyt jaksa vapusta jauhaa sen enempää. Lauantaina ystäväni oli täällä, sekä tietty mies ja Miki. Tytöt oli muualla. Grillattiin tuolla sateessa ja tehtiin boolia. Oikein mukava ilta oli, ja tänään vietettiin vappupäivä Mikin serkun 1-vuotissynttäreillä. Mukava vappu.:)

Vappua varjosti vain eilen illalla karannut Eppu-katti, jota ei näkynyt aamullakaan. Olin jo aivan huolissani, kunnes rontti ilmestyi oven taakse loppupäivästä. Nälkäinen ja väsynyt seikkailija oli onneksi ehjä.:) Keskiviikkona leikkaukseen, mitähän se sitä ennen vielä ehtii keksiä…

TAAS näitä kissajuttuja, sooooriii!!

Loppuun vielä Osku joka ottaa rennosti.:)

Ensi viikkoon,

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Voi Eppua. Mut sehän elää kuin viimeisiä poikamiespäiviä 🙂 Olisko ennakko aavistus. Mut ole onnelinen että Eppu tunnistaa kotinsa. Mielestäni näin lyhyessä ajassa saavutus.
  Kauniita piirrustuksia.
  Timo

 2. 2

  sanoo

  Hui kun tuli outo tunne, siis mä oon pakosti piirtänyt tuon saman naisen kuvan joskus, on niin tuttu!

  Kissan leikkaus on kyllä pelkästään hyvä juttu, ei varmaan kande päästää sitä tiistaina enää ulos, jos haluaa varmistaa että on paikalla sitten h-hetkellä 🙂

 3. 3

  sanoo

  Timo: Kiitos! No niinpä. Mutta kyllä sen jotenkin huomaa kissasta että koska se on kotiutunut. Sen takia uskalsinkin ne jo päästää.

  SuperSanna: Ihan tosi? Aika hauska sattuma.:D Mä en yhtään muista mistä kirjasta tuo kuva on, mutta siinä just neuvottiin kohta kohdalta että mitä sävyä laitetaan ensin alle jne.
  Joo en mä päästäkään Eppua enää nyt alkuviikosta ulos, pelkään vaan että se livahtaa vahingossa ulos kun noi katit on niin nopeita…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *